63

тя

преди 1 година

Всичко се развива както са го наредили !

62

Роден 2000

преди 1 година

Стига с тези глупости! Човечеството ще умре от среса и простотията, която всички световни медии ръсите! Така и така някой ден всички ще си отидем от този свят, няма вечни хора. По-добре да гледаме по-положително и бодро на нещата, отколкото да легнем и да умрем от нерви и тъпизъм

61

Анонимен

преди 1 година

По какво си приличат И. Костов и Украйна ? И. Костов няма автобиография / единственият политик в Бг/ , а Украйна няма ИСТОРИЯ ...

60

Анонимен

преди 1 година

И както винаги САЩ и Русия се разбраха , в Москва отива новият посланик на САЩ !Кои са прецаканите ,... ЕС , Украйна , И цяла Европа ...

59

Снимката е

преди 1 година

меко казано зловеща... Напомня на корицата на романа "То" на Стивън Конг с клоуна със зловеща разкривена усмивка с оголени зъби и капеща кръв.

58

999

преди 1 година

Истината е, че няма никакви неонацисти в Украйна, а имаше Умишлено физическо нападение над етнически руснаци точно С ЦЕЛ - ПРЕДИЗВИКВАНЕ на война. Тази война е нужна на Сащ за оправдание на Световната хиперинфлация, произтичаща от к.у.хите им пари!!! Имат надежда и да приватизират ресурсите на Русия след нейното разпарчетосване! Просто стратегията им е тази!

57

БЪЛГАРЧЕ

преди 1 година

КОНФЛИКТИ В АФГАНИСТАН-ТИШИНА.ИРАН-ТИШИНА.ИРАК-ТИШИНА.СИРИЯ-ТИШИНА.ЛИБИЯ-ТИШИНА. И РУСИЯ И НАТО ИЗСИПВАХА С ЧУВАЛИ ПАРИ В ТЕЗИ КОНФЛИКТИ НО О О -ТИШИНА. СЕГА ЗА УКРАЙНА СЕ БИЕ БАРАБАНА И СЕ ВДИГА ВРЯВА ДО НЕБЕСАТА,НАЛИВАТ СЕ МИЛИАРДИ И ВСЯКА ВЕЧЕР ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ СЕ ИЗЛЪЧВА ШОУТО НА ЕДИН *** И КРАДЕЦ. ЗАЩО ТРЯБВА ДА СМЕ СЪПРИЧАСТНИ ?

56

Анонимен

преди 1 година

до всички българи които защитават неонацистите в украина .ваще братя бендеровци губят на фронта а вие в бг си губите уважението зашото сте част от неонацистите ще си губите българия

55

Анонимен

преди 1 година

Стига вече с тази Украйна и този наркоман! Напълнихте го с пари бре шматки!

54

SS

преди 1 година

Обръщайте си парите в злато и швейцарски франкове !

53

Анонимен

преди 1 година

27 декември е датата в която е приключила Отечествената война от 1812 г. Русия губи около 300 000 убити войници, а Наполеоновата армия - половин милион убити, ранени и военнопленници. В същото време Русия не зачерква всичко френско. Френският остава втори език, остава интереса към френската култура, някои пленени французи остават в Русия и започват бизнес там.

52

Анонимен

преди 1 година

Само отявлен РУСОФОБ и диктатор, като пcиxoпата в Кремъл може да погуби над 100 хиляди руски войници във война без смисъл.

51

Анонимен

преди 1 година

Кремълското, плешиво джyдже, вече не може да си покаже и носа извън РФ... Навсякъде го грози арест и съд в Хага. Постави Русия в безпрецедентна, международна изолация и провали бъдещето на поколения руснаци занапред...

50

Анонимен

преди 1 година

В следващите години възможностите за запада да налага световно икономическо лидерство все повече ще бъдат ограничавани.

49

Анонимен

преди 1 година

Нито една страна в света не е показвала такъв икономически растеж в продължение на 20 години - средно 13% годишен растеж, а в първите години дори и 15%. Невероятен феномен, изключително ефективен икономически модел.

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Целият свят е срещу агресора фашистка Русия в тази война.." - тцъ, само 15% са срещу Русия, САЩ, Англия и ЕС. И нищо не могат да направят, провалиха се по всички показатели. Целият свят е с Русия.

47

Анонимен

преди 1 година

Русофилите трябва да са по затворите, а не да пишат тук лъжите си!

46

Анонимен

преди 1 година

СССР беше само на 18 години когато САЩ и фашистка Европа започнаха война срещу него, и бяха победени. Селска страна, 85% селяни, почти никаква икономика през 1945г. победиха сами срещу САЩ и фашистка Европа.

45

Анонимен

преди 1 година

Целият свят е срещу агресора фашистка Русия в тази война... Единствено Китай и Индия са неутрални, но също НЕ одобряват войната срещу братска Украйна.

44

Анонимен

преди 1 година

ЕС загубиха над трилион от санкциите и войната, но още са много богати. ЕС избиха стотици милиони и ограбиха почти целия свят последните 300 години, разполатат с огримни богаства, огромна база. ЕС може да си позволи да загуби още трилиони и да издържи още 2-3 години. Дотогава се надяват Русия да рухне, а после при последващото разграбване на Русия тези трилиони ще се върнат десетократно.