44

Анонимен

преди 1 година

Борисов като потъва завлича и всички, които е правил зависими и са му се продали, така научаваме имената на тези обединители на нацията с гръмки титли и имена.

43

Анонимен

преди 1 година

От това , че самовлюбеният егоцентрик Борисов няма доблестта да се оттегли като нормален политик , има и нещо положително. Като потъва завлича и всички , които е правил зависими и са му се продали , та можем да им научим имената и да ги знаем всички тези обединители на нацията с гръмки титли и имена. Лошото е , че са много , което не говори добре за моралния облик на нацията.

42

Анонимен

преди 1 година

Това зависимо докторче ще има същия успех като премиер, колкото някоя от каракачанките на Борисов :) Политическата криза се задълбочава, народа масово е отвратен. Чака ни тежка зима, високи цени и фалшифициране на изборите догодина

41

Анонимен

преди 1 година

Габровски е Герджиков-Две. От крадливата шайка на Балтов. Зависим от Гешев и Борисов с компромати за кражби от Пирогов.

40

Анонимен

преди 1 година

И тръгна бай Г а н ьо към Шенген понесъл чанта със сланина, салам, ракия, лук зелен и пушката на баба Нина. Стамат в Москвича се качи и натовари го с буркани и тръгвайки към Симитли с колата шибна той Анани.И в този скръбен, страшен час дочу се вест във махалата Шенген отрекъл се от нас и ни сравнил със Сатаната. Настана ужас и кошмар Марин се гръмна на площада, Стоянка шибна Велизар. А Гошо денсеше ламбада. И пак не влязохме в Шенген но в ЛИДЛ пуснаха банани.

39

Анонимен

преди 1 година

Родословното дърво на проф. Габровски е много червено, родом от село Баните, русенско, син на активни борци и назначен за прокурор по времето на Тодор Живков и т.н. Възродителен процес! Това на Плевнелиев не е по-различно - син на председателя на ОК на БКП в Благоевград.

38

О хо хо

преди 1 година

Кой се страхува от Габровски???????

37

Обективно

преди 1 година

ПЛЮЕЩИТЕ КОБРИ ТУК НЕ ЖЕЛАЯТ БЪЛГАРИЯ В ШЕНГЕН И ЕВРОЗОНАТА!!!! КАБИНЕТ ТРЯБВА ДА ИМА, ВЪПРЕКИ РУСКИТЕ ТРРРОЛЛЧЕТА!!!БЪЛГАРИЯ, НАПРЕД!

36

Анонимен

преди 1 година

Професорите на Тиквата са сме шни и жалки. Кариеристчета от комунистически родове с подарени титли. А специално тоя е известен в Пирогов като "Добро утро, дай 5 бона". Корупция в Държавна болница е недопустимо

35

Анонимен

преди 1 година

Без подкрепа за крадците страната се забатачвала??? Значи като крадат от държавата не се забатачва а се отпушва така ли? Май под страна и държава имат предвид собствените си кражби. Да бяха управлявали без да крадат щях да им повярвам, но в този случай няма начин.

34

Анонимен

преди 1 година

Борисов не може да обедини мислите от двете си полукълба на главния мозък, тръгнал да обединява българите.

33

Анонимен

преди 1 година

Цялата вина за неприемането на България в Шенген носи шай ката ГЕРБ+ДПС! За 12 години няма нито един висш политик, осъден за корупция!

32

Анонимен

преди 1 година

Бибитко.

31

Анонимен

преди 1 година

Това, че "просто ББ така си лъже", не е толкова страшно.Ужасяващото е, че 400 000 наивници му вярват и гласуват за ГЕРБ!ББ-Безнаказаният ***!След три мандата на ОПГ ГЕРБ и на комуниста Борисов!Закрити са 786 училища, поради липса на ученици България е последна в ЕС, по всички културни, социални и икономически измеренияБългария е с ужасяващи демографски показатели!Детската смъртност за ЕС е 3,6 на 1000.В България е почти двойно

30

Анонимен

преди 1 година

"Благодаря" на Плюмвалиев за този зов - зори само заради този факт правителството на герберунгелите е обречено! А забатачването *** страната е отт 12 години гербаво управление и още 2 години чесане на егото на вожда! Няма начин нормални хора да подкрепят ГЕРБ -или са с малко пипе или са на софрата - друг вариант НЯМА!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Удоволствие е да гледам как тиквените крадци се гърчат.

28

Гост

преди 1 година

страната така се забатлачи последните 12-13 години от управлението на ГЕРБ вече дълбае дъното ако се излъчи управление пак на тези не ми се мисли

27

хахахахахахаха

преди 1 година

Плевнелиев на велосипед - колело с три *** хахахахахахаха

26

БАНко

преди 1 година

ЖИВ Е ПОЗОРА !!!

25

Анонимен

преди 1 година

Пфф хахаха къф е тоя *** бе ха ха ха та се изкзва ей ще ме скъсат от смях.