212

Анон

преди 1 година

Около 85% от ИПтата подкрепящи фашистите са или от посолството или от територията на РФ. Те са ясни. Останалите 15%,, обаче, са си наши, родни предатели. Е, Момчета, Медведев днес обясни как се действа със предателите. Яко го подкрепяте, но не мислите, че всичко отдавна вече е записано. Скоро ще разберете.

211

Анонимен

преди 1 година

СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ!!! Да СПРЕМ ПОНЕ на РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!! СТИГА СТЕ /сме ЗЛОРАДСТВАЛИ ФИЛИ И ФОБИ, НЕ СТЕ ЛИ/сме ли ЧОВЕЦИ?!ЗАГИНАЛИ СА И СА РАНЕНИ вероятно над 300к млади момчета войничета от РФ, а от горката Украйна от 18г.деца незавършили още училище до 65 год.грохнали старци/и изкукуригали тоже/. ТОВА Е БРАТОУБИЙСТВЕНА ЖЕСТОКА ВОЙНА!!! дяволът се радва, а нние какво правим, КАКВО НАПРАВИХМЕ ЗА ДА СПРЕМ ТОВА-НИЩО!!!нЕ ми стига акъла как ще отговаряме за това пред СВЯТИЯТ БОЖИЙ ПРЕСТОЛ:(((

210

Анонимен

преди 1 година

до 262 r3v0lv3r - казва се гугл, а не гоогле. Падне ли Маринка, руките сили излизат в тил на укрогрупировките защитаващи Угледар и Авдеевка> Но ти ментално си на нивото на гетото, за да ги разбереш тия работи. Дай да си дрънкаме, защото сме много умни. А сред бойците на ЛДНР също има много мобилизирани още пролетта, но това не им пречи да се бият.

209

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън Вече не знам на кой да вярвам. ........... оближи портрета на жужето и ше се успокоиш.

208

Мутрафонова

преди 1 година

Боби къде си? Защо не ми вдигаш телефона? Бързо искам 15 поста за непобедимата червена армия, там нещо за МИГ-овете, подводниците и ракетите. Накрая разкажи приказка за Армата, нищо че не пали. Действай, че ти спирам копейките.

207

Войната е мръсна

преди 1 година

Работа!Доказват го и тези прихванати разговори.С какво обикновените Руски и Украински момчета са виновни,че да ги сполети такава участ?Какъв безумец трябва да си да хвърляш в боя младите си надежди и какво целиш да постигнеш с това?Нима ако предположим,че Путин завладее Украйна украинците ще го заобичат и ще му простят някога за всичко,което им стори?Едва ли!Путин има един полезен ход и той е - НЕЗАБАВНО ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ТАЗИ *** ВОЙНА!В противен случай той и Русия ще затъват все повече!

206

Анонимен

преди 1 година

до 260 r3v0lv3r - Само така си мислиш ти

205

ВЪХ

преди 1 година

е нали нема ток в окрайната .. кви раговори кви послушвания па и то иляди??

204

ЗСУ

преди 1 година

Таз година 100 хиляди, догодина 200!Весели празници!

203

Влади Пътин

преди 1 година

Доста от вас ще умрат , но тази загуба аз съм готов да я приема!

202

Анонимен

преди 1 година

Ако си бяхте стояли в русия нямаше да ви Zаколят

201

Анонимен

преди 1 година

Как ще връща Украйна милиардите от САЩ - със земя, хора, ресурси?Прочети още на: https://dnes.bg/voinata-v-ukraina/2022/12/22/kak-shte-vryshta-ukraina-miliardite-ot-sasht-sys-zemia-hora-resursi.554819статия от този прекрасен антихибриден сайт...

200

Анонимен

преди 1 година

Значи от новината на пропагандата научаваме, че украинците колят руснаци-пленници... което е изведено и в самото заглавие даже на материала.

199

Анонимен

преди 1 година

до 259 r3v0lv3r - кой си ти да кажеш и въз основа на какви данни и факти - на лъжите на професиоиналния кллоун Зеленски, ли. Актуалните факти са такива - "дезертиралите" руски бойци в момента зачистват последните квартали на Маринка и до два-три дни ще я вемат изцяло. След което ще рухне цялата украинската отбрана в донбас.

198

r3v0lv3r

преди 1 година

До АнонименПо-скоро питат, кога ще си ходят в къщи и масово дезертират.

197

Анонимен

преди 1 година

до 255 Лаврентий Берия - да не мислиш, че в Москва е зле, бе, кукличко. познавам едно арменско смейство - от западна европа заминаха в Москва и ми казаха, че там ще бъдат по-добре - в Москва е животът, а не тука - ми казаха те

196

Анонимен

преди 1 година

до 248 - посмали малко, мингасарче катунджийско неграмотно. В Русия мобилизираха 300 хиляди души, а не милион и никой не е дезертирал. Обратното - мобилизираните в момента питат офицерите, кога ще започне голямото настъпление, защото нямат търпение да натрият добре муцунките на укронацистчетата. Ти освен да лъжеш и да се друсаш с бело и кристали, нещо друго усвоил ли си в живота си. Или в факултето си завършил магистратура по джебчийство?

195

Анонимен

преди 1 година

Хохохо, втората армия в света - чиста проба некадърност, чиста проба лъжи......Истината за нея лъсна по впечатляващ начин, всичкото русофили са в потрес, но най-потресени са самите руснаци. Тепърва има да се потрисат още обаче, най-хубавото предстои.

194

Гиб Мелсън

преди 1 година

Вече не знам на кой да вярвам. Един украински боец пък твърди, че той и неговите бойни другари украинци като видели руски войници и се напишквали от страх. На кой да вярвам вече не знам, обърквам се. На украинците ли да вярвам, на руснаците ли?

193

Чоко

преди 1 година

В края на войната, колкото и да не им се иска на Путинистите, постсъветското простронство ще се разпадне. Центробежните сили ще доведат до излизане на средноазиатските републики от влиянието на Кремъл Чечения, Ингушетия и др. държавички само чакат , за да се разбягат. Москва ще остане само със Сибирските си територии, където ще живеят прозводители на нефт и газ. Те ще продават на безценица на гаврещите се със Русия мазни каитайци.