9

Какъв съвет да ти да

преди 1 година

"какъв съвет ще им дадеш?" - ако имаше рецепта всички да са добре, щях да ти я дам. Просто се надигни, огледай се за възможности и се пускай в боя. Че ще загубиш, това е сигурно, но цаката е да не се отказваш след провалите. Ако се отказваш, ще си останеш беден мрънкач.

8

SS

преди 1 година

Лошото е когато Бай ви SS прогнозира нещо никой не му вярва ! После същото след месец го каже някой икономист или професор тогава вярвате ! Що бе ?

7

XXX

преди 1 година

Прогнозите ми за 2023 ! Рецесия и възможен колапс на Русия ! Може би и разпад ! Ръст на инфлацията в КНДР ! Невиждана скъпотия ! Фалити на комунисти ! Възможен режим на тока, или стоков дефицит в Русия ! Ръст на безработицата ! Вероятно (но не задължително предвид търпимостта на българина ) лустрация! Възможен пряк сблъсък NATO-Китай ! Може би ще избухне нова война в разпаднала се Русия ! Още да казвам ли ?

6

Някой до 4

преди 1 година

Нещо си в грешка. От няколко години злобни интриганти и ближигъдовци, мюсюлм***ни и подобни от всяка държава и сорт както казваме мърш***та се надушва си правят стабилни клетки и се опитват сто магарета безмозъчни да юркат пет да работят и всички с малко усилия да вземат много пари, а петте човека да работят малко часове за без пари и без почивка. Мога да бъда зверски тактична, брутално или точна и конкретна както пожелая на всякъде е чао....

5

ФАКТ

преди 1 година

Вярно е, че войната и кризите са бич за плебса. Но за останалите, това са нови възможности и условия за развитие. Втората Световна Война развива човечеството до такава степен, че след това е изобретен компютъра, ядрената енергия и за пръв път политаме в Космоса и кацаме на друга планета. Преди това сме живели като скотoве.

4

SS

преди 1 година

Прогнозите ми за 2023 ! Рецесия и възможен колапс на ЕС ! Може би и разпад ! Ръст на инфлацията в Бг ! Невиждана скъпотия ! Фалити на бизнеси ! Възможен режим на тока, или стоков дефицит ! Ръст на безработицата ! Вероятно (но не задължително предвид търпимостта на българина ) социални размирици ! Възможен пряк сблъсък NATO-Русия ! Може би ще избухне нова война в Косово ! Още да казвам ли ?

3

Анонимен

преди 1 година

Повечето хора са мързеливи и страхливи, за това са бедни. Такива са и от ГЕРБ. Разчитат, че Боко ще се върне и ше им оправи животите. Ненужни хора. Плюя на всички бедни хора, които чакат всичко на готово.

2

Някой

преди 1 година

До тук кой каквото успя да намаже намаза и идват големите паприкаши който успяха да се избегнат по тъч линията до сега....ако няма мир. И да има ще има платени марионетки който създадохте да бутат и мътят всичко. Има ужасно много хора чакащи на готово всичко чиста пара без работа. Истинска работна ръка вече почти няма мираж е ...

1

Анонимен

преди 1 година

Идва финансов апокалипсис ... Ше се мре от глад, студ и недостиг на лекарства ...