34

Анонимен

преди 1 година

До Осман ПашаНе вървиш мен, но продължавай да обиждаш, явно само това можеш да правиш :))) Нали снаеш, че когато даден челяк нема аргументи, почва да нарежда наред :)))) Да наречеш българския език като диалект на макетата.......требва много да си изостанал умствено :)) Кажи защо използват некои латински букви макетата и сърбетата, нали те са създали кирилицата :))))

33

Осман Паша

преди 1 година

След години, кат поотраснах ме повали чичо яшар и ме раздираше дълги години с кривия си боздуган, но на мен вече ми беше гот, много гот!

32

ZV

преди 1 година

До Щирлиц........За ракетите ОТР 23 ли говориш? Като ти прочете човек писаното ще си помисли, че сте разполагали с 200 ракети. А истинатае ,че България е имала 16 ракети от този вид ОТР 23.

31

До ZV

преди 1 година

Абе смешкоууу, ти до втори клас ли си учил? Гърция е пренесла цивилизацията в Европа, пренесла я е в древен Рим и е в корените на Римската империя!!! Гъшата империя кво е дала на света??? Освен за изработка на фесове не се сещам! Нас ако ни бяха владяли англичаните 500 години нямаше да сме най - големите мизерниции. Турците са дали джендърството на света. Опитите между мъже още продължават в Анадола

30

Осман Паша

преди 1 година

До Анонимен31 - Ами да ... пред безкрайната мегаломания на българското коппелдак, прословутата мегаломания на македонеца може да мине за чиста проба скромност. И последно, що за бокллукк сте бе чоджуум - не сте славяни (ама говорите източно-македонски диалект, наричан български език, който е от славянската езикова група), не приемате да сте турци (въпреки че титлата на Аспарух е хан - идва от старо-турското "каган", и е от рода Дуло, което е турско племе, и се кланя на бог Тангра - Тенгри).

29

Щирлиц

преди 1 година

И нашите ракети достигаха Истанбул,но сините и червените другари дадоха мило и драго да ги нарежат,та сега сме по бели ***.

28

Анонимен

преди 1 година

После Нато ни пазело.Ердоган уж посредник между Украйна и Русия, а се държи по същия начин като Русия.Заплахи, заплахи и един ден ще се събудим в нова война на Балканите.Я вижте какво става и в Косово.

27

Осман Паша

преди 1 година

До Анонимен 29-Че какво странно има в това някой да обижда българския мършшалляк? Само за 7 години 7 милиарда хора около света пропищяха в един глас от това 7 милионно племе прокажено балканско, той се оплаква че са го обиждали! В странство кой срещне българин веднъж, на втора среща отива препасан с ятагани на кръст, чифте заредени пищови, тежка картечница, гранатомет, сандък ръчни гранати, моторна резачка и подпалена огнехвъргачка! Защо ли?!!

26

Осман Паша

преди 1 година

Един велик философ и поет е написал разширената история за произхода на племето гламаво българскко - "Срещнали се на полянка прабългарин и славянка, цуни-гуни вади-тури и народили чуккунддури, хем ебпливи, хем крадливи, но най вече злобливи!" Та, за съжаление това племе прокажено балканско е калпава мешавица между племето на турчина Аспарух и местните македонски племена. Ама сега най-много псуват на кого??? Разбира се на македонците по майчина линия и турците по бащина линия!! Ей вашата майка...

25

Анонимен

преди 1 година

До Осман Паша Сега ни правят мили очички, сигурно щото сме опърничави :))) Сега кой обижда според теб, българина или турчина, голема агресия от теб ка дъно, явно българите много са ви били :)))

24

Осман Паша

преди 1 година

До Анонимен 26 - След като са ви еббалли 500 и кусур години ли? Ако видиш балканджи Йово му кажи че Осман паша праща топли поздрави на сестра му Яна ... Ах Яна ах, яктън бени Яна, кюл олдум сана яна яна!

23

ZV

преди 1 година

Вие българите своята история не си я знаете, ще знаете на гърците. Какви сте последо- траки, славяни, прабългари, перси, македонци? Питам защото историците ви немогат да се разберат какви сте по произход. За есторията на Велика Турция мога да ти разкажа 7 дни и нощи, но няма смисъл. По добре първо научи своята история.

22

Анонимен

преди 1 година

Май турците забравиха, че сме ги гонили до Истанбул, смелите турци........хахахахаха :))))

21

Анонимен

преди 1 година

До ZVТо България никога не си е сменяла името, но ние ги знаем гърците като византийци или ромеи, ти кажи за историята на "великата Турция" :))))

20

ZV

преди 1 година

Гърция на коя велика империя е наследник? Ако си мислите, че Гърция е наследник на Византия жестоко се лъжете. Това е Източна Римска империя ихората живеещи там са се наричали римляни , а не византийци. Името Византия е измислено през 15 век от германците. Гърците са посто едни седянкаджии, които чупят чинии по таверните.

19

Анонимен

преди 1 година

Ка дъната взе да обяснява за балистични ракети и гръцки генерал, смех отвсякъде.... :))) Назад си ***, не сме пещерняци, че да ни впечатлиш с това :))))

18

Осман Паша

преди 1 година

До Сенатор Маврос USA-Паликарийче, после да не ми квичиш като гуденце по коледа?! Не се надявайте на САЩ, или фансетата, защото единственото което ще може да направите кога ви турски ххууйй налази, да се молите на св. Йовантий да ви пази!

17

Анонимен

преди 1 година

Проблема между двете държави е че и двете се изживяват като наследници на две велики империи..

16

Анонимен

преди 1 година

Само да не теъгнат към Бг, че Бойко ще прати Габровски и Десислава да почерпят с кафе.

15

Осман Паша

преди 1 година

До Сенатор Маврос USA-Ще посръбвам турско кафенце в Акрополиса, и ще клатя гъркини под сянката му.