23

Гуцанов

преди 1 година

Ха, абе друзя, не знам дали укрите вече са под Москва, както обичате да се правите на оригинални, но в Макеевка е било много весело точно на връх нова година. 600 чмоба на концерт на Кобзон от раз. Свети Хаймарс лично им положи стълбата към небето. И самите руски канали и пропагандони признават че жертвите са стотици, такова нещо не може да се прикрие, нали?

22

Анонимен

преди 1 година

Мащабните изменения в света ще продължат и през 2023 и 2024 г.

21

А1

преди 1 година

Докато прочетох статията три пъти ходих до тоалетна,два пъти ядох,изгледах един мач и взех душ.

20

Те кризите минаха

преди 1 година

Това са последиците от 2 години пандемия и 10 месеца енергийни санкции!Всичко създадено от грешки в политиката и управлението!

19

Анонимен

преди 1 година

Държавите, които подкрепят Украйна, са предоставили най-малко 108,01 милиарда евро военна, финансова или хуманитарна помощ към 20 ноември. 108 милиарда евро е гигантска сума, която позволява да се прецени степента на упадъка на Украйна: след като напълно изчезнаха в украинската черна дупка, тези средства не оказаха ни най-малко положително въздействие върху изхода на войната и икономиката на европейския просяк Украйна. Интересно до кога още ЕС и САЩ ще помпат изпадналия в кома украински полутруп с животворни парични сокове?

18

Анонимен

преди 1 година

Тука некои друзя разправят следната мантра - ако запада спре доставката на оръжие за укрите, те ще капитулират за седмица. Друзя нали знаете че ако цапа и мирише? Щото аз мога да ви дам друг пример. Ако любимия ви Путинчо каже на фронта да остане само този който има желание да се бие за новите територии, познайте на другия ден колко чмобики ще останат на фронта.

17

Анонимен

преди 1 година

До Таня - доларът е световна резервна валута, неговото заместване ще трае години. Но вече започна, доверието към долара намалява, а много страни минаха на валутни разчети в собствени валути игнорирайки долара.

16

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с успешното контранастъпление на украинската армия?

15

Ама Украйна

преди 1 година

И Нато нали спечелиха 2022??

14

Какви кризи

преди 1 година

Според западната и българска преса, Украйна спечели, Русия се разпадна, пандемията приключи, а ние в Европа купуваме по евтина от преди енергия от САЩ! Всичко е розово или поте в цветовете на дъгата!!

13

Анонимен

преди 1 година

480 милиона му подариха нашите платени краварски слуги. А българите гладуват......

12

Анонимен

преди 1 година

Дрогиран клоун убиец.

11

Бай Илийчо

преди 1 година

Баф мааму! Тоо кът читеш косътъ да ти насръйне !

10

София

преди 1 година

Зелката е най-големата криза на 2022 и 2023. Заради него и неговите болни амбиции се случва всичко. Липса на каквато и да било дипломатичност, такт и най-вече връзка с реалният свят. Защото, той вероятно не си дава сметка, но в момента, в който помощите от САЩ и ЕС секнат, Русия ще ги прегази като валяк цинкова кофа без да им мигне окото. А всички знаят, че тази помощ не може да продължава безкрайно с надеждата, че Украйна ще победи или Русия ще се откаже. По-скоро ще ги сринат със земята.

9

Анонимен

преди 1 година

Най - голямата криза сте я сложили на снимката на статията :)

8

птица

преди 1 година

Лудия на снимката с малката хурка и с големия апетит за много пари, и още по голям инат.

7

пришълеца

преди 1 година

Хазаро да стане българин:)))

6

Анонимен

преди 1 година

Ами то се работи усилено и по 10-те точки. Карайте, пък което потръгне най-атрактивно. Изследователската програма "Преосмисляне на висшата стратегия на САЩ" - не ги измисляме ние тези заглавия. И парите за финансирането на такива програми не ги даваме ние.

5

Анонимен

преди 1 година

Войната е за подпримитивни същества !

4

Някой

преди 1 година

Зеленски, Путин, Брюксел и САЩ.