49

Бай Ху. Шенген

преди 1 година

Такава нарко държава, трябва да е извън шенген, за да има контрол над нейните граници, какво внасят и какво изнасят! По добре да не са в Евросъюза, че много наркотици превъртат. Ако са извън шенген, ще им обеднеят нарко босовете и европа ще се изчисти от наркотици. Я ги вадете веднага, да си вдигат оградите. На Холандските кръгови движение пише "не повече от три пъти", да не се въртят като луди техните наркомани!

48

Бигот

преди 1 година

Мафия има само в правовите държави, какво сега, май правовата държава се самоизяжда и не живее дълго ?

47

Упадъчен Запад

преди 1 година

Проституция ,Наркомания , убииства,психоза ,упадък на обществото -едни от многото други неща разрушаващи човешкото общество на западната цивилизация. Сащ и Западна Еврова - 2 в 1 .Много управления,едно и също решения към Упадък. Гейски либерализации

46

Анонимен

преди 1 година

терористите и наркобосовете най добрите ученици на краваршингтон- случайно ли в държава дето е пръснала милиарди за стотина бази в цял свят да си има мафия- нормално е и ако някой не слушка го клъцват - нама значение дали е портиер или президент

45

сс

преди 1 година

Те хората си пазели месните наркота. Страх ги е да не им пратим от нашите.

44

Анонимен

преди 1 година

''че има риск Нидерландия да стане наркодържава" -грешка , Нидерландия отдавна е Наркодържава . Въпроса е друг : Защо Европа си затваря очите прет този факт ? А отговора е логичен : защото такава е ценостната система на демокрацията...на ЕС въобше.

43

Анонимен

преди 1 година

А ние сме НЕНАДЕЖДНИ и вън от ШЕНГЕН. Тия са такива двулични змии, че ми се драаайфа.

42

Анонимен

преди 1 година

Не, бе! Това се отнася за Холандия, вече е Нидерландия, и няма таквиз неща! Руска пропаганда такава ...

41

Анонимен

преди 1 година

Нидерландия,, която си закри фермите. Преди да ми кажете, че били "ГМО фермите", аз ще ви кажа, че е БАШ обратнтоо. Закриха тончо фермите, които имаха по-естествени процеси, а не теяновите, където кравичките не ги показват за перд хора, че са с мешани гени и понякога им нинкнат по 3 рога, руно от овце, перушина ...

40

Анонимен

преди 1 година

Забелязахте ли, как всичките, ама до една, от нашите евро държави, запчнаха да ловят "опасни групи"? Защо? Защото взеха да се скапват! Защото ни говориха за "протести и парва" 30 години, а сега идва време, в което ТЕ СА тези, тъпчещи правата ни и заслужаващи протести.

39

Анонимен

преди 1 година

Много от нещата на западняците са на думи. То, ако питате вашите политици, и у нас има правосъдие и върховенство на закона. Ама ние си знаем. Лошото е, че това почва да се случва и в Западна Европа. Правосъдие и институции на приказки, ама реално...

38

Христо Христов

преди 1 година

До Василев/37 "В Нидерландия престъпниците са раздледвани и наказвани" - другарю, добре ли сте?!

37

Христо Христов

преди 1 година

В центъра на "Мокро мафия"-та стои един с чисто, допреди да го нарочат, досие, дето НИКОГА не е бил подозиран в криминални дейности. И изведнъж един следствен става свидетел на полицията и го натопяват за няколко убийства (7), някои отпреди години... Да не забравяме, че в Холандия съдът отказва да изслушва свидетели на защитата "В името на холандското правосъдие". Факти.

36

Бойко се засили да

преди 1 година

оправи Западни Балкани. По-полеко, че и там за смЕх ще стане!!

35

Шенген ще видим

преди 1 година

през крив макарон. Пише в прав текст - "Мокро мафия", която се смята, че ръководи трафика на кокаин в Европа през пристанищата на Антверпен и Ротердам." - Е кой ще ни пусне в Шенген, щом мароканската мафия е окупирала най-важните шенгенски пристанища? Така пратките се доставят директно в Нидерландия. А иначе до Гърция и после трафикът и парите ще минават през България. Ама засега мафията си има друга държава - Нидерландия.

34

Абе силяндури...те

преди 1 година

имат правова държава. Ние нито правова държава, нито държава.

33

Невърленд

преди 1 година

Ако приемат Косово, Албания и Сърбия в ЕС ще имат още няколко мафии, но май ромейската мафия от бг и Румъния засега им стига.

32

Анонимен

преди 1 година

*** тя си е наркодържава, нема никакъв риск. То и едно видно наше момче от Самоков го отрепаха в тая същата правова Нидерландия, идеално място да те гръмнат.

31

Майорс

преди 1 година

Жслко за нидерландците че не виждат собствените си проблеми с организираната престъпност , а топят България и не желаят приемането и в Шенген за далеч по безобидни проблеми!

30

Анонимен

преди 1 година

Ще обвинят българите за оклепаните си боксерки, все едно ние ги носим.