13

ДС

преди 1 година

Изобщо не ме интересуват общините и техните проблеми. Важна е да има транспорт за хората. При това, да е евтин. Те общините и работещите в тях са си зависими от бюджета. А пък, няма кои да го грасуват да през 2023. Честита да им е Новата на депутатите. Нли ходихме на избори няколко пъти през миналите години. А пък, те са все едни и същи партийни лидери. Че дори и почетни мъртви си имат. Като Ахмед или Доганов от ДПС-то.

12

Костов

преди 1 година

Бихте ли разяснили как се взима на концесия перевоза на пътници?Благодаря предварително!

11

Анонимен

преди 1 година

Така е при демокрацията. От доста години много населени места останаха без автобусни линии свързващи ги с други населени места. Сега техният брой се увеличава. Къде е новината?!

10

Анонимен

преди 1 година

Идеално. За няма и 20 км път билета е 3 лв. А с влака е е наполовина. Фалит до дупка.

9

Анонимен

преди 1 година

Ми то от общинските пътища много се краде.Няма контрол ...Пишем пълно асфалтиране , пък леко запълваме дупките...Или полагаме асфалт толкова пластове,че след дни тревата по пътя си расте ..

8

Анонимен

преди 1 година

8 отиди се прегледай. Няма за 8 стотинки. Ако имаш данни за корупция подаваш сигнал в районната прокуратура. Колкото до "близките на сокола" обръчи , те не карат вътрешни линии. Основно карат в чужбина. Затова и турските шофоьри на частните фирми като се върнат тук и се оказва че не знаят пътищата.

7

Анонимрадиен

преди 1 година

как ТЪРГОВИЩЕ АВТОБУСНИТЕ лини са дадени на избрани фирми и са близки до сокола и ние се озим градско за 11 стотинки има и по 30 стотинки а извън градско до близко село МОМИНО цената е 00.4 стотинки от нагласени търгове трупат СУПСИДИИ от ОБЩИНАТА

6

От хората

преди 1 година

Можем само да ревем.Има пътища,непогледнати от 1989,но преди по тях се движеха до селата няколко пъти на ден автобуси,а сега в седмицата я има,я няма.Всичко е въпрос на човешка направа и е крайно време кметовете по места да се вземат в ръце, или да си грабват шапките и ....

5

Анонимен

преди 1 година

Е как така най-лоши пътища? Нали Бойки милиарди наля по тези магистрали? Нали ви събират с автобусите на жълтите павета, всеки път щом някой посегне към пътностроителните фирми на Шиши, Доган, Гела и Винету?

4

Анонимен

преди 1 година

Щом го могат - да остават. Не знам какво чакат още. Български език и литература.

3

Анонимен

преди 1 година

Питайте за 33 години защо никой не оправи пътищата на България! Селските кметове масово бездействат! Общинските крадат!

2

Анонимен

преди 1 година

не може а ще останат

1

Анонимен

преди 1 година

ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИК АБЕ! НА ВИ!