29

Анонимен

преди 1 година

Повишени разходи за минимални заплати Не може,това щяло да повиши бюджетният дефицит,ама милиарди за самолети на чертежи,за оръжие на Украйна,за изхранване на бежанците,за дотация на електроенергията за бизнеса Може,щото това хич не увеличава дефицитът в бюджета!Нагли сте и още Нахални бе глъм!

28

Опаа

преди 1 година

До Анонимен 30, А какво искаш да отече и държавата ли ?Българската Армия трябва да е боеспособна ако искаме да имаме държава, без значение дали имаме нормални и добронамерени съседи или не !

27

Анонимен

преди 1 година

Той да не беше отслабвал преди кризата.

26

Анонимен

преди 1 година

Ами за какво биха тия самолети и излишни разходи от три милиарда лева бре торба?

25

Анонимен

преди 1 година

Срам ме е да коментирам вече тука от огромната неграмотност в редакцията а и най вече в коментарните рубрики! Лек ден, но само на грамотните! Очаквам преобладаващи отрицателни лайкове!

24

Ей шибан лицемер

преди 1 година

Ей лицемер, ти не участваше ли в тегленето на безумните заеми от четворната ви колаиция. Изтеглихте толкова много заеми, че 25 правителства преди вас не са били близо до тая сума. Защо като много ги разбираш или се опитваш да се измъкнеш, не спря безконтролното теглене две години? Де спа, а? Или *** и ти? Лицеммеерриииии ДБ, ха ха, предрешени комунисти, фалирали държавата за 2 години. Изтърваме евро саюза заради вас, ало Маджо, Бобокови и сите мутри!

23

Анонимен

преди 1 година

А бе Мирчев, кога ще признаете и вашия съществен принос за тежкото състояние на страната! Вторачени в унищожаване на Борисов, сключихте съюз с бсп, която ние, вашите предшественици, изгонихме от властта през зима 1997, защото те вкараха България в поредната тежка катастрофа! Сега сте готвите подобна грешка! Омразата и злобата правят човеците глупави!

22

Анонимен

преди 1 година

Ивайло Мирчев: Можем да стигнем до невиждан от 1996 г. бюджетен дефицит . . . НЕ, ЧЕ МОЖЕМ, А СИ ГО ИСКАМЕ ДЕФИЦИТА АКТИВНО И ГО ТЪРСИМ! МИЛИАРДИ ЗА ОРЪЖИЕ, ЗА УКРАЙНА, ЗА ЗАПЛАТИ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ТРУЖЕНИЦИ И.Т.Н.

21

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

И ЛАМЯТА ПОРАСНАЛА И ОВЕЛИЧИЛА ДАНЪКА НА ЕДИН ОВЕН СЕДМИЧНО. ПЛАЩАЛИ СЕЛЯНИТЕ ПЛАЩАЛИ, СВЪРШЕЛО ИМ СЕ ПЛАШАНЕТО. ГРУПАТА Е ЕРА , ПЕСЕНТА СКОРОПОГОВОРКА ИЗПЯТА ПРЕЗ ДАЛЕЧНАТА 1989г.. БЛАГОДАРЯ НА ЛЮБОМИР МАЛКОВСКИ ЧР МЕ Е ПРЕДОПРЕДИЛ ТОГАВА КАКВО МЕ ОЧАКВА ДНЕС.

20

Весел

преди 1 година

Защо не метнеш една кърпа на Росонец...зарежи го тоя на бюджет

19

баба мара

преди 1 година

защо ми изтрихте коментара

18

Анонимен

преди 1 година

Освен глад, студ, грабежи от политици, банкери и бизнес, друго не сме видели. До гуша ни дойде да налагате антибългарски политики, а ние да плащаме най-високата цена. Не на еврото!

17

Анонимен

преди 1 година

Предплатете още 9 самолета на зелено и ще направите рекорден дефицит. Този път не остана нищо за раздаване - златото го харизахте, икономика е на рекордни цени на тока и закрива, хората се изнасят. Плосък данък за да имат някои по 10 апартамента и яхта, а останалите да го д...

16

Стига геноцид!

преди 1 година

Ще теглят още 12 милиарда. И сега има огромен бюджетен дефицит. Не обръщат внимание на доходите и хиперинфлацията, но упорито ни вкарват в пропастта на еврото без да отговаряме на критериите и без да ни питат.

15

As

преди 1 година

Новия шиши разбира от всичко

14

Ама нали такова

преди 1 година

Е нали дойдохте да отключите потенциала на иначе толкова богатата България? Бойко я крадеше и затова не вървяха нещата? Сега излиза, че сте изтеглили едни пари, които няма да можем да върнем с поколения. Защо залъгвахте наивните? България е една бедна на ресурси държава, която следва да се простира според чергата. Това не е лесно да се каже, но е истина. Да не сме емирствата, та тръгнахте с голямата кошница? Дано е останал адекватен народ, та напролет да ви прогони окончателно.

13

Анонимен

преди 1 година

Демократите с три големи катастрофи - 1989-та савалиха каманизма и унищожиха подредената държава; 1997-*** масовата приватизация и хиперинфлация; 2021-ва с влизане във война и хипер инфлация... Извод: когато демократите са на власт, държавата катастрофира.

12

Фотограф

преди 1 година

Този лигльо и мутрата на Настимир Онаниев имат най-гнусното излъчване ! А останалите клоуни на "Подмяната" ходят гелосани, напудрени и с памперси.

11

Анонимен

преди 1 година

Сега ще видим евроатлантическите ценности ядат ли се, тлъстее ли се от тях. заглаждат ли косъма ...

10

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на вас,празноглавци!!!!