97

Анонимен

преди 1 година

До колегата относно Лвов искам да уточня че в Украйна може да има полски региони но Лвов не е най типичен пример. Дори под полско управление Лвов е имал руски управител на полски воевода руски !

96

Анонимен

преди 1 година

Множество сорросоидни мнения подкрепени с множество техни си лайкове.

95

Мунчо Путинкин

преди 1 година

Русия е постигнала значителен напредък към "демилитаризиране" на Украйна. Това бе една от целите, които президентът Владимир Путин обявиНаправо ги обезоръжиха тотално Они им дадоа 50 милиарда USD в оръжие. Вчера гласуваха да им дадат още 50 000 000 000 Той Кремлинския говорител си дърдори, като да не се е случило. Вярваме на Кремъл. Няма две мнения! :D

94

Виц

преди 1 година

Тезата на Кремъл "Имаме напредък в Украйна", ми напомня на един виц - една мома викала на мъжа върху нея - стига още, извади го по-навътре! Тея в лилипутиландия и по-точно у кремъл явно са мазохисти, с нереална представа за случващото се около и вътре в тях!

93

Анонимен

преди 1 година

Ще си позволя прогноза- Путин ще разтяга дълго тази война, докато окончателно изтощи икономически европа. То и без бинокъл е видно, че от тази война изгода имат Русия и САЩ, а Европа търпи само загуби.

92

Равнопосавеност

преди 1 година

А защо да прекратява - оръжията са си оръжия, но Украйна губи хора и то с по-бързи темпове, а са по-малко. В Англия купона става пълен, а още не са усетили истинския ефект от "санкциите" - все пак помощите отиват за Украйна, а не за Англия. Запада иска час по-скоро да сложи край на това защото започна самонадеяно конфликт който не може да спечели.

91

Анонимен

преди 1 година

Запада пълни Украйна с оръжия, те си вярват, че били демилитаризирали. Душевно болни и заблудени.

90

Анонимен

преди 1 година

До 106Огромни победи като за сто хиляди умрели и 300 милиарда загубени пари. А и да видим докога ше са руски, май няма да е дълго ;)

89

Анонимен

преди 1 година

Напредък към руската граница май, Киев - назад, Харков - назад, Херсон - назад, Лиман - назад.

88

Анонимен

преди 1 година

До 99:Не са глyпоcти,а факти.Крият ги,за да подпалят ТСВ.

87

До 98

преди 1 година

Вярваш ли ви на глупостите, дето ги пишеш?

86

Анонимен

преди 1 година

Укрите сами са си направили войната.8 г. са горили живи хора и са бесели бременни жени.Не са спазвали Минските споразумения.На 19.02. те са започнали войната като са изтреляли над 1000 ракети към Донбас."Слугите на дявола ще се правят на жертви.".

85

До 88

преди 1 година

Ами в Сирия се видя колко е стара система е пейтриат, и има защо руснаците да видят на умряло. Стара, но много по-добра от най-доброто руско.

84

Анонимен

преди 1 година

САЩ дадоха старото си оръжие от 80-те години на миналия век и то в малки количества и видяхме какво стана с могущя с космическите сили. Русия въобще не е в тая лига, Путин ги върна десетилетия назад.

83

Москва потъна

преди 1 година

Досага беше назадък днес малко напредък :)

82

Пейтриът

преди 1 година

били остаряла техника. Те и джавелините бяха майтапчийска техника, ама разпундиха безпроблемно путлярските танкове, бетеери, самоходни артилерийски установки и друга железария.

81

Войн

преди 1 година

Епа, как да са напреднали, като не искат да се покажат от окопите. Освен, ако окопите са се предвижили напред с няколко метра. Това прилича малко на тремесечното превземане на един завод - уникат във военната история.

80

Стефан

преди 1 година

Искате да гледате руски канали? Намерете си Formuler Z10. Годишен абонамент $180. Има всичко. Вчера руското НТВ пусна видео как още преди воината обучават децата да пеят."Беи москаля, днес до Крим утре до Кубан и до Москва" Ето това е лаиняната Ви Украина.Заслужават си.

79

Путин

преди 1 година

Ще се прегояаря когато Байден проумее че предмет на преговорите е Лвов... Останалото е руска територия за Лвов може да се стигне и до споразумение...

78

Анонимен

преди 1 година

Щом са постигнали успех в операцийката да хващат пътя към Москва победоностно.