81

Анонимен

преди 1 година

50% от средната означава над 1000 лева минимална заплата. През 2023 средната заплата ще е над 2000 лева. Никъде в директивата на ЕК не се говори за средна заплата от минал период.

80

Анонимен

преди 1 година

Тия хубаво искат 50 % от средната като вземат за база средната заплата от 2021,да ама по тая логика депутатската заплата защо не се изчислява по същият начин,три средни заплати на база 2021 година когато същата е била 1530 лева,което прави 4590 лева основна заплата,да ама те прибират в момента 5145 лева основна запла или тя трябва да се намали с 555 лева ако се използва същата база за изчисление!

79

Анонимен

преди 1 година

ПП искали да махат клас прослужено, нощен труд и т.н.. Как ще махат на хората придобитото с толкова години? И нощния труд? Да отидат да бачкат нощни дежурства зимата в студа и лятото в жегите и да видят какво е. Като не могат да дадат на хората една нормална минимална заплата и започват всякакви глупости да се измислят

78

Друга тема

преди 1 година

Някои хора искат аз да бъда желан ТОЧНО НИКЪДЕ, за да съм в техните ръце!Не са нормални тези хора!

77

Човешка ценност

преди 1 година

Някои хора нарочно са лъгали че аз съм болен и *** за да си нямам приятелка и като цяло хубав и уреден живот!Те си имат лично своя тактика, искат аз цял живот да живея зле и да не се съвзема!

76

Анонимен

преди 1 година

Интересно ми е защо българските дебеловрати работодатели държат да останат без кадри, отказвайки да повишат заплатите, вкл. и минималната заплата?!

75

до 88

преди 1 година

Така е .До неотдавна имахме по 200 лв.заплата , но при какви цени ?

74

Анонимен

преди 1 година

Абе нали уж има синдикат в тая държава,къде спят същите,че не изкарват своите членове на протест?Нима не е ясно на всички,че доброволно комунист (капиталист)повръща,ама пари не връща(не дава като заплата)

73

Анонимен

преди 1 година

Простоватия наследник на неандерталците, понизвестен като българина, трябва да се рафва, че е благословен с правото си да работи! От Европа са ни дали и правото да не работим, ако искаме! Ооо, тези вечно оплакващи ае българи! Забравиха, че преди 15 години имаха 200 лева заплати!!!

72

Анонимен

преди 1 година

При 770 лева минимална заплата, тя ще е 36% от средната заплата. В предишните години минималната беше 40-44% от средната заплата

71

Факт

преди 1 година

Колкото по-ниски са доходите, толкова по-висока е инфлацията. Факт!

70

Анонимен

преди 1 година

Машала Гълъбе наш,добре ще си живуркат Ората които заработват огромната сума от 600 лева нето а те хич не са малко,около половин милион или всеки четвърти!

69

Георги Илиев Митев

преди 1 година

" Сто тояги на чужд гръб са малко ! " ...

68

Путин

преди 1 година

вдига минималната в Русия от 2023 на 443 лв.! Как тук да е двойна?

67

До91

преди 1 година

:))))Ти кой беше,безработното или складажийчето?

66

До Нинова

преди 1 година

Забрави да споменеш неплатените данъци в продължение на 15г.от Лукойл

65

Анонимен

преди 1 година

Нарочно съботираха предложението на ПП и БСП за да могат те да го предложат и да оберат политическите дивиденти. Ясен ни е гълъбарникът! Стадо мошеници. Същите сте като ГРОБ-аджиите. Далаверата.. и да има само за ВАС.

64

Анонимен

преди 1 година

'' 780 лева минимална заплата '' ................................. не виждам как ще се постигне такава заплата с тази производителност на труда, с това качество на работа, с този необразован народ.

63

Анонимен

преди 1 година

Махнете ддс-то върху основните храни и акцизите върху горивата.

62

Анонимен

преди 1 година

Един безработен и един склададжия в Lidl са на път да направят трафика в тоя форум,вземете вървете си мерете чорките някъде другаде,стига сте цапали тук!!!!