310

Анонимен

преди 1 година

До 344 Какъв е мъск та да предлага каквото и да е?

309

Анонимен

преди 1 година

Страшни нахалници са рашистите!

308

Анонимен

преди 1 година

винаги изненадани от мислите на русофобите за руснаците и Русия. Те не знаят как стоят нещата в Русия, как наистина живеят хората, почти всички подкрепят Путин и тези русофоби от името на руснаците се опитват да пишат какви ли не клевети, какви ли не лъжи, за да го очернят. Дори писаха, че в Русия няма тоалетни чинии. хаха, сто пъти. В Русия има златна тоалетна чиния, чудаци! Просто трябва да композирате нещо от сутрин до вечер. Но в Русия към България се отнасят топло и приятелски. добре че не всеки чете русофобски коментари

307

Анонимен

преди 1 година

Илон Мъск предложи мирен план за украйна. Именно в този план той използва за Крим израза "грешката на Хрущов". Никой русофил не използва това но eхидно сорросче се подиграва понеже не му изнася плана на Мъск. Цялата соррос групичка е подкрепила eхидния но все тая.

306

318

преди 1 година

Желаят виртуално !

305

Анонимен

преди 1 година

Украинските танкисти, които са блокирани отвън в собствените си танкове, бавно карат да се предадат, отклонявайки оръдието, след което докосват сигнала SOS отвътре върху бронята.

304

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами това е философията на путинова раша - Целият свят и е Враг, "Врагът който дебне пред портата" е залегнал дълбоко в народопсихологията на руския мужик заедно с водката и сельодката и е много удобна на Кремълските му господари, които с призива: - за Родину, сталину и путино, могат да го пратят във всеки един момент на амбразурата, когато Властта на кремълските диктатори, сатрапи и военнопрестъпници се почувства застрашена ... !!!

303

Анонимен

преди 1 година

До 323....Русия може да си позволява каквито си иска решения зад своите граници.Русия не може и няма право да се меси в чуждите решения и вътрешни въпроси на страните до своите граници Това не им е право.Кой ти го каза.Путин ли...Путин ще бъде съден ако бъде заловен , за военни престъпления, нарушения по Международното право , и престъпления срещу човечеството Искаш ли и ти да бъдеш осъден

302

До 336

преди 1 година

Турция е наша братска страна. Благодарение на Турция сме свободни и имаме държава. Вашата русия нищо не е дала на България. Не на Русия! Русия трябва да изчезне от земята.

301

Анонимен

преди 1 година

Кажете каквото искате, няма да се караме с България! Какви глупости друго, сериозно ли искате да воювате с Русия? Първо се оправете с Турция, чудаци

300

тя

преди 1 година

Прав е , и в България ги има и се нещо искат !

299

Анонимен

преди 1 година

колко украинци русофоби избягаха в България кога се връщате в окопите? Зеленски чака ... наркоман

298

ОНЛАЙН АНКЕТА

преди 1 година

За 10 минути гласуване, 4ма желаят всеобща мобилизация и война срещу Русия. Нито един не е против това. Показателен резултат до тук. А казват, че Русия тук има привърженици. Нека всички кажем не на Русия, на война срещу Русия!

297

Анонимен

преди 1 година

Онлайн анкетите от кога започват с няколко плюса.

296

Анонимен

преди 1 година

Русия под ръководството на Великия Путин е световен гигант! Оттук нататък светът навлиза в нова ера, в която САЩ няма да могат да правят каквото си искат и да унижават другите, ако не искат да започнат война срещу тази държава!

295

До 325

преди 1 година

Дължим на щатите 320 милиарда, но ще ни ги опростят....

294

Анонимен

преди 1 година

До май ще си връщат...Това е опорката ти за друг форум бе момче сорросче.

293

Анонимен

преди 1 година

По моя преценка Украйна вече няма да посмее да взриви този мост, загубите са твърде големи: един удар по моста означава два месеца без ток в цялата страна.

292

Дмитрий

преди 1 година

Вова.... ти... мен.. увааажаваш лиий меее...

291

Анонимен

преди 1 година

През последните 20 години Русия постепенно въвежда система за безплатно образование, жилища, работи за пенсии, предоставя безплатно медицинско обслужване за всички свои жители, както и застрахователна медицинска помощ за тежки заболявания. А през 2017 г. всички външни дългове на Съветския съюз бяха погасени. Как вървят нещата в България?