182

Иванов

преди 1 година

На всички драскачи нека кажа че бяхме спрени от една държава която от години наркотрафика минава оттам според два,и не само според тях така че нека погледнат първо себе си а Австрия да се сърди на Меркел дето покани всички африканци и араби да живеят там

181

Анонимен

преди 1 година

Прави са - България е корупционни блато и това продължава вече 13-та година. Всички си го знаем.

180

Анонимен

преди 1 година

Боли когато казват истината и то най-много боли в зависимост от това, кой го казва! Не разбирам българите. които като овце се натискат между шамарите!

179

Анонимен

преди 1 година

По време на Войната в бивша Югославия сините каски на Холандия смирено пропуснаха и не реагираха на зверствата, и геноцида извършен от сърбите над бошняците. Сребреница е срамът на Нидерландия. На какви се правят сега? На демократи, европейци, къде са им ценностите?

178

Благодарим ти

преди 1 година

Долна земя в превод народ. Който си сменя името на държавата си не е за уважениеХоландия Нидерландия

177

Анонимен

преди 1 година

Започвам да мисля че не ни трябва тоя Иенген.Третират ни като втора категория хора,ама и ние сме виновни-такава омраза в хората и разделение нищо хубаво не можем да направим,защото омразата е деградация,разрушаване!Ако искаме нещата да вървят всички трябва да работят заедно?Без линии червени или пембени!Чегъртането доведе до какво?!?!Нещо позитивно има ли?!?!Овълчени хора!

176

Ти да видиш!

преди 1 година

За Шенген са против русофилите,туркофилите и циганофилите,защото р Ердоган и в в Путин неразрешават да бъдем свободни от тях,а да сме във вечна зависимост от тях

175

Анонимен

преди 1 година

Признавайте педерастите, родител 1 и 2 и още марихуаната да се продава в сладкарниците и т.н , тогава Шенген!

174

Пешо

преди 1 година

Най- известните търговци на роби, най-долните хора в пиратския бизнес, страната дала на света апартейда (холандска дума) дава уроци по права на човека.

173

akud

преди 1 година

ако имат в предвид ***#ераски правила няма и да има. но за джендерските правила всичко си е ОК

172

Анонимен

преди 1 година

Неандерландия винаги е мразела България, вечно ни спират в европарламента и гласуват против нас, последни свалиха ограниченията за работа след като ни приеха в евросъюза, напълно ги разбирам Румънците за реакцията им. Българите също.

171

Анонимен

преди 1 година

Холандия е вражеска държава! Да се разследва кой допусна холандски самолети да патрулират лятото в небето ни!

170

Анонимен

преди 1 година

Нама какво да им привиква е посланика! Направо трябва да го отзовем и да им кажем официално, че ще го приемем обратно, когато спрат вноса на дрога през техните пристанища!

169

Анонимен

преди 1 година

Тоз да не е бил на някакви субстанции?!? Друго обяснение за брътвежите му няма. Мониторинг, доклад, закони, ценности... пълни безкрайни глупост!

168

Анонимен

преди 1 година

Сега пък" правата на човека"?!Ами ето-Емили с тротинетката има права не е ли достатъчно?

167

стига бе

преди 1 година

В критериите за Шенген, които сме изпълнили още 2011г. има ли ги тия изисквания на Холандия?

166

eeeii

преди 1 година

Да им привикаме посланика и да ги нахраним както правят комшиите с австрийския посланик!!! А е нужно да им кажем да си заврат изискванията там, където слънце не огрява!!! Нагли ***!!!!!!!!!

165

Хан Тервел

преди 1 година

"Правата на човека не се спазват" това ще да е заради "Истанбулската конвенция".Това ще да е, какво друго....Е никога НЯМА да ги спазваме господа-госпожи джендърскииз вратеняци!!!М*ната му на Шенген, както казва Соломон Паси!

164

СС

преди 1 година

България пита ЕС може ли да изнасяме стоки,ток или суровини отговора е не може !! Но нали сме в ЕС ,може само гей паради и талибани !!!

163

Анонимен

преди 1 година

Опитват се на ни убедят че видиш ли била в нас грешката? Ражчитант на робското комунистическо възпитание да ни се обади в главата с гласче > "Ейй виж първо да потърсим проблема в себе си". Това точно се използва за да се държат към теб като към изтривалка. Това отсреща се тълкува > аз мога да се държа с неко като към подметка и после ще му кажа че той си е виновен. Как ние да сме виновни? Пи все че те казаха 100% критериите са изпълени? Нека да сме обективни.