41

Анонимен

преди 1 година

Защо не за всички, или едните са първа, другите втора ръка! Или за всички или за никой, така е справедливо!

40

Краси

преди 1 година

Само Жан Виденов и румен Гечев могат да оправят нещата,щото Луканов го утрепаха !

39

фен(бивш)

преди 1 година

ИСКАМЕ СИ ЗАСЛУЖЕНИТЕ,ЗАПЛАТИ,А ОТ ТАМ И ПЕНСИИ,ЗА ДОСТОЙНИ СТАРИНИ.НЕ СМЕ КРАЛИ,НЕМАМЕ ФИРМИ,МАГАЗИНИ,НЩО,ОТ ПРИВАТИЗИЦИОННИ СДЕЛКИ,РМД-та.ТРУД,ЧЕСТЕН,СМЕ ПОЛАГАЛИ.

38

ПОМОЩИ за ДЕЦА

преди 1 година

САМО ЗА РАБОТЕЩИТЕ РОДИТЕЛИ, НЕЗАВИСИМО КОЛКО ИМ Е ТРУДОВАТА ЗАПЛАТА

37

ПОМОЩИ за ДЕЦА

преди 1 година

МЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВАТ НА S-ИГАН-КИ, КОИТО ЦЯЛ ЖИВОТ НЕ СПИРАТ ДА РАЖДАТ

36

ПОМОЩИ за ДЕЦА

преди 1 година

НЕ БИВА ДА СЕ ДАВАТ НА "ДЕЦА КОИТО РАЖДАТ ДЕЦА"

35

Анонимен

преди 1 година

Само на мазните, тлъсти бизнесмени. Да ходят на почивки. За самотни майки нищо. 1 стотинка няма. Осрахте се.

34

Анонимен

преди 1 година

Значи безсмислено!!!? Интересно....А това, че много млади семейства се изнесоха от България, това не е безсмислено.Точно затова и ние се изнесохме. Защото детето ми е на 9 години, и от както се е родило аз в моята родина не съм получила нито един лев за него. Това за мен е безмилостно. За едни може да има, а за други не. Тук няма такова нещо като, имаш високи доходи няма пари за детето. Тук всички деца са деца на страната.

33

Анонимен

преди 1 година

А 448 милиона на Украйна как ти се виждат, Красен-чо

32

АнОнИмЕн

преди 1 година

То за това децата ни си заминават от България. С какво децата на хората, които имат пари са по-различни от другите и това ако не е дискриминация. Нима те не са български граждани???

31

Анонимен

преди 1 година

А да подарява пари навън на други държави - е направо престъпно

30

анонимен

преди 1 година

До случаен - по-несправедливо е да се дава на тези с двадесет лева, които в болшинството си са тарикати, а нищо да не се дава на тези с около 1000 лв, дето като се плащат всичко, остават без нищо, а работят често на две места. Слушал съм нерядко такива с доход 20 лв да ми се подиграват как съм работел без пари. Така че, спорно е кое е несправедливо. Да се дава на истински болните. На другите - нищо, защото настанаха лоши времена с тези лигавщини.

29

Верно ли?

преди 1 година

Само на назначените куманисти за милионери ще дават!

28

Анонимен

преди 1 година

КАПИТАЛИСТИТЕ МНОГО КЕ ГРИЖАТ ДЪРЖАВАТА САМО ДА СИМУЛИРА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА, КАКТО ПРАВЕШЕ ГЕРБ И 12 ГОДИНИ ОГРАБВАХА НАРОДА, КАТО НАКРАЯ БАНКЯНСКИЯ МЕСИ ДАВАШЕ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ МИЛИАРДНИ КОЛЕДНИ БОНУСИ НА КАПИТАЛИСТИТЕ...СТАНЧЕВ НИКОГА НЕ Е КРИТИКУВАЛ МЕСИ ЗА ТАЗИ ЩЕДРОСТ... ВСЕ МУ ПРЕЧАТ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА, БЕДНИТЕ СРЕДНАТА КЛАСА...

27

Ментора бай Иван

преди 1 година

Ами да , трябва да дават само на началниците , нали?

26

....

преди 1 година

"неравенството би се намалило с 1/10"... няма неравенство в България! Има справедливо заплащане според знания и умения.

25

Случаен

преди 1 година

Доста нечовешко е да се оставят хора в беда, доходите са по 20 лева на ден, това не е нормално. Много обичаме да приказвамае, ама имаме 2 милиона активно население, както и да се приказва. Много анализатори, много нещо.

24

цинизъм

преди 1 година

Разбирайте - Красен Станчев - трябва да се помага само на определени хора разбирайте че иска схестеното да се даде лично на ниго и сибеподобните му ... Капиталистическата държава не помага на никой друг освен на капиталисти...

23

Анонимен

преди 1 година

На този му вярвам само, ако заврения ни зет Пепеляшко от Драгалевци му потвърди думите

22

Божееее

преди 1 година

До Тедидемек...Александър Македонски е най богатият...в гробището...и доган и боко го гонят...путин и той...толкова са бедни горките,че имат само...пари,ще ги презираме...и правнуците им...децата ни ще учат как са предавали животите ни и са ни ограбвали....пари...бедните...имат само пари...ние имаме Бог...Чест,Достойнство,Род и Родина,Народ който обичаме и ни боли за него...Българите обичащи България не сме като дпс-гроб-***...парите ще си ги спечелим с ум и труд!!!