48

Анонимен

преди 1 година

време е за ВЪЗРАЖДАНЕ.И в Германия има подобна партия.

47

Анонимен

преди 1 година

В Германия вече има недостиг на свещи за .отопление и осветление.В Русия не им пука за ЕС.Имат си Путин,а сащисаните си имат Бай Дън.Колкото и да се търкаля,вече е безпомощен.

46

Сноб

преди 1 година

Трябва на плебсът да се забрани да използва твърди горива за отопление, ако не желаят и са бедни, да емигрират на Запад. Там бързо ще се научат да не горят дърва, въглища, гуми и парцали в кюмбетата.

45

Анонимен

преди 1 година

пловдив смърди

44

до 47

преди 1 година

Леко нагло е да говориш за беден човек, който кара кола, не мислиш ли? Като няма пари- ето го колелото и метрото. Няма да му дишаме всички изпаренията, защото нямал пари.

43

до 47

преди 1 година

В София, където склададжия минава 3000лв. НЯМА хора, които нямат пари! Ако в София нямаш пари (в София, където образован млад човек минава 10к в западна компания), просто се изнеси на село! Ще си гледаш градина и това е. София не е за бедни неквалифицирани функционално неграмотни провинциалисти. Те са бедните в София. Кореняците отдавна живеем из селата около града в планината и сме си уредили живота.

42

Анонимен

преди 1 година

За жалост, това е положението. Всичко в София дадохме под наем- хора родени в центъра на града сме, там сме израстнали. Имаме 2 вили в Симеоново и Драгалевци, сумарно 10 имота. Всичко под наем, някои и продадохме и дим да ни няма до града- 20мин с колата, хълмисто, чисто, няма дим, няма мръстотии- съседи с термопомпи, адекватни, млади хора, заможни. Изнасяйте се, докато е време. И детски градини частни има до града, и училища, и качествени хора. Ще се избият от прованса да бачкат НА София за 3к

41

Анонимен

преди 1 година

Вчера в Плевен изгря слънце,видя се синьо небе,но за кратко,появиха се самолети,който ръсеха на макс,небето беше на решетки. Днес пак не се вижда небето,мътно е,и въздуха вече бил ди прахови частици.

40

Анонимен

преди 1 година

Простият народ винаги намира начини да се самоунищожи - с печки с твърдо гориво , 20-годишни таралясници по пътищата, лечение при врачки и шамани и така нататък ...

39

Уффф...

преди 1 година

...пак ще си отмъстят на частните шофьори. Това е единствената що годе легална, добре документирана на светло част от икономиката ;) 😉, със сравнително малък дял нелегални единици. Под последните визирам малък брой с несъбрани глоби, каращи с не валидни документи. Та частните шофьори най-лесно могат да бъдат финансово тероризирани от т. нар. псевдо Държава - мащеха, тъй като нямат синдикати и съответно мега ниска стачна култура. Във връзка с последното ми е интересно докога ще търпят последните

38

Ако сте пушач, ви е

преди 1 година

все едно какъв е въздуха - вие винаги го уеднаквявате.

37

Анонимен

преди 1 година

Можете да следите замърсяването в реално време на aqicn.org В момента в почти цяла София е смърт. Пловдив е малко по добре. А в съседна Сърбия е в някой градове е страшно. Там трябва да се ходи с противогази.

36

Христо Христов

преди 1 година

Нали има зелени партии, сделки и банани. Какво ревете?!

35

Бг политик

преди 1 година

Сигурен съм, че са виновни шофьорите, да ги накажем с нов, десети пакет санкции!

34

Томичукалата

преди 1 година

Пичове, оставете тия алабализми с въздуха-екстра си е. Кажете каква ракия си закупя за довечера? Дайте идея , марка...сорт?

33

От Пловдив

преди 1 година

Глупости на търкалета

32

Софиянец

преди 1 година

Днеска не излизам никъде!

31

Един с една

преди 1 година

Дреме ми за ПЛД, в София е така през ден

30

Българин

преди 1 година

Аз затова се изнесох в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна. Тука почти не плащаме ток - има 5 мегавата фотоволтаици при консумация 1.5, тоест и зимата произвеждат достатъчно ток. Топлото е евтино, понеже къщите са с термопомпи. Пия вода от чешмата,защото под селото има минерален извор. Не ходя на отровни супермаркети, защото има био оранжерии и био магазини и мед.център с кадърни лекари. Сега построиха и 4Д кино, ресторанти, конна база, барове, стрелбище и римски спа център с римска минерална баня. Пълно е с млади хора.

29

Край

преди 1 година

Най-мръсният въздух днес е регистриран в кварталите "Красно село", "Манастирски ливади", "Хладилника" и "Разсадника. Това джурналяка е изключително бездарна твар. Как не разбраха, че това не са най-замърсените квартали на на София, а че САМО там общината мери замърсяването. 20г. не им стигна да го вденат.