31

gg

преди 1 година

електрически стол!от затвор се излиза,особено бързо от родните затвороподобни съоръжения, където "летовниците" им са като на почивка пълен пансион ;)

30

Ако жертвата

преди 1 година

беше, не дай Боже, българин, а не автентичен западен чужденец, този до сега щеше да бъде най- много под домашен арест!

29

аа

преди 1 година

Ако караше в ограниченията - да мине тая непредпазливост, ама с 200 км/час дрогиран до козирката за какво говорим изобщо. Полицаите са си съучастници.

28

Нарцис

преди 1 година

Перди кумунизма от тоя можеше да стане само овчар,сега кара поршета,дава подкупи и убива туристи-терорист!Комунизма уби Бог, уби селото,уби семейството и дома,доката 2 милиона роми от всички балкански страни в България щото били партизани и репресирани в Гърция и Сърбия.Натика насила народа в малки панелки .Парите са новия ни Бог.Всесели шопинги и СПА процедури на всички!

27

Анонимен

преди 1 година

Полицаите уволнени ли са ,нещо за тях да кажете?

26

Анонимен

преди 1 година

Долна ***,дано изгниеш в затвора,***!!!

25

Нищо ново

преди 1 година

Искал да пречука някой англичанин но от страх пречукал французин..............Кога нашия обединен червен БКП елит ще обявява ужпобедоносна война на наш Чирпан?

24

Анонимен

преди 1 година

тоя пропадняк се изкара голям светец, на майка си лекарства давал, за децата се грижел. Типичен наркоман - лъже за щяло и нещяло

23

Анонимен

преди 1 година

Нелигитимните управляващи пълнят моргите и инжектират несправедливост с извинение. Овците блеят и почиват.

22

Дринк анд драйв

преди 1 година

Ами то момчечто жертва го изкара тая адвокатка,полицая го провокирал да дава подкуп,панамерата го провокирала да кара с 200км,французина му се препречил,майка имал направо да му пращаме ДМС и 1,2лв на смс...

21

Анонимен

преди 1 година

Нелигитимните управляващи сеят смърт и упадък в България

20

Анонимен

преди 1 година

дрогираните трябва да са с предимство за влизане в затвора.

19

Анонимен

преди 1 година

хахахаха, приказки от 1001 нощ,беее беее за офцете. Той карал с 80 но после изведнъж разбииш ли 195 км/ч. В града не е ли разрешено само с 50? какви 80? Иска ми се ей така за Коледа да го вкарат в панделата и да го обичат 20 загорели ***.

18

Анонимен

преди 1 година

Тая адвокатка по-добре да се извини за глупостите си. Тежко пиян и с наркотици седнал да кара. Моментът, в който се е качил е това състояние вече е умишлено убийство. Как може адвокатите да са толкова нагли, само за да си изкарат парите....

17

АНГЕЛ

преди 1 година

Пуснете човека бе не.щастн.ици!!! Когато извършваш противозаконно деяние със позволението на МВР не се води престъпление. Несте ли чували за контролирани престъпления. Оставяш дилара да продава наркотици с цел да те заведе до боса. Тук незнам каква е целта НО е факт че са го оставили да кара пиян и надрусан. Не е важно защо и неме интересува. Освен това скапаните Франсета се отнасят супер зле с Българите. Заслужават си го !!!

16

Анонимен

преди 1 година

"иде зима, ще падне сняг"... Тая все едно живее в землянка в гората, баси доводите изтъква тоя наглец....

15

комшията

преди 1 година

улицата на която живее митето е еднопосочна но тя си влиза срещу движението с думите аз тук живея , а спокойно може да заобиколи един блок за да стигне до тях , но тя е от тия дето са жилени по устата от пчели :) та мисълта ми е дали не страдат от прекалено самочуствие и самонадеяност . а на сълзи , трябва да се грижа за дете и болни родители съдът трябва да спре да обръща внимание когато излизат от някой нарушил закона .

14

пенап

преди 1 година

В панделата ще намери ново семейство. Само няма да е мъжът в него...

13

силно зашаматЕна

преди 1 година

Не плачи Любе, остави сълзите за панделата......

12

Гошо

преди 1 година

Пуснете ли го очаквайте следващия убиец на пътя!