72

Алоу, Константинов!

преди 1 година

Ходи си пий хапчетата, вече се заработи рублите! Стига замърсява ефира със смрадта си! Все има по някой *** тук, дето се кълне в Русия, а не ще да ходи там, щом е толкова хубаво.

71

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

До ДианаДИАНО,ВЪРВИ НА МАГИСТРАЛАТА,ТУК ПАРИ НЯМА ДА ИЗКАРАШ.С РАЗБИРАНИЯТА СИ СТАВАШ МНОГО ЖАЛКА И НИЩОЖНА.

70

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

До Разграден дворТИ ЗАГУБЕНЯКО РАЗБРАЛ ЛИ СИ ЗА КАКВО ЗАСЕДАВАТ?ТЕ НИ ВКАРВАТ ВЪВ ВОИНА С РУСИЯ КОЯТО НИКОИ НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН НЕ ЖЕЛАЕ.

69

Анонимен

преди 1 година

До 67:Метни се от некъде по-високо...ти и на Гешев викаше до вчера "комунист".Прави са от БСП.Тези се крият от народа.Гласували са жива сила да се праща,което е пряко включване в чужд военен конфликт.

68

Е,

преди 1 година

Кое му е закритото и тайно, щом там присъстват от 240 поне най-малко половината предатели и чалмби??? Значи-ако не беше излъчвано то...никой друг нямаше да знае за тая читалищтна самодейност. От дедо ви Морз- безпристрастен към партии, избори, бюлетини и власт.БАТ- територия ПОЛИТИЧЕСКИ Клондайкен- за кой ли път ви го казвам-селекция на най-отбраните роби и управници - предатели.

67

Анонимен

преди 1 година

Получили са нареждане от Кремъл да се мятат на амбразурата.

66

Социаглиcт

преди 1 година

Гешев бърже да се сизира за разпространение на класифицирана информация от депутатите на БСП. Удобен случай да попаднат в кауша.

65

Анонимен

преди 1 година

Съдбата на България зависи колко бързо ще разкараме Продажните Перекендета и Дай Българите на с.м.ъ.р.т.С машинките се довлекоха,вкараха предложение,което е и за жива сила.Излъгали са и Бойко да гласува уж после за правителство да го подкрепят и остана с пръст в уста.Тези дали разбраха докато са гласували и че гласуват за пращане на жива сила?Изиграни са всички от някакъв,който е взел частно решние.Да ходи на м.ай.н.а.т.а си с все частното си решение!

64

Диана

преди 1 година

До КОНСТАНТИНОВ Ти от кой народ си, значи? Да не си руснак, че да виждаш предателство към народа? Няма никакво предателство, сме.шко! Всичко се е решило публично в пленарната зала и тези изцепки на БСП в залата с комисията са само блъфиране, показност, жалки опити да се покажат загрижени за нещо, което всъщност е нищо...Като не разбираш нищо от политика, къде се буташ?!...Всички БСПта трябва да разберете, че сте нефели в политиката и най-добре да си траете, че да не се вижда простотията ви

63

Диана

преди 1 година

Съдбата на България зависи много повече от това колко бързо ще махнем БСП от политиката,отколкото от това дали да изпратим оръжия в Украйна!Явно това оръжие го изпращаме водени от робския си инстинкт под натиска на някои среди в ЕС.Явно тези, които искат да се изпрати оръжието у нас,се страхуват,че ще ни приемат като отцепници,като нелоялни хора към ЕС с всичките му последици и е явно,че единственото,което ще направим е,че някои руски войници ще умрат от нашето оръжие,но решението е взето веч

62

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

НАРОДНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ИСКАТ СКРИТО ЗАСЕДАНИЕ БЕЛКИМ ОТЪРВАТ КОЖИТЕ ПРИ ЕДИН БУНТ.ДОБРЕ ЗНАЯТ КАКВО ЩЕ ИМ СЕ СЛУЧИ ЗА НАЦИОНАЛНОТО ИМ ПРЕДАТЕЛСТВО.

61

НАСЕЛЕНИЕТО

преди 1 година

НА КРИМ НЕ Е ПИТАНО ПРЕЗ 1954 г. ДАЛИ ИСКА ДА Е В ОКРАЙНА

60

КРИМ

преди 1 година

НИКОГА НЕ Е БИЛ УКРАИНСКИ ДО 1954 ГОДИНА

59

Анонимен

преди 1 година

На българите рашки фашаги не трябват вече 80 години. 80 години ни тероризирате 45 години избихте 30 000 в Белене и сега искате пак. НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ Ако толкова си харесвате сатрапията Русия заминавайте да се биете. И без това руснаците не искат да се бият и бягат в други държави. Имат нужда от помощ.

58

СЛЕД ВЪОРЪЖЕНИЯ

преди 1 година

МАЙДАН, ВСИЧКИ ВЛАСТИ В КИЕВ СА НЕ-ЛЕГИТИМНИ

57

Анонимен

преди 1 година

Махайте се укри!По цял ден висите в петзвездните хотели,пиете,друсате се и после халюцинирате тука рашки и комунисти.Болни!

56

Прожектор

преди 1 година

БСП така се оплете в собствените й популистки червени линии, че скоро ще се превърне в една хартиена ***.

55

СЛУЖ. ПРАВИТЕЛСТВО

преди 1 година

ВЪРШИ ЦЯЛАТА РАБОТА А ТЕЗИ *** СЕ ЗАНИМАВАТ САМО С 2 НЕЩА > КАК ДА ВЪРНАТ ХАРТИЯТА И КАК ДА ДАДАТ ОРЪЖИЕТО НИ НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА

54

Анонимен

преди 1 година

Начинът е излъчване на живо. Мутрата спря излъчванията на живо, за да си потули далаверите.

53

Анонимен

преди 1 година

До 51:До 52:Ти си болен наркоман.Нищо общо с Русия нямам.Ти не си добре.Лекувай се.Привиждат ти се само "рашки" .Даже президента ни го виждаш като руснак,защото халюцинираш,а Бойко пък комунист.Болен...отивай в психиатрията!