9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7. Тва е идеята на статията - на такива като вас първосгиналната мисъл да е тази. Не сме виновни ние, че сме некадърници - холандските мафиоти са виновни...които са всъщност марокански...които всъщност нямат нищо общо с политиката...

8

lol

преди 1 година

ей австрия веднага да ги изгони от шенген е..

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6. Този начин на живот си избрахме няма да ривем сега. Питай когото искаш от младите хора - така трябва да се живее.

6

Анонимен

преди 1 година

Боже...тези са много зле.Значи някакви мафиоти са ни спряли от Шенген като ни наричат те "мафиоти"?Са им прятим Бойко и ще ги оправи.При нас преди се стреляха по улиците и той като се качи на власт ги спря.Затова толкова дълго време изкара.Обаче на хората май им писна все да е той.Не че не го харесват...уважават си го,но искат промяна някаква.Само че с промяната идват старите проблеми,защото старите мафиоти искат да се върнат.Промяна,но плавна и без мафиоти е решението.

5

Анонимен

преди 1 година

През 2022 г. полицията в САЩ е конфискувала 378 милиона дози фентанил, излуствен наркотик 50 пъти по-силен от кокаина, при който само 2 милиграма са смъртоносни. Конфискуваното количество е в състояние да убие всички американци. Статистиката полазва, че за 2021 г. има 108 000 умреели от свръхдоза наркотици, половината от които от фентанил. смъртните случаи са със 17% повече от предната година. ...официална статистика от "най-великата демокрация", както се изрази Зам. предс, на НС Йордан Цонев.

4

Анонимен

преди 1 година

Почнахме срещу тия които ни отсвириха за Шенгеня ли ? Дайте и за Австрия нещо.

3

Марсел Попов

преди 1 година

До akudБaньo, знаех си че ще се появиш точно с такъв коментар. Разликата е че там има мафия в държавата а при вас мафията си има държава. Погледни се в каква kлoaka живееш!

2

Анонимен

преди 1 година

Холендерските пристанища са най големита приемници в Европата на наркотици от цял свят а в държавният им бюджет данаците от проституция са в челните постъпления!

1

akud

преди 1 година

това ли е държавата която спря българия румъния към шенген .да .....си го таковате отзад. шикиш миши нидерландски или там как сте