9

Анализатор

преди 1 година

Докъде я докарахме !!! Един жалък шофьор на Пинокио прави прогнози за държавата -финансови ! Заедно с другия феномен на "Дай България" - Гномео Атанасов , баба Цона и група гейове, софийския цирк ни води уверено към пропастта , в която благодарение на тях ще пропаднем и няма да има вече държава!!! Не че днес имаме държава - обири, убийства, държавна измяна ,прегазване на Конституцията, Милиарди кражби ..... и изцепки на престъпниците !!!! Ужасно става !!!

8

Анонимен

преди 1 година

ПеПе и ДеБе управляваха една година и фалираха държавата. Да ви напомнят на Клостов?

7

Анонимен

преди 1 година

Ние вече сме в дългова спирала. Пуснахме се по пързалката. За разлика от 1996, сега има война. Всички са заети да помагат на Украйна. Там изляха вече трилиони долари. И никой няма да ни даде заеми.Трябва да търсим от Китай, но не може, защоти не ни дават. Остава само едно - глад и мизерия. Кое не е ясно?

6

МВР ТОТАЛЕН ПОЗОР

преди 1 година

"Европееца" Борисов поръчвал ли е екзекуции на ЛГБТ хора, такива данни има от самите извъършители МВР и Пернишки мутри!

5

Забравил?

преди 1 година

Браво, променкаджии. Забравил ли си да кажеш, че Бойко е виновен или виждам някакво развитие в диагнозата ви, другарю лодкар?

4

Заслабнал...

преди 1 година

Той затова е заслабнал, а сега ни казва, че и ние така трябва ;-)

3

Анонимен

преди 1 година

Ама спрете с помощите бе, kpeтeни! За бизнес, газ, гориво, хотелиери и алибеговци, намалено ДДС и прочее тъпотии....

2

Майора

преди 1 година

Жалко Мирчев , вие и вашето некадърно управление на безпринципна основа начело с Харвардските мошеници , доведохте страната до това положение! И продължавате да се натискате в управлението , довело до фалит страната! Двете партии на Прокопиев за нищо не стават , още повече че кандидата за премиер е от кръга "Капитал"!

1

Т.Шак

преди 1 година

Ами дотам ни докарахте бе, Льольо! Вие, вие. Не някой друг. Вие.