83

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

виктор бут, стивън сегал и едуард сноуден ще формират идеален щурмови отряд на бахмутския фронт

82

Толкова е важен,

преди 1 година

че за няква шматка го размениха...

81

джо

преди 1 година

Само така, краварите трябва да се ритат по мутрите иначе няма да им дойде акъла в главата. Ареста и осъждането на Бут показва цялата несъстоятелност на американското правосъдие.

80

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

Само за миналага година САЩ са продали оръжие за 45 млрд $. И това им е една от най-слабите години. Повече отколкото Виктор Бут през цялата си кариера. Та кой беше търговеца на смърт ?!?!?

79

АНГЕЛ

преди 1 година

Виктор бут е политически затворник а тая Американка е най обикновенна трафикантка на наркотици и така като я гледам със сигорност взима. Недоумявам защо Американците толкова много я искат след като те харчат милярди за борба с наркотрафика !

78

Доналд Тръмп

преди 1 година

Защо не пишете ,че баскетболистката е обратна и е лице на еднополовите бракове ?

77

Крим не е руски

преди 1 година

покрай войната що оръжие ще продаде този за да пълни касичката на Путин и компания..ха.ха а руснаците нека му ръкопляскат.

76

Анонимен

преди 1 година

Има един чичко с шарена шапка, той разпалва войни по света. Един търговец на оръжие не може. Пак ви казвам пазете Т ъ по мерите не издържат на демократични новини.

75

Анонимен

преди 1 година

Великите държав не си изоставят гражданите и се бият със зъби и Нолти за интересите си и ме допускат наркодържави да им четат шенгенски уроци и да се гаврят с тях! Не се навеждай никога и не се ушумулявай по живковски!

74

Анонимен

преди 1 година

Търговец разменен за наркоманка - това е най-неравномерната размяна в най-невероятния момент. В наши дни с титлата "търговец на оръжие" гордо са окичени десетки хиляди бизнесмени по целия свят.

73

Kolio

преди 1 година

От половин килограм стана 1 грам

72

Анонимен

преди 1 година

Вчера гледам едно интервю с тоя по руската телевизия и водещата го представи като арестуван и затворен без съд само защото бил руснак... аз не знам тез хора... първо имаше съд с жури второ е един от най-големите оръжейни дилъри...

71

щото е

преди 1 година

приятелка на путин. за тва и има негов портрет в килията си . Старата любов ръжда не хваща , както се казва

70

az

преди 1 година

До @Я! За него също е доказано, че е извършил престъпление! Автора недоумява защо са го обвинили само в "заговор". това, което е доказано за него, е далеч по-тежко престъпление!

69

БартеК до #86

преди 1 година

Точно в 10-та!

68

БартеК

преди 1 година

До Анонимен #87Малко хора ще прозрят това!

67

@Я!

преди 1 година

"Гринър беше изпратена в руска наказателна колония за притежание на един грам масло от канабис. От друга страна се твърди, че Бут е най-плодотворният търговец на оръжия." Значи американката е с доказана вина... ама мноо малка! а за Бут се "твърди че..." ама е мноо ВИНОВЕН!!! Що тъй?

66

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е НЕ с какво Бут е важен, а защо баскетболистката е предпочетена пред един доказан шпионин? Защото размяна се извършва с равни по значимаост.

65

Ssss

преди 1 година

Много мразя да чета дъълга статия в която не пише нищо. В дадения случай ,ВЕРОЯТНО Бут има приятели които сега са близки до Путин.

64

Анонимен

преди 1 година

ми то ако арестуваме продавци на оръжие най напред требе да се започне от американците- и няма такова право като американското да съдят хора от дсички нации а да не искат да се съдят американци в други държави - тава трябва да се промени- продавал оръжие - ами не го е продавал ва америка от какъв зор ще го съдят - ааа те се имат за световен жандарм - долу краварските правила и методи - това е нужно за свободата на света- краварската чета да започва с минусите