16

Бспар

преди 1 година

Австрия и Нидерландия си знаят работата!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Когато ученик получи слаб 2 в училище (за шенген) сяда, пише си домашното и се явява на поправителен, а не се вайка и плаче като нашите политици

14

БДЖ

преди 1 година

Абе не ни искат и туй-то! За тях ние сме т.уземци и обслужващ персонал по хотелите! Просто не ни го казват в прав текст, че не било толерантно.

13

Анонимен

преди 1 година

не знам ние какво не сме изпълнили, но сигурност ни третират като втора ръка хора. и то защото нашите дипломати и политици са едни безхарактелни подлизурки. А пък демократичните отличници като холандците само дето не се хвалят, че през техните пристанища свободно влизат в ЕС най-големите с едни високорискови стоки от Латинска Америка.

12

бре

преди 1 година

Въпроса е каква работа сме свършили? Ако се разходя по южната ни граница какви са шансовете първо да срещна някой арабин или български полицай?

11

Анонимен

преди 1 година

Куцо и сакато сега ще обикаля студиата да обяснява, че не сме си свършили домашното. Аз съм си свършил домашното, за вас политиците не знам. Имайте в предвид, че с подобни брътвежи гарантирано няма да влезете в парламента!

10

Анонимен

преди 1 година

Айде без комплексарски мнения на дежурни анализатори. И други страни не са били ок, ама са ги приели в Шенген.

9

Анонимен

преди 1 година

Бойкот на Билла , ОМV и Шел !

8

Анонимен

преди 1 година

Аз не мисля, че има държава в ЕС, която да е перфектна по който и да било критерий, особено пък Холандия и Австрия. Просто се търсят извинения за да останем буфер между Шенген и Изтока. ЕК и Холандия го играят доброто и лошото ченге, но съм напълно убеден, че зад кулисите са си стиснали ръцете.

7

Анонимен

преди 1 година

Имаме една недовършена работа, да! Не сме вкарали в затвора всичките ни депутати и политици. Тая работа като я свършим, ще станем нормална държава!

6

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден ГЕРБ и техните корумпирани медии разпространяват лъжи след лъжи и фалшиви новини. Всеки ден манипулират общественото мнение техните стотици агенти. Всички, които са участвали в кражбите и далаверите. Всички, които са спасявани от заслужени съдебни присъди. Всички за които има информация в КПКОНПИ, а те не са никак малко. Всички са активирани. Но този път насреща си имате енергията на обществото. Няма да ни разделите, нито с фалшиви юмруци на фалшиви генерали, нито с лъжите и манипулации

5

Анонимен

преди 1 година

Основна тема трябва да бъде БИТКАТА с корупцията и неравенствата, които са огромни за една държава от европейския съюз. Къде социалните отговорности? Няколко седмици загубихте времето на обществото за да си върнете хартиената бюлетина!! Вместо да се борите с бандитите от статуквото? Е, дааа. Обаче как да стане, когато същите се опитват да се върнат на власт и да си продължават порочните практики на грабежи и усвояването им в хотели. Как да стане? Ясно се вижда, кой с кой работи! Не може повече.

4

Анонимен

преди 1 година

"условия, които са неизпълними и критерии, които се прилагат само към България" - казва достатъчно, или?

3

Анонимен

преди 1 година

На Запада им трябват само роби а не равни, беее беее офцете да си знаят мястото.

2

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости! Каквото и да бяхме направили все тая! Да не би нещо да зависи от нашите продажници тук? Всичко се решава от "началниците", а те ни имат не за втора, а за двадесет и втора категория хора! Все едно с някакви фалшви финтове ще им променим виждането за нас...

1

Смях

преди 1 година

Трябва да признаем, че и двамата сте големи смешници :)