58

Дракон

преди 1 година

Целта на Австрия и Холандия е да се задържат бежанците в България и Румъния и да не могат да преминават и те свободно за Западна Европа. С една дума негласен хот-спот за бежанци. Това няма нищо общо с Украйна.Няма ли кой да им каже на тези бежанци, че Европа е пред ядрена война и че в даден момент искат или не искат могат да се озоват на фронта и дори да служат там. Пълно безумие е да се натискаш за Европа в момента.

57

Анонимен

преди 1 година

Тия приказки Илхан Кючюк, да ги разправя на неграмотните му избиратели. Корупцията има пряка връзка за всички неуспехи на България, включително на това, че се топим и изчезваме.

56

Румъния

преди 1 година

и България са следващите държави, които ще са във война с Русия. Ние, разбира се, ще победим във войната, но с цената на поне 300 хиляди военни жертви и поне половин милион цивилни. Тоест, вместо да изчезнем 2050-а, ще изчезнем като нация още 2026-2027. Затова не ни и пускат в тоя шенген. Планът е друг.

55

Анонимен

преди 1 година

Корупцията идва от ЕС, затова и тук има корупция.

54

Анонимен

преди 1 година

Меркел ги покани на гости,Италия,Гърция,Испания ги спасява с корабите,обаче те минават през БГ.границата,като се връщат тук исрещу 50 евро минават отново,но пък ги стреляме,и нали разбирате че са им гости и.....Да се оправят сега!Утре пак и пак.

53

Анонимен

преди 1 година

Да е жива и здрава Австрия. Майкa ми гледа една баба на 80 години там, става си в 8 сутринта, наготви й една манджичка, пусне прахосмукачката, пусне пералнята и хоп 1500 евро чиста заплатка. Храната й безплатна, за квартира не плаща. Бабата сама си ходи, сама се къпе...

52

Анонимен

преди 1 година

Корупцията е национален проблем, които трябва да бъде решен, ако искаме да дръпнем поне малко. Шенген, няма нищо общо.

51

Рр

преди 1 година

Хората на Запад, са прави, Те не спят. Корупцията в Корумпестан е национален спорт. Кой не вижда, че където пипнеш, все е гнило. Само схеми, лъжи, наши и ваши.

50

Анонимен

преди 1 година

Не ни пускат в Шенген, защото им трябваме за следващия епизод от конфликта с Украйна. Дано не съм прав.

49

АМИИИ

преди 1 година

ТЕ ТОЧНО ЗАТОВА НИДЕРЛАНДИЯ ПАДНА СНОЩИ НА СВЕТОВНОТО!! ЦАЛА БГ И РУМЪНИЯ СЕ МОЛЕХМЕ ЗА АРЖЕНТИНА!!! СПРАВЕДЛИВОСТТА Е БОГ!

48

Майна

преди 1 година

КЪДЕ БЪЛГАРИЯ ГРАНИЧИ С АВСТРИЯ? ЧЕ ДА Е ВИНОВНА ЗА БЕЖАНЦИТЕ ТАМ - ЧЕ ТЕ МИНАВАТ ПОНЕ ПРЕЗ 1 ШЕНГЕНСКА ГРАНИЦА!!! ЯВНО ТОЧНО ТАМ НЯМА КОНТРОЛ!!!

47

Смятай

преди 1 година

Българи, определящи се като небългари, жалко. Хора време е да се събудим и да си върнем страната!

46

Анонимен

преди 1 година

Да бе да, няма връзка!!? Тогава дръжте си я още корупцията, няма какво да се борим с нея, понеже никой не го интересува, че България е корумпирана руско- комунистическа околия.

45

Морен сокол

преди 1 година

Светът трябва да свърши че да няма корупция в България .

44

До 48

преди 1 година

Ще станем друг път продължение на Суецкия канал! Във Варна и Бургас големи кораби не могат да влизат, чисто физически. Разтоварват се в Солун или Атина. За Румъния не знам, но все тая. Отказа въобще не е икономически, дреме им за нашите нищожни от финансова гледна точка пристанища. Страх ги е от вътрешна миграция, тъмното малцинство, което е особено ясно изразено в Румъния. Иначе Бг отдавна покрива всички изисквания...

43

Albi

преди 1 година

Не, изобщо. Много евтина тарифа.50 евра.

42

магаревъд

преди 1 година

До Анонимен "при гласуването само с машина Герб пак ги би": ама с малко. И съответно текущия парламент няма да излъчи правителство. Единственото което гербдепесе успя да свърши в рамките на този парламент е връщането на хартиената бюлетина, е, като опция и с помощта на невчасното бесепе. Да ти обяснявам ли къде кои избиратели ще "изберат" да гласуват на хартия?... Същите които не гласуваха когато гербдепесе изгуби изборите. а защо - виж по-долу.

41

Истината

преди 1 година

Човекът го каза във прав текст че онези във парламента дето играят този цирк от една година са виновни за всички злини на България! Еви сега Киро и Асен пак да гласувате за тях и за Славчо да не забравите напълниха си сметките със милиони а вие траете като под турско робство срам и позор българския народ Трайчо Костов

40

Факт

преди 1 година

Корупцията има пряка връзка за всичко у нас.

39

Анонимен

преди 1 година

До магаревъд Не забравяй, че и при гласуването само с машина Герб пак ги би. При нови нови избори ПП ще последват съдбата на Има такъв народ.