61

Лолита- Инфлуенсърка

преди 1 година

Днес единствените по - предпочитани мечовци пред ИТ компютърдиите са секси склададжиите с крупни заплати! Склададжия лие -ЗДРАВО ДРЪЖ!

60

Космонавт

преди 1 година

Той предложил, Те не постигнали съгласия, Аз питам - до кога ще продължавате да живеете в будна кома? Защо ходите да гласувате, защо се страхувате да извоювате свободата си? Защо плащате данъци? Защо сте съгласни да сте граждани преди да сте личности? Защо Им позволявате да владеят земята и благата, които Господ Ви даде да експолатирате и да живеете свободни?

59

Анонимен

преди 1 година

Много правилно под турско ако бяхме щяхме да сме 100 по добре, ама тея душмани дето ни ядът цял живота нямат наяждане, не второ , не трето до 10 поколение ще имат карма !!

58

Анонимен

преди 1 година

Абе колко стана минималната в Мамалигария,страна която до скоро вземахме на подбив?

57

Анонимен

преди 1 година

стига сте мрънкали. Повечето и минимална не заслужават, защото толкова и изработват. Като струваш 50ст защо смяташ че трябва да взимаш повече? Лош мат'рял, лош...

56

митко

преди 1 година

Срам и позор.Всичко под 1000 лв.обрича хиляди работещи-бедни на глад.В света няма държава с толкова ниска минимална заплата.Със сигурност и в Африка са по-добре.Само , че тук се окрадоха милиарди и за капак няма нито един осъден.Позор.

55

Анонимен

преди 1 година

Ще видим Ченген га шумкарин издълбае землянка на Луната!

54

До 78

преди 1 година

Началник склад в Кауфланд, София взема между 8000 и 10000 лева чисто, без да броим бонусите.

53

Анонимен

преди 1 година

Какво стана, то и в Турция вече минималната е по- висока.Ами ако сме под турско ще сме хиляди пъти по-добре отколко при бкп_родолюбците!

52

До 75

преди 1 година

Логично. В Лидл и BHTC началник склад отдавна взима БЕЗ извънредния труд над 4500лв.. С него- 6500 и нагоре. Явно работиш за малко пари в нашенска компания.

51

До 73

преди 1 година

Не знам за кого говориш, но аз заплатата си не съм споменавал, защото не съм на такава. А дървен философ емигрант, който изкарва на година, колкото аз на месец тук с интелектуален труд, е повече от гнусно да се изказва, защото не е платил и стотинка данък у нас. Айде МАРШ!

50

Склададжия

преди 1 година

Кой нормален днес взема МРЗ?!? Склададжиите вземаме чисто между 3500 - 4000!

49

Fool

преди 1 година

И като се пънеш толкова, прати си ти LinkedIn профила. Да те видим всички колко си велик!

48

do 67

преди 1 година

Научи малко английски и разлика между principal и principle, отвори LinkedIn, виж remote възможностите за половин работен ден, замисли се как могат да се комбинират 2-3, и се върни. Ама нямаш капацитет дори един език да говориш правилно, камо ли за дълбок research.

47

До 66

преди 1 година

Баш за България се говори. Отваряш сайта на НСИ и гледаш. Има ги и изтеклите данни от НАП все още, макар и вече цифрите да са много по-високи откъм доходи. Сподели работодател, образование и СВ, моля. Дай линк към Google drive да те видим защо бачкаш за малко пари.

46

Fool

преди 1 година

Няма смисъл да си мерим заплатите и знанията, далеч сте пънещите се тук присипали. Пак казвам има си обяви, има си социални мрежи къде се обявават доста често заплатите публично. Всеки сам може да си направи сметка, че 15 хиляди са много рядка заплата. Дали я има, със сигурност. Дали пишещите карикатури тук я взимат, надали :)

45

Анонимен

преди 1 година

До 60:Ами не са в България...Никой тук не получава такава заплата.Тоя просто се гаври с нас.Забавлява се.

44

Анонимен

преди 1 година

До 56:Е,кой е казал,че не учим?В България си е така...учиш,бачкаш,беден ходиш.А тая промяна на Пълното Падение я видяхме...още по-бедни станахме с техния 4 пъти по-евтин газ,който се оказа 4 пъти по-скъп.Ето и сега внесоха предложение за увеличение,което се оказа намаление.Ако не бяха те щеше да си остане на Нинова 850 лв.

43

Анонимен

преди 1 година

Хвала на такива хора които с Труда си изкарват на 15000 лева на месец,за жалост обаче те са не повече от 15 хиляди лица във България което ще рече едва 0.7 процента от всички заети в страната!Радвам се че има такива индивиди които списват и са уважили тоя анонимен форум!

42

Гроби Таласомо

преди 1 година

Нин, кай ся по Канал 1 в Новините, ядосано: Румен Радев не позволява увеличение на минималната работна заплата:))) Ми, Нин, кой правеше инициативни комитетиз а неговото преизбиране, хм? Аааааааа, сети ли се? Твоите кметове по места с герберска администрация в общините;))) За един приятел ти говоря с прякор Чикията;)))