38

Анонимен

преди 1 година

Само вижте реакцията на 2те държави; Румънците блокират всичко австрииско , а при нас ПП обвиняват Бойко, други обвиняват служебното правителствио и президента , Бойко не знам кой обвинява.Като нямаме единна позиция - на следващото гласуване ще ни разделят с Румънците и ще останем само ние извън Шенген

37

Анонимен

преди 1 година

Тука само да се спомене, че България и Румъния са опасни за икономиката на Холандия защото ще станат естествено продължение на Суецкия канал и корабите към централна Европа ще започнат да минават от тук, а не през Холандия, а с това ще им вземем логистичния бизнес те трият веднага. :D Когато това стане китайците ще си релокират всичката стока в България и Румъния и ще изчезнат румънците и българите работещи по "холандските складове" и ще се върнат да си бачкат тук. :D

36

Какво разбрах аз

преди 1 година

От статията да разбираме, че корупция има ама не е проблем? Е, брато бе!

35

магаревъд

преди 1 година

И още: връщането на хартиената бюлетина има ясна връзка с поредния отказ за шенген: машинното гласуване пречеше на гербдепесе да си въртят далаверите с контролирания вот. на герб - купените циraнски гласове, на депесе турците в турция които не знаят българските букви. Най-ниския резултат на гербдепесе беше когато се гласуваше само с машини. Хартиените бюлетине могат да се раздават преварително попълнени, а с машини не. Хартиените бюлетини затвърждават властта на гербдепесе.

34

магаревъд

преди 1 година

"до като не дойдат на власт ПП". Неее... Никъв шенген докато мафията гербдепесе е в управлението на българия. Това руте ви го каза още в края на 2017. Преди около година бойкоборисов и гербавата мафия не успаха да задържат властта, и започна отново да се говори за приемане на българия в шенген. И можеше и да стане, но преди това русия успя да използва мърдите на слави да свали избраното правителство и да върне гербдепесе. И следователно шенген - през крив макрон.

33

О,не!

преди 1 година

Нищо общо,корупция в ЕС не съществува!!!

32

Анонимен

преди 1 година

Никога няма да видите шенген и милиярди от ЕС до като не дойдат на власт ПП.

31

Анонимен

преди 1 година

35 духай супата.Всичко е заради корупцията и най вече заради дето свалиха Кирил Петков.

30

Анонимен

преди 1 година

Пеевски направи държавата най коромпирана.Първо започна да дава на Цацаров като гл Прокурор по 100000 лева заплата всеки месец и после Цацата дасе отърве всичко прехвърли на Гешев.От тях започна мафиотизиранети и Боко канибала само това чакаше.Сега вече е вьичко под ботуша на Шиши Ноко Доган.Недосегаемиса вече напълно.Гешев държи ключа на хунтата.

29

Омерзен

преди 1 година

За мене винаги ще бъдат ХОЛАНДЦИ и тази държава българите наричат ХОЛАНДИЯ от векове! Не ме еня въобще тия как искат да ги наричат, този потъващ остров няма как да е нидерландия - северна земя, ква северна земя ви гони бе вие потъвате пееераси

28

Анонимен

преди 1 година

Да сега ще наградят България че всичко е корупция.Мамави долна.

27

Анонимен

преди 1 година

Много харесвам лелки като тая на картинката. Като ги видя с петорна брадичка ги знам, че са в късните 30, че са видяли много кекс и че имат широко и дълбоко гърло. ;)

26

Мафията

преди 1 година

Съдия Ели Скоклева и Иван Гешев - лицето на корупцията(Борисов) !

25

Анонимен

преди 1 година

До 13 Анонимен Корупцията е основния ни проблем за всичко.Русия и Тирция основно на вътрешен и външен пазар действат с корупция. . . НАУЧИ БЪЛГАРСКИ, ***! ПИСНА МИ ОТ СЪВЕТИ НА НЕГРАМОТНИ И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ПРАВ ЛИ СИ, КРИВ ЛИ СИ! ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ!

24

Анонимен

преди 1 година

Къде има корупция у България ве? Буци каза преди време , че нема корупция!

23

Анонимен

преди 1 година

Македония средна продължителност на живот 75,7 години(66 място) и ниска детска смъртност (122 място).Бълагрия и Русия сред.пр.на живот 74,9 и 65 год.,а детска смътност за БГ висока 22 място 7,1 деца умират на 1000. Македония е с 100 места на по-високо място от нас по детска смъртност.Това да резултатаите на корупцията.Колкото по-назапад отиваш хорта живеят по-дълго и децата умират по-малко.В Япония и Швейцария живеят най-дълго ,а на Скандинавския полуостров най-малко деца умират.Та преценете.

22

Анонимен

преди 1 година

От парламента друго освен лъжи и измами няма а чуете, те са там точно за това - да вършат престъпления. Трябва да се приеме закон след всеки мандат депутатите директно в затвора и освобождаване само ако са направили нещо полезно за народа докато са били на власт.

21

Същото е

преди 1 година

А вие Ц/И/Г/А/Н/И бихте ли приели в Шенген!?

20

До Анонимен 17

преди 1 година

Или по-скоро където народа е беден, има повече корупция. И безпринципен и роболепен. Въпроса е как се излиза от този затворен кръг. Отговора е добро образование.

19

Анонимен

преди 1 година

Да бе, да! За жалост има хора, които приемат тези твърдения за верни. А истинските причини са в безобразията на всички народните "избраници" вече 32 години