43

Анонимен

преди 1 година

Аз тоя Бут не го знам, ама погледнете на снимката по-горе кой от двамата има по-голяма адамова ябълка. За американското същество (на аглийски те се обозначават не като тя/той, а them) чакаше нейния съпруг. Тя/то е от модерната африканска раса, има татуси по цялото тяло, активен член на ЛГБТИ+ и наркоман/ка. Относто Бут оставям компетентните сopocоидни тpoлове да се изтpoпат с опopките от Козяк.

42

Анонимен

преди 1 година

Щом казват,че се е специализирал с оръжие сигурно е връзка на Баидън-Путин за превоз на оръжие за ЧВК Вагнер на украинска територия щот те нали са там на нея територия ще го играят търговски посредник на доставки на закъсали за чуждо оръжие за да изглеждат в ред нещата на при фронтови офанзиви с попълнението на въоръжението понеже много липсва щото много се престарали страните на скраб да го превръщат и не могат да го извозят,а официално да обяват не върви ще се изложат,а им трябва да не закъсат

41

SuCkMyD1Ck

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ русия

40

Мнение

преди 1 година

Ха ха ха Бут доставяли оръжия с които убивали американци и е затворен, макар и по-доста съмнителен начин, нямащ нищо общо със законността. А тези, които доставят ор жия, с които се убиват руснаци? Тях какво?

39

Бонго Бонго

преди 1 година

Путин за да търси престъпници за оръжие наркотици беше предният негов съветник, паднал много ниско .Путин е отчаян, че ще загуби.

38

джон

преди 1 година

аз ми е по любопитно защо не особено разузнавач,морски пехотинец а прибраха лезбиянка наркоманка с колко е павеж наркомана от морски пехотинец ако знае някои да коментира

37

Анонимен

преди 1 година

Виктор Бут - вегетарианец. Он утверждает, что не является приверженцем какой-либо религии, но считает своими духовными лидерами Льва Толстого и Ивана Ильина и "разделяет взгляды" Иисуса Христа, Будды, Заратустры и Кришны.

36

АНГЕЛ

преди 1 година

Виктор Бут продаваше съветски оръжия на групировки които се биеха срещу врагове на Америка. Дълго време небе закачан от САЩ проблема стана когато реши да продава оръжия и на Талибаните. Гледайте филма Цар на Войната с Никалас Кейдж. Филма е направен по историята на Виктор Бут!

35

До 43

преди 1 година

Заловен е в Банкок.... от кога е руски????

34

Анонимен

преди 1 година

Много силно интервю на Мария Бутина с Виктор Бут по RT (съвпадението с имената е случайно). Има откъси в телеграм канала на Мария Бутина. Бутина е депутат от Държавната дума на РФ, тя също лежа в затвор в САЩ по закона за чуждестранните агенти (същият този който Възраждане искат да приемат в България). Дори не се е крила и всичко си признала, и била мно го изненадана, че в САЩ имат такъв закон и вкарват в затвора за това.

33

Този

преди 1 година

ще пие новичок, или ще скочи от шестия етаж.....

32

Тодор ЖИВКОв ФЕН

преди 1 година

Важен + специален = велик

31

Анонимен

преди 1 година

"Бут единствен в света продава оръжие на терористични групи от името на държава която твърди че е демократична" - Бут мойто патенце, работеше с Арсенал и не е продавал нищо от името на Русия. "Това, за което той прекара 14 години в затвора и беше екстрадиран в Съединените щати, беше сложна акция на Агенцията за борба с наркотиците на САЩ" В статията много удобно се избягва да се спомене, че Русия го екстрадира.

30

Анонимен

преди 1 година

До До 32. Добре бе шом си от ЛГБТК-то, но тука не му е мястото да ни разказваш перверзиите си.

29

Анонимен

преди 1 година

На онази черната жена й се спука от рев. Сега ще си отдъхнат и ще си направят едно общо дете. Само не се знае кой ще е бащата, понеже тези работи без баща не стават. Толкова по въпроса.

28

Чужденец

преди 1 година

Нещатните "джурналисти" тука нямат акъл даже да коригират глупостите на машинния превод който са използвали.

27

До 32

преди 1 година

Радвам се. Скоро, нищо че не си падам по путияноиди, на теб ще ти се нарадвам. С пролетарий от всех сторон

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33. Първо е писано от некъф англосакс и после е преведено гугъл-транслатор. Кво искаш ?

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31. Съвсем си измисли измислици бе. Той е частно лице. А и ти не познаваш целия оръжеен бизнес на света кой на кого продава за да твърдиш подобни безмислици. Съвсем плещите напосоки бе.

24

Анонимен

преди 1 година

Това било победа за Путин ама показвала неговата слабост. Нищо не се разбира защо смята така мисирката, ама то верно е сложно да се проследи мисирчата мисъл!?