70

Симо

преди 1 година

Който взел кредит ще дава д.*** за хляб

69

Лопе

преди 1 година

Пазара на имоти е като един ластик. Не може вечно да се опъва или го отпускаш в един момент или се къса.

68

Аз Кочо

преди 1 година

Късмета спохожда търпеливите. Дори Пауъл на фед отговаря ИЗЧАКАЙТЕ на зададен му въпрос дали сега е момента да се закупи имот.

67

До 66

преди 1 година

Не си много запознат с лихвите по депозитите да, все още са ниски но не са отрицателни и тепърва ще растат. Например мойте пари са на 0.9 пр. Годишна лихва. Ако вкараш например 200к евро това носи 1800 евро на година без данък. Ако даваш имот под наем и да е постоянно зает печелиш около 2 пр. На година, но с тичане, ремонти, разправии с наематели и риск да те завлекат или да ти потрошат имота.

66

До 75 Готин

преди 1 година

Ти или си *** или си икономически инвалид. Да парите бяха евтини докато лихвите бяха отрицателни, това което Маркс не си е представял че може да се случи, капитал който не струва нищо. Това е анти икономическо понятие, това е магически трик и не реална простотия. Това че лихвите растат означава че икономиката се връща в нормален режим, ПАРИТЕ СИ ВРЪЩАТ СТОЙНОСТТА а активите се сриват и се връщат до реалната им стойност. Така кредитите стават скъпи и инфлацията намалява обръщайки се в дефлац

65

Готин

преди 1 година

Номер 37 казва:"Честито с тази лихва парите стават много скъпи" и 19 срещу 0 одобряват това твърдение. Скъпи хора, вие не сте добре с главите. Повишаването на лихвите е следствие на поевтиняването на парите!!! Това е точно обратното на това което твърдите. Парите са евтини, когато с повече от тях купувате по-малко от преди това. Демек има инфлация. Точно за това виждате високите цени на всичко. Надявам се да имате достатъчно мозък в лигавиците си, че да разберете какво ви казвам.

64

Анонимен

преди 1 година

При 5 % по ипотечен, пазара на имоти умира. Цените ще паднат поне с 30% за повечето видове имоти.

63

БАЛОНЪТ СЕ НАДУВА

преди 1 година

БАЛОНЪТ СЕ НАДУВА, НАДУВАЙТЕ МОМЧЕТА ДА СТАНЕ НА ПАРЧЕТА !!!!

62

До 49

преди 1 година

Ако беше такъв играч, щеше да знаеш че фиксираната лихва ти е = на фиксираната лихва + олп, т.е., няма фиксирана лихва. Банките не можеш да ги лишиш, само те могат да те оправят.

61

Анонимен

преди 1 година

Свърши времето на брокерите, идва времето на съдия-изпълнителите.

60

Меко кацане

преди 1 година

Както всичко у нас се чака последния момент Така че вдигането ще е внезапно и рязко както беше 2009

59

До 60

преди 1 година

Не е така. Жена ми взима 1000 лв бруто което е 775, 04 лв чисто и 100 лв купони, НО не прави нищо. Работи си от вкъщи и гледа детето. Работата и е да чукне няколко клавиша на компютъра от 8ч до 8 и 20 максимум и после цял ден почивка.

58

гост

преди 1 година

струва ми се доста хора,които купиха апартаменти за да ги дават под нем потъркват доволно ръце,ясно е че ще има отлив заради високите лихви по кредитите, ама все пак някъде ще трябва да живеят тези хора

57

Как е шарани...

преди 1 година

ЗАБОГАТЯХТЕ ЛИ ОТ "ТРОТОАРНАТА РЕВОЛЮЦИЯ" ..НАСАМ...хахаха

56

до 60

преди 1 година

Още когато ти е казала, че е работила като сервитьорка е работила и нещо по сериозно.

55

..изчезва

преди 1 година

сделките с имоти не са реална икономика, като цяло на 1 човек са му достатъчни определена квадартура и оборудване за нормален живот , с цел да се репродуцира като индивид, всичко останало е балон , затова има празни жилища, на практика оставиха да си чукат и тракат , докато им обират държавата и затворят и последните собствени производствени мощности, а тези празните май ще са забежанците, онези 12-те банки си имат ясен план, но нали са конспиративни теории,затова бялото християнско население..

54

До тираджията

преди 1 година

Вземи още един ипотечен кредит и за къща на село. Така и така си с двата крака в батакаСега са много шик подобни имоти, заради пандемията.

53

Гецата

преди 1 година

Продавам вазелин на брокери и инвеститори в недвижими имоти! Купувайте, че цената се качва и ще свърши, та после ще ви го вкарват на сухо!

52

АйтиГега

преди 1 година

Глупавите булгаре ,за да карат модерни каруци втора ръка и да имат нов телефон си разбива производствтото и армията, ай ти бай *** ххахах ся почва кефа, конспирации ,живей за момента, нали задръстеняците само се замислят, готините не се занимават с конспиративни теории хаха

51

до 59

преди 1 година

Ъъъ, баце, приятелката ми като студентка беше сервитьорка. Под 7к не падаше... Сега работи сериозна професия де за много повече. А разни заплати по 800лв. не взима никой. Наистина никой, при условие, че касиерка минава 2500 вече. А в Испания ходите само тоталните аутсайдери. Лек жокер- ИТ спец минава 15к вече.