67

Анонимен

преди 1 година

Божанков няма проблем с морала, защото няма никакъв морал. Няма и съвест. Лишен е чувство за отговорност към хората, които са гарантирали за него, и към избирателите, които са му се доверили. Предаде доверието на хората, надеждата, че ще бъдем неутрални в чуждата война! Предаде своята група. Предаде и продаде мирния живот на народа си. Убежденията си е получил в някоя банкова сметка, най-вероятно. Юда!

66

Костадинов :

преди 1 година

"Божанкоф,две кафета,Божанков!" :D

65

Станю Иванов

преди 1 година

Позорно решение за този момък!Нормално е да освободи мястото на социалист какъвто той се оказа че не е!

64

Анонимен

преди 1 година

Независим депутат?! Това да не е виц?

63

Анонимен

преди 1 година

Народа беше суспендиран от депутатите. За конституцията не мога да кажа.

62

Анонимен

преди 1 година

Президента до кога ще крепи това вредно НС. Може би очаква те да му направят импийчмънт каквото и да значи това. Като не ги разкара той те може да разкарат него. Толкова вредни неща като почнем от даване на оръжия, поръчване на самолети , за изборния кодекс не ми се говори дори. НС което гласува против волята на народа е вредно и опасно.Не е последно.

61

Анонимен

преди 1 година

Няма независими депутати. Да отива в някоя група. Ако не го искат никъде да си отива у тях. Не може да остане депутат защото не е желан никъде...

60

Анонимен

преди 1 година

Защо толкова време беше натрапен за водач във Велико Търново. Дори Весела Лечева заради него се отказа да участва в листите. Той ме дразни отдавна. Дори позицията на БСП за оръжията ме дразни. Категорично съм против даването на оръжия и мотива ми е един те оръжията убиват хора.

59

Анонимен

преди 1 година

Трябва да има законова възможност да бъде отзован от НС. Това да зависи от избирателите. Как така остава. Може да е законно но не е морално. Вярно ли е че е бил в ДСБ. Ако е вярно не е чудно че гласува така. Подиграва се !!!

58

Ще си намери партия

преди 1 година

Русофобски партии в България има достатъчно. И такива, които гонят руски дипломати, и такива, които започнаха дейността на НС с гласуване за изпращане на оръжие на Украйна и с купуване на още осем Ф16 на зелено. Все ще се намери в тях място и за Божанков. Но от БСП е аут. Корнелия Нинова можа да се оттърве даже от Георги Гергов, та един Божанков ще и се опре.

57

тя

преди 1 година

Изменниците никой не ги иска , така че тоя е бита карта ! Палитически пътник или по- точно -труп !

56

Анонимен

преди 1 година

За следващите избори Божанков ще го прилапат я ДБ или ПП. Но за Корнелия не е сигурно дали ще е депутат.

55

тя

преди 1 година

Винаги ми е бил антипаничен с тоя говор !

54

Анонимен

преди 1 година

Божанков много ме дразнеше, но сега ме изненада приятно. Кой ще е сега новото острие на Корнелия ?

53

тя

преди 1 година

Що не наруснеш бе - не представляваш тези които те избраха ! Сладко местенце ,не е за испу скане !

52

АНОНИМ

преди 1 година

БОЖАНКОВ СЕ Е НАГЪЛТАЛ ЯКО С ЗЕЛЕНО И ТО ОТ НЯКОЯ ФЕРМА ,ФЕРМА ИЛИ ФИРМА,БАНКА ИЛИ ЯСЛА ВСЕ ТАЯ----ДОКАТО ИМА ТАКИВА КАТО ТОВА ЧОВЕЧЕ ,ЩЕ СЕ ГЪРЧИМ В БЕДНОТИЯ, Я ГАЗ Я ТОК ЩЕ НИ ВЗЕМАТ И ЩЕ НИ ПРЕДЛОЖАТ НЕЩО ЗЕЛЕНО ,НО НЕ ОТ БАНКА АМИ ОТ КРАВАРСКАТА ЯСЛА-------КОРНЕЛИЯ ПАЗИ СЕ НЕ ОТ БОЙКО, АМИ ОТ СВОИТЕ ЛЮБИМЦИ

51

те това е ТУЛУП !

преди 1 година

Брей...тцъ...тцъ...край на политическата му кариера!!!!

50

Анонимен

преди 1 година

По добре да остане в специализирано заведение за лечение !

49

Браво !

преди 1 година

БСП така се е заплела в червени популистки линии, че перспективата й е скоро да се превърне в един хартиен пашкул. Прави чест на такива доблестни млади хора като Явор Божанков, че имат смелостта публично да се разграничат от лицемерието й ! България има вопиюща нужда от светли и дръзновени личности, които да поведат напред обезверения ни народ !

48

Анонимен

преди 1 година

Тоя на комунист ли се прави? Едва ли е коумунист по скоро е жив фашист