51

Аромат

преди 1 година

На Плевен кога му беше празника?

50

Анонимен

преди 1 година

До SSТи си един от тях! Не си мисли, че си НЕанонимен! ;)

49

Анонимен

преди 1 година

Хайде марш на всички русофилчета обратно в кремъл. Като не ви харесва обратно в РФ

48

Анонимен

преди 1 година

Фашистките власти в София искат да копират скорошния преврат в Германия.

47

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще модернизират и отворят Белене . Новата демократична евроатлантическа действителност. Но ! Който гроб копае сам влиза в него.

46

Колония

преди 1 година

Много лошо ни задушава кpaвapcкaта пacминa, усърдно подпомагана от продажните им cлyги тук - ДБ и ПП. Нямам представа за какво е протеста, но щом тези в един глас със самоковската грачат и скачат като ужилени, явно това, което се опитват да предотвратят е в полза на България. Тези единствено във вреда на държавата действат.

45

Анонимен

преди 1 година

До 43 С гладката си мозъчна структура това ли успя да измислиш?

44

Тея

преди 1 година

От ДБ, когато *** и затварят улиците, пречейки на хората да упражняват нормалните си дейности било "гражданско общество". А обикновен протест на пенсионери застрашава конституционния ред. Ха ха ха.Колкото до скапаната демокрация е видно отдавна, че всяко мнение изречено извън това на управляващи или свързани с техните подобни ценности се набеждава веднага като заплаха за държавата.

43

Бебо

преди 1 година

А украински протести със знамена и цинични и просташки лозунги, може! Какъв позор са нашите управници на всички нива!

42

ЖЕКО

преди 1 година

ФАШИЗМЪТ ПОКАЗВА ГРОЗНОТО СИ ЛИЦЕ, ТРЯБВА ДА СТРОШИМ ГЛАВАТА НА ЗМИЯТА! НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСНЕМ РОДИНАТА ДА БЪДЕ ЗАВЛАДЯНА ОТ *** И КРАВАРСКИ ФАШИСТИ. КУРС КЪМ ВЪОРЪЖЕНА БОРБА!

41

Анонимен

преди 1 година

Ако са копейките проблеми няма, копейки в София не виреят, ако не шари пари за етноса да ги води с автобуси я съберат 50 човека активисти, я не.

40

Приятен ден

преди 1 година

То няма реална ДАНС и Прокуратура, има корумпирани у/трепки на заплата и бонуси, нали им пиша през ден ходя при тях през месец , виждам какво представляват!

39

Анонимен

преди 1 година

Убедени сме че има данни, за безспорно....и то тежката артилерия - промяна конституционния ред и териториалната цялост. Ако някой има такива данни, пише на ДАНС или главния прокурор, не на учителка по руски( временно кметица:-)))

38

Анонимен

преди 1 година

Русофилчета сега ще ви кажа какво ще ке случи в близко време с вашата Русия. Най-напред Украйна ще потопи останалите кораби 9 на брой както и четирите подводници от ЧФ. Второ: Керченския мост ще замине при крайцера Москва. Трето: Ще последва атака през Мелитопол и достигане до Азовско море ще последва краят на вътрешното руско море и целият Крим барабар със солдатите базите и калпавата руска военна техника ще попадне в един голям котел от който няма изход. Крим ще последва съдбата на Херсон.

37

Анонимен

преди 1 година

Прочетох статията и нищо не разбрах:-) Накратко- забранили са русофилското шествие, по сигнал от ДБ и Москов- ците(хихихихихихи, не мога да се сдържа да не си направя майтапа).Технически е станало с някакво замеряне с преписки и сигнали из институциите, та до Фъндъкова. Обаче причинно следствената връзка ми се изгуби

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39 Изглежда че много боли от вчерашното начесване на русофилите от Божанков. С няколко изречения ви разшири отверстията до пръсване.

35

ДБ-шизита

преди 1 година

Демократи забраняват демократичен протест?!? Що за НПО-израстъци сте, уееее?!?

34

Анонимен

преди 1 година

До Анониме "До До 30 Не само че моли за преговори Русия ами вече е паднала на колене пред Украйна." ---- хахахаха абе къде ви намират от козяяк такива ***... кажи моля те къде е логиката да държиш една територия колкото България и същевременно да си бил "паднал на колене"? Кажи също дали тези, които седят на 17 градуса и на режим на тока или тези дето са на топло и с енергоресурси за без пари са "падналие на колене"??? Тези с най-стабилната валута на годината ли са "падналите на колене"??

33

Анонимен

преди 1 година

Тоя от демократична България доста сталинистки похвати използват, което не ме учудва всички са наследници на виша номенклатура и ДС агенти.

32

Анонимен

преди 1 година

До До 30 Проблема на Русия е не разширението на НАТО а желанието на съседите на Русия да влезнат в НАТО. И тъй-като Русия е страна която не може да сметне колко е 2 плюс 2, вместо да потърси вината в своята агресивност я търси в НАТО.