124

Щирлиц

преди 1 година

Този жест ни връща към едни уж отминали времена,поне официално де.Неофициално въпросните събития продължават в Украйна,та лицето от снимката явно не блести с особена далновидност.

123

Lina

преди 1 година

Или пък да смениш памперса на детето? По - добре. Кражбите на всички в Парламента приключиха. Няма кой да гласува за тези същества( за всички) . Играйте си. Оръжие да не забравите за Украйна, и бюлетините. А кой ще ви гласува? Ще видите през март.

122

Анонимен

преди 1 година

Герб бутнат редовно избрано правителство, сега нека да си караме със служебно, какво му е.

121

НЯКОЙ

преди 1 година

Роската нали беше преговарящ, води преговори с депутатите от ГЕРБ и толкова. Още не е осъзнал, че всички го вземат само като майтап.

120

Анонимен

преди 1 година

Докато не влезе в затвора борисов никакво отпускане.

119

Анонимен

преди 1 година

Забатачва се положението на хрантутника плевел и на другите като него. Правителство на престъпника борисов = още по-голямо обедняване на България. По-добре революция срещу крадците герб.

118

Анонимен

преди 1 година

Екстра сме си в момента.Има си правителство неутрално.Има проблеми,но не са ги те направили,а наследили.

117

Смехурко

преди 1 година

България има правителство, добро, лошо може да се спори, но има.Е служебно е и не се харесва на ГРОБ ама, така ги подреди нещата негово Величество Избирателя. А вменяването на вина, ясна и и изпипана тактика Но не мисля че ще мине. Някак си този път са изчегъртани и малко по-малко ще слязат от сцената

116

Главанак

преди 1 година

Герб умишлено и целенасочено ни пробутват филма Случаят е приключен", касаещ най вече техният вожд и идол.Не,уважаеми,няма да стане! Докато дишане,ще търсим отговорите за папките и кюлчетата,за къщата в Барселона,и т.н,а ако не успеем,ще го предадем на деца и внуци.На българина му трябват отново 45 години,за да проумее и прем исли някои важни за живота му факти.А Шенген ще го гледаме през крив макарони,докато закона е врата в полето!

115

Един там

преди 1 година

Плюнчо, този е едно мекотело...

114

Анонимен

преди 1 година

На него какво му пука? Парите му са по офшорки, а президентската му пенсия му е гарантирана доживот и даже след това.

113

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ЦАЛЪК СЛУГА НА С.АЩ.

112

Дедо

преди 1 година

Туй жянско момченце не може да "зове" и на жена си в спалнята, тръгнал нас да ни "зове"!Малък смешен и жалък ***!

111

Циркаджии!

преди 1 година

.

110

Киеза

преди 1 година

А според мен Плевнелиев никога няма да излезе от сянката на ББ !Това е един сламен човек .

109

Емил

преди 1 година

Никога милата ни дьржавица не е била забита в калта, както през последната година, от това по лошо не може и не трябва да се случва на изстрадалия ни народ в бъдеще, затова нека отворим очите си Хора мислете и променете живота си.

108

TKM

преди 1 година

Жалко мазно създание. Този човек няма грам морал и ценности в себе си. Подмазвач от класа. А, колко схеми е навъртял с Бизнес парк София и мол България... Дано го осъдят някой ден за данъчни измами.

107

Додо

преди 1 година

Ирландската пастирка Росен Банов е като лакмус! Щом е казал, че подкрепя нещо, значи със сигурност това нещо е фейк и ***. Да се бяха със 200 от място от такова нещо!

106

Анонимен

преди 1 година

За 6 месеца ПП направиха изключително много за България и нейните граждани - целенасочено , планово и дейно срещу корупцията , без страх от нищо , пенсиите не бяха вдигани повече от десет години , само подаяния по 50 лева за Великден и Коледа и и....... Това изплаши мафията и корумпираните ѝ слуги навсякъде и с мръснишки подмолни схеми свалиха дейно и работещо правителството ! Но , който гроб копае , сам влиза в него !

105

Анонимен

преди 1 година

Плевньо пак глупости говори. Явно нещо е получил от ГЕРБ