15

Анонимен

преди 1 година

Вятър ечи, Балкан стене...

14

Анонимен

преди 1 година

До 555 Защо ревеш след като всички тези креатури си ги избрахте и продължавате да си ги избирате вие???

13

Б.Борисов

преди 1 година

Ще има още много игри.. нали аз съм още тук??

12

555

преди 1 година

Илияна Йотова пред Лора Крумова отново спомена за шарлатанията и лъжите на главатарите на ПП, за гнусните лъжи на Асен Василев, че президента и Борисов са се срещали. Каза също , че Петков и Василев се правят на патриоти в страната ни , а навън я злепоставят. Не знам как е възможно такива доказано компрометирани същества да бъдат подкрепяни. Ето от такива случайници ,пишман политици зависи съдбата на народа ни.

11

Анонимен

преди 1 година

Който и когото и да посочат от тук нататък през годините и от която и да е партия , ще е все едно.С появата на социалните мрежихората станаха все по дребнави и негативно настроени.И най дребното нещосе разисква и коментира,създават се фронтове,обиди!Нали са анонимни Широко скроените хора стават все по малко,а търсещите кусури все повече!?И проблемът е че се почва от ранна възрасти тези,,юнаци" са вече увредени!....ВИЖТЕ ПО ДОЛУ !

10

Оракул

преди 1 година

Киро няма да се върне от Сащ до гласуването в сряда!!! Има " мноо важна работа" там!

9

ХА ХА ХА

преди 1 година

ИГРА НА КВОРУМ МОЖЕ ДА ИМА САМО В СРЕДИТЕ НА ПРОТИВНИЦИТЕ НА ГЕРБ ТОЕСТ В ТЕХНИТЕ СОБСТВЕНИ ДЕПУТАТИ - НА БСП, ПП И ДБ!! ЗАЩОТО САМО ТАКА МОЖЕ ДА ПАДНЕ КВОРУМА КАТО ЦЯЛО! ГЕРБ ЩЕ СИ ПРИСЪСТВА НА ГЛАСУВАНЕТО НА СОБСТВЕНИЯ СИ КАБИНЕТ. ГЛЕДАЙТЕ ДАЛИ КИРО ЩЕ ПРИСЪСТВА!!!:):):):)

8

Най-сетне!

преди 1 година

Чак ся разбрах що предлагът Неврохирург за МП на държаватъ - Пациентъ съ нуждае от спешнъ мозъчнъ операция!

7

ПроСоТо

преди 1 година

ВСИЧКО ДРУГО си е чиста проба ЗАПОВЕД на Мутрягата!....Защото ако човек,при това бидейки специалист,който НЕ Е ИЗЛИЗАЛ от операционната "предложи" "партийни величия" за кабинета си,които нито познава,нито е имал нещо общо с тях говори,че..просто е КОЗИРУВАЛ Гербовския и уставно отговорил:-"Аз,слушам!"..А вий,...вий му са връзвайти!..Свикнали сте с това..

6

ПроСоТо

преди 1 година

да са не чудите:-" :..-Министър на Вътрешните работи:..д-р Иванов,специалист "Вътрешни болести"..Министър на финансите:..д-р Трендафилова,дерматолог..Министър на Външните работи:..д-р Иванова,педиатър,..Министър на енергетиката:..д-р Стоянов,специалист "уши нос и гърло"..Министър на спорта :..бай Пешо ,с 30-годишен стаж като шофер на линейка,..и така..Знаете ли защо?..-Ами защото госин Гербовски "ИЗОБЩО НЕ СЕ Е КОНСУЛТИРАЛ" с мазната Банкянска Тиква..Хип хип,ура!

5

Анонимен

преди 1 година

С обединението с ДБ тия от ПП си отрезаха и последния клон, на който седят.

4

Бай Х

преди 1 година

115 - 125 е минус 10 дупетата по малко в залата. И Божанков златен пръст. Мноо нефелно, минус 10 е по скъло от колкото да купиш 5.

3

Анонимен

преди 1 година

Това е кабинетът Меси.

2

Анонимен

преди 1 година

Ще има всякакви простотии само и само служебното правителство толкова близко до сърцето на Радев да се задържи максимум. Това е великата цел на ДБ и ПП.

1

Анонимен

преди 1 година

За да има игра на кворума трябва всички които са за да са там, а да отсъстват само от тези които са против.