102

Анонимен

преди 1 година

Нидерландия ни спира за това, че не искаме да приемем Истамбулската конвенция. И понеже не могат да го кажат в прав текст, го скриват зад " правата на човека" Глупости! Точно в България всеки си прави каквото иска, тук няма закони, няма правила.

101

Анонимен

преди 1 година

Радев да се обажда на Путин,да ни прибира,наиграхме се!

100

Анонимен

преди 1 година

Време е най-накрая да им пораснат топките на нашите послушковци. ЕС трябваше да е търговски съюз за свободно движение на хора, стоки и услуги. Това обещаха през 90-те когато се кандидатирахме и това обещаха когато влязохме през 2007-а. Вече минаха 15г и СПОРЕД ТЕХНИТЕ КОМИСИИ И РЕГУЛАЦИОННИ ОРГАНИ сме изпълнили условията ИМ, но въпреки това не получаваме пълноправност. В такъв случай няма защо ние да изпълняваме задължения по договора. Ако ни няма да се движим свободно и те няма, визи за всички!

99

Анонимен

преди 1 година

Меси ще отмъсти за нас още днес а нашия Меси каза преди години че една ограда остава да боядиса и сме в Шенген и така още десет години си я боядисва!

98

Истината

преди 1 година

е, че нито преди 17 години бяхме готови за ЕС, нито сме готови сега...

97

Мяч

преди 1 година

Бат Бойко се е обадил на Меси и му е заръчал да вкара 4 гола на Нидерландия , за отмъщение !

96

Анонимен

преди 1 година

Хе хе някой беше казал че Холандия била страна от третия свят,тогава ние сигурно сме от тринайстия.Хи хи *** да видиш колко зле са!

95

Анонимен

преди 1 година

Браво на холандеца. Кратко и ясно обяснява, че държавата на руската мафия няма как да е нещо повече от случайно попаднала губерния в ЕС и място в Шенгенското пространство за нея няма.

94

Анонимен

преди 1 година

България да декларира че смята холандската външна политика към нас за враждебна. Да се изчислят прецизно всички наши финансови загуби от това. Да се предевят претенции. Няма да стане с мрънкане. Недопустимо е да се кръщава цяла държава корумпирана.

93

Анонимен

преди 1 година

Имам чувството че на нас които сме членове на съюза ни е по трудно да се движим по Европа,отколкото емигрантите!Нас открито ни дискриминират,докато на бежанците предоставят най-добри условия и на всичкото отгоре ние сме били лошите.Според мен това ще засили евроскептицизма още повече а може би и те това искат!!!

92

Васко

преди 1 година

Едно предложение към родните законотворци - няма Шенген, няма еврозона

91

ХХ

преди 1 година

Питайте бг политици,защо на българо-румънската граница се чака от хора и товари ,като се води вътрешна ганица ??? Шенген е друга тема .

90

СС

преди 1 година

България пази външната граница на ЕС ,а Меркел покани и узаконява незаконните емигранти от Азия и Африка !!!

89

Възраждане

преди 1 година

ЕС и НАТО вън от България!

88

Васко

преди 1 година

Точно те нямат право да говорят за прилагане на закони и човешки права. Повече от 50% от шофьорите им са нелегални работници, основно от страни нямащи право на работа в ЕС, турци, араби, мароканци... В складовете на хранителните вериги е страшна експлоатация основно на поляци. Същите са на квартира в покрайнините на градовете в страшна мизерия. И те ще ми говорят за права и прилагане на закони...

87

Анонимен

преди 1 година

какви права бе, нямаме права само ние чистите Българи и всички останали пигмейй, гнидии, брадати, гейовее и *** имат повече права от всеки един от нас. Аман от глупости, и безгръбнани политици.

86

Анонимен

преди 1 година

Изгонете посланиците на Австрия и Холандия от страната

85

Анонимен

преди 1 година

Киро тапиро е виновен и трябва да бъде пребит със павета

84

Анонимен

преди 1 година

Наркодържава откъдето минава 50% от кокаина в пристанищата й, трафикът на жени е най- висок в света, а прането на пари и неплащането на данъци от БВ компаниите, които са офшори, е издигнато в държавна политика! Тези мизеерници ни поучават! Всеки ден по улиците на големите градове има престрелки на банди дилъри... държава не от третия свят, а не знам откъде... и ще ни чете уроци...

83

Анонимен

преди 1 година

Ако не сте били в Нидерландия.. не сте загубили много. В Амстердам има повръщащи туристи. Навсякъде смърди на изгорена слама. Някакви хора спят буквално по улиците. *** има като все едно минеш на витрината на някой магазин. Седят си там и си ги поръчваш като парче месо. Има някакви плавателни канали и познайте миризмата каква е. И после тия ни казват, че не ставаме за Шенген? Не! Шенген не става за България! Да бъдем патриоти, да бъдем българи! А на тия - знаете къде какво да си заврат.