29

Анонимен

преди 1 година

do 35 Какъв крал може да бъде Кристиано без спечелена световна титла бе, фенчИ на гелосаната португалска ревла?

28

Анонимен

преди 1 година

Пфф на кой нормален човек му пука за тва джудженце с подарените дузпи .

27

Анонимен

преди 1 година

Краля на футбола е CR7 . Меси откакто ги няма шави и алонсо стана гн Никой. Последните 2 златни топки бяха абсолютно НЕзаслужени. Трябва да бъде разследвано, как се е стигнало до там. Преди 2г Левандовски беше номер 1 цял сезон.. топката отиде при меси, които горкия нищо не играеше. Отдалече ухае на парии.

26

Обективен

преди 1 година

Да му подариш няколко дузпи, да му спестиш червен картон, и да не може да стане голмайстор" Що е то? (смехуркото Меско)

25

Реалист

преди 1 година

"Не знам в какво си реалист, и кое е красиво, но папмасите играя всичко друго, но не и красив футбол.". Хахахахаха ... ехх, вие фенчетата на африканския отбор сте много забавни. Ама те ги размазаха бе, първото полувреме французите станаха за смях. Разликата беше като между отбори от А и Б група. Единственото голямо предимство на фрзнцузите е, че са събрали мутанти сот колониите със силна физика. Това ги измъкна, когато арежнтинците се умориха. Такъв футбол ли ти се гледа - на мутанти? На мен не.

24

Анонимен

преди 1 година

Рано или късно в спорта спортистите тръгват на долу и трябва да спрат.А за футбола джензи не се интересува от този спорт и след години ще се наложи да се прекрати понеже ще гледат видеа в тикток вместо да гледат световното.

23

Анонимен

преди 1 година

Катарски собственик на ПСЖ, много бити дузпи и преекспониране, а те няма нужда, но...

22

Анонимен

преди 1 година

Не разбира се ,що за глупост?Та той играе последен сезон вече !Следва пенсия

21

Един Българин

преди 1 година

Дотягате вече с този измислен и направен "герой"! Да се сравнява с Пеле е лудост! Самият Пеле каза кой може да е по-добър от него, а не *** и подобните и'.

20

Като целува пъпа

преди 1 година

На емира може да остане. Но от няколко години нищо не играе.

19

Анонимен

преди 1 година

До Реалист23 годишният феномен вкара 3 гола на финала, изпълни и вкара три дузпи на човека, добутал аржентинците на финал. Голмайстор на турнира, на 23 има титла и финал. Манекена от Острова, показа как в Панама се бият дузпи. Не знам в какво си реалист, и кое е красиво, но папмасите играя всичко друго, но не и красив футбол.

18

Анонимен

преди 1 година

Пет дена света пише за Меси така както за *** на Елизабет ! Ще мине еуфорията но след години пак ще се говори за купата. За Роналдо остава кочана ! Но и той ще е доволен защото му харесва !

17

IQ 3.14

преди 1 година

че е крал крал е. толко хора им изпати кариерата заради хобита симулант, че списъка е по голем от тоя с подкупи на катарците

16

Анонимен

преди 1 година

Няма как да си велик без спечелена световна купа. Марадона вкара с ръка на Англия, беше оплюван и мразен но Марадона стана Марадона с титлата. Меси се доказа много преди купата, но без купата щеше да е като Роналдо.

15

До17

преди 1 година

Да бе требе ката ден да се пишат възхвали за Путин.

14

Анонимен

преди 1 година

Футболът е отборна игра и когато Роналдо го разбере може и да стане добър футболист. Меси го е разбрал и не случайно направи толкова асистенции за головете на Аржентина.

13

Анонимен

преди 1 година

Ар стига всеки ден сте ни занимавали с тия кравари бре !!!

12

Реалист

преди 1 година

За малко от глупост да изпуснат титалата. Радвам се, че успяха все пак, но опънаха нервите на всички. Няма нищо по-удовлетворяващо да видиш как сборния отбор на Африка реве по тревата, и особено онзи 23 годишния "феномен". Аржентинците в действителност играят един красив футбол, без даса събрали някакви мутанти в отбора си от цял свят, без да разчитат сам она физика, красив, техничен, умен футбол. Браво!

11

Колежиков

преди 1 година

С малко подбутване и инструктаж на съдията от страна на фифа босовете, тоя стана новия бог на футбола в аржентина, без да е показал кой знае какви футболни качества. Има куп футбалери много по-добри от него. А с роналдо не може и да става дума за сравнение, оня е две класи отгоре по отношение на майсторство във играта.

10

Анонимен

преди 1 година

Футболът е отборна игра. Меси неслучайно беше изгонен от националния, защото не го разбираше, не беше лидер. Аржентина получи много голове във вратата си и стигна с късмет до финала. Меси е трагедия в защита- пряка вина има за много от головете. Симпатични са аржентинците- беден мизерстващ народ, на който не му остава друго, освен футбола и го играят със сърце и душа.