14

ZV

преди 1 година

Един гръцки генерал беше казал, че техните самолети ще литнат от Атина, ще бонбардират Истанбул и ще се върнат. В отговор на това Турция изтреля балистична ракета, която порази цел на 561 км.Това е разтоянието от Истанбул до Атина по права линия е 561 км. Може да проверите в мапс. Обсегът на Тайфун е 2500 км.

13

Анонимен

преди 1 година

Единствения им спасителен пояс е БГ, те затова държат на добрите ни отношения, щото отрежем ли ги са чао :)))

12

Дядо Ванго

преди 1 година

До 2025 година Турция ще стане една регионална супер-сила, до 2045 година ще е една от няколкото супер-сили в света. За щастие, и българите ще сме супер-сила, и столицата ни ще е Анкара.

11

Сенатор Маврос USA

преди 1 година

Гърция ще ви прегази до последния турчин..Жив няма да остане.....ГЪРЦИЯ ЩЕ ЗАЛОВИ И ВКАРА В ЧУВАЛ ТОЯ ЛУМПЕНН ер.ДЖУГАНН , ЩЕ ГО ДОКАРА СА САМОЛЕТ В АТИНА, И ЩЕ ГО ДЪРЖИ В КЛЕТКА 1 МЕСЕЦ В АТИНСКИТЕ УЛИЦИ, А ПОСЛЕ ЩЕ ИМА ПРОЦЕСС НА ЖИВО НА ХЪЛМА НА БОГ АРЕС = В АРЕОПАГУССА .

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4 - И кой проблем е решила по много радикален начин казваш Тансу Чиллер ханъм? На тебе може и да не ти харесва, но Ердоан води изключително успешна външна политика. Да сравняваш Ердоан и Чиллер в политическо отношение е като да сравняваш хеликоптер АТАК с мотор Панджар.

9

Анонимен

преди 1 година

В Турция още не са станали като Русия и Беларус, но на там вървят за жалост. Но все пак Ердоган загуби изборите за кмет на Истанбул. Т. е. има и поражения на избори. И едвам спечели предишните избори, та ако не беше в коалиция нямаше да ги спечели.

8

Анонимен

преди 1 година

НАТО пази гърците, няма страшно.

7

Анонимен

преди 1 година

Отрежем ли ги и ние, просто ще бъдат натикани в ъгъла, не знам как ще ходят в Европа :))) Ще ги пратим на гърците, ама те не се обичат особено :))))

6

До 4

преди 1 година

Изборите Ердоган не го интересуват въобще , те са фиктивни както в Русия Беларус и на други места! Опозицията се обявява за враг или терорист и се напъхва в затвора а протестите се смазват със сила и строги наказания!

5

Турците им го казват

преди 1 година

Кротко ,кратко точно и ясно! Въоражавате се от САЩ и милитаризирате островите в близост до турските брегове (има няма на 10-15км) не го правете ,защото може да отговорим! Тука не виждам нищо ненормално! Ако например Македония или Сърбия започне да струпва хора и войски в близост до нашите граници и на нас нямаше да ни бъде гот!

4

Анонимен

преди 1 година

Ердоган е ***. Външната му политика не струва. Тансу Чилер навремето реши проблема по много радикален начин, но без да говори през цялото време. Какво всъщност иска Ердоган не се разбира. До изборите в Турция има още половин година, но този започна вече предизборната агитация. Турция като има ракети, Гърция няма ли?

3

Анонимен

преди 1 година

Явно старостта си казва думата, Ердо е извън контрол :))) Той затова ни прави мили очички, щото и ние ако им станем врагове, просто нема шанс :)))

2

Анонимен

преди 1 година

Е няма що, защото сте много далече та чак с ракети ще се плаши те. Вие ако имате желание и с прашки ще се изърепете.

1

:)

преди 1 година

В пряк конфликт ще трябва да издържаме и гръцки бежанци от войната ..само това ще кажа.