10

Продължение

преди 1 година

Като декан е изпълнявала три функции при одобряването на проекти. 1) Самата тя е включена в някои от колективите, които кандидатстват за финансиране на проект; 2) Тя пише рецензиите за проектите, които са конкуренти на онези, в които тя участва; 3) Накрая е член на комисията, която решава кой проект да бъде финансиран. Въпреки че тези скандални факти бяха огласени, никой не я мръдна от позицията на декан. Научната си степен е получила в БАН, закриляна от роднина на член на Политбюро на БКП.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5 и Анонимен 8 - Тази женица е рабфаковка, завършила строителен техникум, после чрез Рабфак следвала ЗАДОЧНО и както се разчу при появата й преди 40 години, с успех (3.90), но се ползваше със стабилна партийна протекция. Затова ги приказва такива нелепи и объркани неща. Прочетете прословутата книга на прф.Хорозов "Проектният бизнес и ограбването на науката". Там тази рабфаковка е сред посочените примери - кой знае как са я сложили за декан в Пловдив, но като такава /продълж/

8

форума хляб не дава

преди 1 година

До Георги Илиев Митев КАТО ОБЪРНЕШ ДВОРА С ПРАВАТА ЛОПАТА И ЩЕ ТИ ДАМ СРЕДСТВА!Нещо неясно!?

7

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Като ми отпуснеш финансови средства тогава ще ми говориш , че е задължителен .

6

Анонимен

преди 1 година

"Чрез житото и хляба можем да видим идеята за вечното възраждане, за самопораждането, което не изисква жертви, на които носивечния дух, живот и смисъла на живота". Най-добре това да го ядат глобалистите и собствениците на електромобили. За нас, обикновените граждани, това е просто "период на зимно затваряне".

5

до неразбралите

преди 1 година

Виждали ли сте какво консумират бежанците укри в ресторанти по Черноморието ни?! Претенциите им извънземни оставям настрана...

4

Анонимен

преди 1 година

"На масата на Бъдни вечер задължително се слага хляб, който символизира кръвта Христова, припомни преподавателят." --- Добре де, как хляб ще символизира кръвта Христова?!? Що за преподавател е това?

3

Анонимен

преди 1 година

3, ако ми кажеш какво произвеждат урките в бг че да го ям, освен да висят на наш гръб?

2

До 2 пост

преди 1 година

Нищо не си им дал, даже те на теб ти дават хляб. Е, може да е заразен, може дори да е вреден, но ти го дават, да ядеш хлябът им ти! За това нагъвай и си трай!

1

Анонимен

преди 1 година

:)