29

VAT 0%

преди 1 година

От гледна точка на бизнеса, колкото по-зле, толкова по-добре. А от гледна точка на бг бизнеса, "искаме ниски или нулеви данъчни ставки, държавни финансови помощи и ако може въобще да не плащаме заплати и осигуровки".

28

следвамехронологията

преди 1 година

Относно анкетираните, одобряващи присъединяването на България към Еврозоната. Запозанати ли са с мнението на депутата от полския сейм Кшищов Босак, който заяви, че преминавайки на евро, Хърватия е загубила основен атрибут на своя суверенитет?

27

следвамехронологията

преди 1 година

Вехто допитване касаещо периода 5 ноември 1 декември 2022 г. Вчера /01.01.2023 г/ европейска журналистка се оплака от луксозен египетски курорт, че там е пълно с весело празнуващи руски семейства, че менюто в луксозните ресторанти е на руски език, а на английски няма и една дума. Египтяните не дават негативна оценка на състоянието на бизнес климата. Те добре са се ориентирали в глобалните изменения и масово учат руски език. Даже Ердоган изтегля войските си от Сирия.

26

Ефрейтор

преди 1 година

То и през миналите г. имаше войни, но не ги пишеха в сайтовете. Дори и Столтенберг не знаеше, че НАТО е участвало във войната в Сирия. Между впрочем, обясненете му, че САЩ е в НАТО. Третата СВ е започнала отдавна. Според това, на което са ме учили, световна война е когато участват държави от три континента. Русия е на два, а пък САЩ са от третия. Честита да е Новата 2023 г. на тези от транспортната организация.

25

Анонимен

преди 1 година

Важно е че Пепе продължава демократичната промяна на СДС ДПС и ГЕРП които така промениха бг че народа исчезва.

24

Ковид-19 лъжата

преди 1 година

В крайна сметка днес цифрите са ясни - страните със строги мерки и многократно инжектирано с химикали население пострадаха толкова от поредния сезонен грип наречен ковит-19 колкото и тези които не спазваха мерки и не се инжектираха. Ковид-19 истерията се оказа една огромна лъжа и манипулация. Въпросът е: какво съдържаха тези течности с които така фанатично принуждаваха хората да се инжектират!

23

Анонимен

преди 1 година

СССР - безплатно образование и безплатно здравеопазване за всеки.

22

Анонимен

преди 1 година

По времето на СССР думата оцеляване се отнасяше единствено до животните в дивата природа.

21

Анонимен

преди 1 година

Всички виждате тази война, че е война срещу цивилизацията и европейската култура. Просто е обречена на провал. Все едно българите да обявят война на Чалгата и ориенталските ритми. Ами те са си такива, срещу себе си ли ще се бият, в крайна сметка?

20

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията е в следствие на членство което ни вкарва във чужди войни и печатане на евра . Ето затова има инфлация . Заради членство .

19

Анонимен

преди 1 година

По времето на СССР чакахме десетилетие за "нова" жигула, а в момента хората с последни модели Мерцедес са обикновени граждани, като всички останали. Който не е поискал, той не си е купил последен модел Мерцедес. Толкова е лесно.

18

Да не забравяме

преди 1 година

Русия революционализира и авто-индустрията, след като открадна плановете за най-великия автомобил, познат на човечеството от Италия. (и не само)

17

Анонимен

преди 1 година

Нито една страна в света не е показвала такъв икономически растеж в продължение на 20 години - средно 13% годишен растеж, а в първите години дори и 15%. Невероятен феномен, изключително ефективен икономически модел. Затова САЩ финансираха фашистка Европа за да започне Втората световна война, за унищожениетео на СССР. Но СССР победи фашистка Европа и САЩ, беше полуразрушен но сам се изправи и отново стана световна икономическа сила.

16

Анонимен

преди 1 година

1917г. 85% от населението на Русия беше селско. Икономика - почти нула! 1945г. Русия победи фашистка Европа която финансирана от САЩ нападна Русия. 1957г - първия спътник в Космоса, 1961 г. - първия човек в космоса.

15

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си АБСОЛЮТЕН БАВНЯР, в условия на отворени пазари, да драпаш обратно 30 години назад, към СССР. :D такива аутисти дори не ги съжалявам, да ви кажа честно.

14

Анонимен

преди 1 година

Русофилите се гърчат в жлъч и нещастие. Така, така! Само така!

13

РАВНОСМЕТКАТА

преди 1 година

Няма как да сме добре, когато целият бял свят си пожелава мир и просперитет, а в същия час, червеното джудже-сатрап бомбардира независима Украйна "за Нова Година", а някакви тълъсъми тука се радват на това, въпреки че, повечето ракети са свалени още във въздуха, т.е. ефективност на руската атака, клоняща към 0, за сметка на растящата жлъч, породена от собствените неуспехи и провали на джуджето и поддръжниците му, в това число и българи, "празнуващи" в тотална мизерия, в условия на отворен пазар.

12

до SS

преди 1 година

Никакви прогнози не правиш. Повтаряш "прогнозите" на аутиста Медведев.

11

Анонимен

преди 1 година

До SS - нищо не ти се е сбъднало, там ти е проблема. Просто Русия губи войната и ти си сменяш прогнозите. Всеки месец с нови "прогнози" и все неверни

10

SS

преди 1 година

До 9 XXX ! Ще изядеш ли една кофа лай- на ,ако се окажа прав ?