31

До,, до 17”

преди 1 година

Разкажете колега и за касапина на Япония,Югославия,Ирак,Либия,Сирия и всички останали държави от света! Всички знаем за неколцината опълченци победили няколко стотин хилядната турска армия и са освободили България! Но за съжаление , не са могли да освободят Левски от 5 ,, полу задрямали заптиета, сигурно са били в Англия да берат ягоди и после социални А когато Ботев е дошъл с Радецки, са си залостили портите, защото според Запада тези са били терористи бунтуващи се срещу Османската Империя!

30

Традиционалист

преди 1 година

По традиция още от преди социализма, българските политици, също по традиция ,, внесени от чужбина и западни училища са на коренно различна,, утвърдена позиция от българският народ ! След тези утвърдени позиции, България е ставала все по-малка и жалка а сега е на път да изчезне или да се върне в териториите на Великата Османска Империя На никого от Западните държави или САЩ не му дреме за България на тъпите българи също нищо ново ,, наклонена глава сабя не сече,, така се изказа Харвардският

29

Хаха

преди 1 година

До Анонимен 31, дрън дрън свободни съчинения ...

28

Анонимен

преди 1 година

Меркел призна, че са преговаряли нечестно с Путин просто за да дадат шанс на Украйна да се укрепи, като по този начин са спечелили време за изграждане на собствена армия. Тя каза още, че по това време НАТО е бил слаб и не е могъл да окаже подкрепа на Киев в степента, в която го прави сега. Минските споразумения бяха подписани от Запада престорено, с цел само да имитират желание за разрешаване на конфликта в Донбас.

27

русофил

преди 1 година

Велик Путин цяла България с теб братушки.

26

Стефан

преди 1 година

До: do 17нещо ти е слаба математиката колега.Мисля че в руско турските воини резултата е 12-1 или 12-2 за Русия.Лесно се проверява.

25

do 17

преди 1 година

- на Шипка се бият главно български опълченци, спасявайки Русия от поредното поражение в поредната руско-турско война, водена по поредния *** начин от "Касапина на Полша" - генерал Гурко- "Орелът" ( предполгам говориш за американския) е спасил Петричко през 1925, но за това се иска много четете - няма да е по силите ти- кирилицата е полезен за българите вариант на гръцката азбука, не знам за варягите- БПЦ е имала своите моменти , но сега е под пряк контрол на агент ГундяевДруги въпроси?

24

Анонимен

преди 1 година

Товар слигиняш на сащи Украйна ,всички украинци веднага да напуснат България

23

Анонимен

преди 1 година

Рубладжиите са се разпенявили като за последно.... АЛоу!! Спешното! Вземете си ги!

22

Стефан

преди 1 година

П**ткиспатки. Както казваше Генчо Начев за свои безгръбначни колеги. П**ткиспатки са днешните БГ политици. А и не днешните. На Филов са му ръкопляскали като влиза в воината на страната да Германия. Да ама доиде 1 Февруари 1945 да ги разстрелят всичките. Това заслужават и днешните политици. П**тки с патки.

21

И аз така

преди 1 година

ги привиквам к08рите да дойдат да ми олабят жилата... А позицията на Стоянов е поза партер с еротично дантелено бельо с цветовете на дъгата, с високи розови токчета, с намазани с бебешко олио разтворени бузки и ягодово червило по устните пред зеления др0гар. Евроатлантици,сър!

20

Българския народ

преди 1 година

Е против даването на оръжие на един режим в чужда държава дошъл на власт с държавен преврат и не бе спазена думата на украинския народ нежелаещ да въде част от ЕС,българския народ желае мир просперитет,спокойствие и сигурно бъдеще за себе си семействата и децата си,и всеки който работи против нейните интереси и застрашава национаналната сигурност на Репиблика България,е застрашен да бъде подведен под наказателна отговорност за държавна измяна.Българския народ е суверена и неговата дума е ЗАКОН.

19

Румен

преди 1 година

До21. Така ни учеха , че сме освободени три пъти от турско , от фашистко и от монархия. Все от Русия. Но си четях историята както трябва и не им вярвах. Гледам , че някои са във времето на СССР и то им е спряло.

18

Анонимен

преди 1 година

16 Аман от освободители. Такива роби като тебе все чакат някой да ги освободи. Но роба си остава роб. Щом си роб в ума си, ще си роб винаги. Без значение дали руснаци или америкянци те освобождават. Докато не се освободите от собствената си умнотия и Господ да слезе на земята да ви освобождава, вие пак ще си бъдете роби!

17

Анонимен

преди 1 година

13 изби рибата. Хайде, направи новата читанка. Чакаме да видим как Ташунко великия индиански вожд е дошъл на Шипка и се е бил геройски срещу османлиите. Как великия Орел е скалпирал османски башибозук и ние му дължим свободата си. Давай. И да не забравиш да кажеш, че кирилицата е гнусна отживелица, която задължително трябва да сменим с латиница. Че православието е сатанински секта и че руснаците са полу-човеци дето трябва да стоят в оградени затвори с надпис за трудът и свободата!

16

Румен

преди 1 година

И на финала на войната НАТО ще ни Освободи окончателно от руско присъствие .

15

българин

преди 1 година

До10 Ей ама много ни плашиш с тия руснаци. За разпространение на вредни слухове може да те приберат на топлия затвора. И като в конституцията.

14

Анонимен

преди 1 година

Преди да капитулира Русия ще пусне и няколко бомби и тук Варна и Бургас . Защото сме ни в ЕС , а уж сме с руснаците. Е така ясно ще се реши след бомбите

13

Анонимен

преди 1 година

Когато мнозинството от българския народ ( спорна теза) кисне в простотия и не иска да научи нищо повече от информацията пробутана му в читанките за първи клас е редно политическата класа да го води, дори насила. Ако едно време не беше Стамболов сега щяхте да сте Задунайска губерния и да *** в окопите като чеченците.

12

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е че ние българите виждаме тази ясна позиция. И добре я виждаме, като гледаме българите дето останаха без домове как стоят в студените фургони, а някои други са на почивни бази и на българска издръжка. Хайде Слава Украине!