30

Анонимен

преди 1 година

Аз нямам кредит и не смятам да свалям цената на панела! През ояя сте ми, ако искате купувайте, ако искате си стойте на селю

29

Гост

преди 1 година

Честито с тази лихва парите стават много скъпи

28

Така ли?

преди 1 година

А кой ще си връща кредитите тогава? То и сега трудно ги събират...

27

Анонимен

преди 1 година

Транс пениос!!!

26

Анонимен

преди 1 година

Русия е виновна, тръгна от газта, стоки, горива, ел енергия, лихви! Ако го нямаше валутеният борд да стабилизира лева, още по нагоре! Да благодарим на братята!

25

Хххх

преди 1 година

До 29Аз пари в банка не държа....не стига че ги измъкнаха от блатото което сами направиха кризата 2008 ами от тогава до сега лихвите по депозитите са почти нулеви....с Вашите пари забогатяват....а сега ще Ви вдигат лихвите по кредитите....докато не ми давате кредит с фиксирана лихва наврете си кредитите там където слънце не огрява...Слава Богу не живея в БГ и мога да тегля кредит за 5 мин с фиксирана лихва тук в UK..

24

Бойко съм

преди 1 година

Честита ви промяна мили съграждани! И пак да гласувате за Киро и Хасан! Да не забравяте да гласувате и за Румен Радев ако се кандидатира за 3-ти мандат ... То по принцип не може ама знае ли се?

23

Анонимен

преди 1 година

Защо се обиждахте на оня професор дето нарече 80% де би ли ! Тука ви го казват в най прав текст, ама няма кой да протестира! Нито сме демокрация, нито пазарно стопанство нито социална държава, а сме това което използват главно за епитети на Русия, защото сме им братя! Докато няма лустрация, няма оправия освен терминал 2!

22

далаверата на банкит

преди 1 година

е! Ще растат и лихвите по депозитите, но с по-бавни темпове.

21

До 20

преди 1 година

Това си е нормално. 2500 лева стартово даже е ниско за ЕС. Ние европейци ли сме или на петел долните джуки.

20

555

преди 1 година

Една от причините за високите цени на имотите са ниските лихви на депозитите. Хората не могат да печелят от парите си в банката и ги влагат в жилище с цел отдаване под наем. Обаче голямото предлагане на квартири води до по-ниски наеми...

19

Анонимен

преди 1 година

Корупцията ще ни довърши.

18

Помня

преди 1 година

Цените на жилищата бяха поносими в първите 5 години от демокрацията. След това Виденов унищожи спестяванията и всичко приключи. Поне да беше взел нещо за себе си , а той ах-мак.Остана си в панелката.

17

Българин

преди 1 година

И къде Исторически парк е написал, че говори за главницата? Съвсем ясно е, че става въпрос за вноската, която ще се увеличи значително при дългосрочните ипотечни кредити заради увеличението на лихвата.

16

Балонест

преди 1 година

Скоро видях на витрината на брокерска фирма надпис, търсим брокери без опит, а вътре се водеше жесток спор на огромна маса, прерастващ в скандал! Имотите са толкова високи, заради спекулацията на брокерските фирми, които лъжат и убеждават клиентите да си вдигат цените, на непродадени имоти от над 3-4 години, вдигат ги с по 30-40хил. евро? При нулева реална икономика, в която гориво над 2.50 е кошмар, как тъй имотите са по скъпи от Париж? Дано големите брокерски фирми фалират и пазара се изчисти!

15

Пенсионер

преди 1 година

До Анонимен 3 То и до сега обикновените българи не можеха да си купят жилище. Лудост е да вземеш заем , който на можеш да върнеш.Краят ще бъде без жилище и без пари.

14

Анонимен

преди 1 година

Люлин . етаж 8 , две стаи и затворена тераса направена на кухня , крайна цена 168 000 евро.

13

До Балонест

преди 1 година

Защото пичага, няма кой да работи в тази държава.Електрокарист за 1700 лв след данъци - няма кандидати, за работници изобщо не ми се говори.Всичко живо със и без умения иска 2000 - 2500 лв стартово, но не умее абсолютно нищо, а дори и мързел!

12

Исторически парк

преди 1 година

Тия с 20 годишните кредити дето сега плащат по 500лв на месец догодина ще плащат по 750-800 ;)

11

Малко е

преди 1 година

Трябва тройна и четворна. Да ви дойде акъла.