59

Манипулатор

преди 1 година

До Анонимен до Факт - Истината излезе наяве. От 32 доставени ХАЙМАРСни установки, рашковцете са унищожили около 100, позовавайки се на гъзетник "Правда", РИА и ТАСС.

58

Анонимен

преди 1 година

До Еврейн (Да де, ама.. --- Това в "Еврейска зора" ли го прочете.

57

По същество

преди 1 година

Донецка народна република, Луганска народна република, Херсонска област, Харковска област, Запорожка област, Николаевска област, Одесска област, Днепропетровска област, Полтавска област, Сумска област, Черниговска област, Кировоградска Област, Черкасска област, Киевска област, Киев, Виницка област, Житомирска област, Черновицка област, Ровненска област, Луцка област - бъдещи административни единици на РФ. За Крим и Севастопол няма нужда да говорим. Другите 4 области - зависими правителства.

56

Анонимен

преди 1 година

Е нали вече целта не била денацифициране? Защото то се оказа, че според опорките на Раша, цяла Украйна била нацистка, че вместо да воюват против президента си, украинците воюват против Путин.

55

Анонимен

преди 1 година

Интересно защо при толкова много путинофили никой не праща синчето си в Раша, а всеки драпа към Запада?

54

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама нали се сещаме, че войските на РФ не се "опитват да напреднат" където и да било в бивша Укриана, а правят всичко възможно да ликвидосват на място укронацистите, колкото се може повече и по-ефективно. Районът на Бахмут е добър пример за такова денацификациране. Там за една седмица укровермахтът е бил редуциран с има-няма 10 хилки. Без пленници. Оркестрантите не си губят времето с лигoтии...

53

Анонимен

преди 1 година

Бой до пълното унищожение на САЩ и машата им Окрайна!

52

Анонимен

преди 1 година

До Ко зяк. Оная статия дето се разправяше, че Путин бил говорил за прекратяване на войната изчезнА. Даже и на козяшките им се видя прекалено.

51

Ко зяк

преди 1 година

Не може да бъде, това е фейк, украиците провеждат контранастъпление, а руснаците нямат ракети.

50

Анонимен

преди 1 година

До ФактСАЩ ако имаха 1500 HIMARS нямаше да ревът че са запасите от тях са драстично намалели след като изпратиха 22 броя на Украйна. 22 броя от които действащи са 8,другите,леш. Като се има предвид че това е по данни на хохлите, значи реално са 2-3.

49

Анонимен

преди 1 година

Москва атакува сумска област! Значи в Москва е заровено кyчeтo, та смърди! Хаймърсите да разтоварят няколко тона ракети върху москвата и ще се избавим от 'чyмaтa'

48

Анонимен

преди 1 година

Чакайте малко нали атакуващите бяха Укрите или нещо се промени. В момента което виждам по Телеграм каналите е пълен колапс на ВСУ, разбита военна техника много войници които се предават и това, че нямат танкове. От някъде вадят по някой самолет и той бива свален само тази седмица им свалиха 2 самолета и един хеликоптер. Тече 6 вълна мобилизация а започнаха със 600К армия и 2500 танка щом правят мобилизация много голяма част от тази армия е унищожена за танковете е ясно.

47

Samo minavam

преди 1 година

Идват да крадат перални, гащниците.

46

Сега научих

преди 1 година

че руснаците имали-сенатори!

45

Анонимен

преди 1 година

Русия на Путин е толкова жалка, че даже не може да наложи санкции на света. Защото ако наложи санкции ще се лиши самата тя от доста благини и достижения, които сега ползва. Путин нещо не го знам в какъв свой свят си живее, но положението на Русия не е такова, че да се опълчи на някого.

44

Сега гледам

преди 1 година

по руската тв., дават кадри от фронта! Един младеж, на ракетна система, вартя някаква машинка при изстрелването! Като, на всеки километър, дето гърмяха мост!

43

Анонимен

преди 1 година

Сутринта по украинската FREEДОМ говориха за някъв 6yнкерен президент. Някой знае ли за кого става въпрос? А?

42

Анонимен до Факт

преди 1 година

Някой скоро да е чувал нещо за тези прословути HIMERS единственно което направиха да обстрелват цивилни обекти. Не се използват по предназначение и сащ ги отрязаха. А и от тези 32 HIMERS да са им останали 8 другите са вече купчина желязо. Дай някои истински Факти.

41

Анонимен

преди 1 година

Русия ако завземе целият свят и какво? Ще обърнат всичко да стане *** като при тях. Няма да има вече мерцедеси, смартфони, влакове стрела, компютри, интернет... И т. н... Просто всичко ще стане една голяма комунистическа ***. Ще има опашки навсякъде за всичко, ще има дефицит на всичко. За кола ще се чака 8 г...

40

Анонимен

преди 1 година

Путин бункера ша цyнка Зеленски по кopeмчето! Младото си е младо!