9

Хахахаха

преди 1 година

Натриха носа на бисексуалния самовлюбен симулант Крисо Злоналдо.... Роналдо несъмнено е добър футБалер ама в душата си е гнил като червива ябълка-даже се караше на съдиите като падне за фал и не му го свирятт, но да се върнем на този знаменит финал-забелязахте ли,че точно двама бонго монговци изпуснаха дузпите?!? А забелязахте ли че натурализираните "французи" не отрониха НИТО ЕДНА сълза?!Ама нормално Е! Те не са французи,това не е тяхната битка.Те са просто наемници.Професия браааат!

8

VAR system

преди 1 година

Много хора тук не им излезе тотото, защото не разбират от футбол. Меси не им е виновен, да си залагат на аматьорското селско първенство в тикволандия, където перуката е вечен президент, Лудогорец е вечен шампион (защото домуса плаща авансово), а резултатите са известни още като излезе програмата и тотото винаги излиза.

7

Месю Дузпата

преди 1 година

Дайте дузпа - спасете джудже!

6

Анонимен

преди 1 година

Меси за разлика от Роналдо никога не е падал симулативно за дузпа.

5

Анонимен

преди 1 година

До вчера се говорише Меси или Роналдо е по-голям сега го сравняват с Мбапе. Истината е 1.Пеле, 2.Марадона, 3.Меси, 4.Роналдо, за да стане пети Мбапе има много път да извърви !

4

do 3

преди 1 година

До Феърплей: Още един фен на Роналдо. И аз не съм фен на Меси, но да отречеш, че е топ футболист, граничи със състояние на психодиспансеризация.

3

Анонимен

преди 1 година

Малко в повече ми идва тази дъндания около Аржентина !!

2

Феърплей

преди 1 година

Няма друг отбор, освен Аржентина тази година, който е играл толкова грубо, скандално и просташки! Толкова картони им спестиха, вместо това им дадоха дузпи, за да бутат нагоре наглата пампаска невестулка! Месю-Дузпата е медиен балон и комерсиален продукт, нямащ нищо общо с футбола!

1

Германия

преди 1 година

Няма по-набеден за "велик" от Месю-Дузпата! Няма друг футболист в света, на когото да са подарили толкова дузпи на Мондиали! Няма друг футболист, който да е падал от Германия на 3 поредни Мондиали - 2006, 2010 и 2014!