43

Никой

преди 1 година

Не е идеален.

42

Joyeu Noel

преди 1 година

Опитвам да открия в байбъра един"измамник"

41

фен(бивш)

преди 1 година

ВАЖНА Е-ЧЕКОВАТА КНИЖКА.ВСИЧКО ДРУГО,ИЗМАМА,ЛЪЖА.

40

Стройна тория

преди 1 година

Макар грешна. Става за кандърдисване.

39

Анонимен

преди 1 година

От пръднята!

38

Анонимен

преди 1 година

До Физическо привличане - Всеки организъм излъчва и приема сигнали. Това ние не го осъзнаваме, обяснили са ти по-долу, че става въпрос за импулси на първосигнално равнище. Природата си знае работата, но над нея се надгражда цивилизацията и оттам идват някои сложнотии, без които обаче не е възможно съществуването ни като личности-представители на различни общности.

37

Физическо привличане

преди 1 година

И физическо отблъскване. Смешно е когато емоционалното се обяснява с параметри. Това да не са някакви топки дето се привличат и отблъскват. Че да и си дават и радио сигнали.

36

Основното

преди 1 година

Мишето говори за "духовна свързаност". Тя е важна и необходима за пълноценна връзка. Но всичко започва с физическото привличане и то е на първосигнална основа. Организмът ти долавя сигналите на друг организъм и преценява, че заедно можете да създадете здраво, жизнеспособно потомство. В това се състои химията, всичко друго идва после. Възможно двамата да имат различна култура, възпитание, образование и въз основа на това да се окажат неподходящи за съпружески съюз, но физически се желаят силно.

35

Анонимен

преди 1 година

Зависи от това как си пасват в кревата. Мише, напиши една статия за това, знаем, че си специалистка.

34

Анонимен

преди 1 година

От физиката

33

Анонимен

преди 1 година

1 парите2 размера и умението Не е задължително и двете да са в един мъж

32

Чичо

преди 1 година

Единствено от пачката в портфейла на мъжа. Всякакви други твърдения са празни приказки предназначени за романтични празноглавци!

31

От желанието

преди 1 година

И умението.

30

Е1 до Е n

преди 1 година

Мндаа. Казват че любовта на мъжа минава през стомаха. Т.ест химията. Дори сиренето е любов .ДНСК се грижи за химията във вашата любов.

29

SS

преди 1 година

Благодаря на моята съпруга ,че навремето ми спаси живота !Благодаря и ,че повярва в мен и дойде в България ! Благодаря и ,че ми роди прекрасен син ! Благодаря и ,че научи български,и се научи да готви Бг кухня ! А аз обещавам през 2023 год да и купя още един диамантен пръстен .

28

Петко

преди 1 година

От парите. Жените само гледат потфейла, а не искат бедни и безработни млади мъже на 45 години. Аз съм на 45 и съм безработен без един ден трудов стаж защото само с връзки в тази България можеш да си намериш работа.

27

кмк

преди 1 година

До Мирона колко години я намери Жената? че аз взех да се отчайвам вече...

26

SS

преди 1 година

От какво зависи химията между двама души ли ? Може би от лудостта в главите им ! Жена ми е от жълтата раса , обаче не можем един без друг ! За мене покойният ми чичо казваше : Търколило се гърнето и си намерили похлупака чак в Югоизточна Азия !

25

Анонимен

преди 1 година

Честито Рождество Христово! Бъдете здрави!

24

По-тъжна история

преди 1 година

Имам един приятел, мюсюлманин е, едно време като студенти, се залюби с една християнка, а това беше нещо като табу за мюсюлманите в ония години. Баба му Айше му направила магия, за да я остави. Тя уж за добро, ама объркала магията и го завързала за цял живот. Той братлето два пъти стига до сватба с мюсюлманка си и при подписването, хвърля химикалката, става и си тръгва. Казва - не знам защо така правя, не знам какво става с мен. Баба му Айша си е признала, мъчила да я развали, ама йок. Умря де