189

Анонимен

преди 1 година

до 240 - щом говориш, че хем сме копейкаджии, хем работим беплатно, явно не си добре със здравето ха ха ха смешникакво човече

188

Анонимен

преди 1 година

до 233 - още някоя хумореска няма ли да разкажеш

187

Анонимен

преди 1 година

Това не са никакви бежанци а най обикновени кърлежи.

186

Анонимен

преди 1 година

Не трябва руска пропаганда украинците сами работят срещу себе си.

185

Анонимен

преди 1 година

Ванга също е предсказала, че Империята на злото (Русия) ще престане да съществува в началото на 21ви век.

184

КГБ

преди 1 година

За каква руска пропаганда пишете, американската пропаганда е номер едно в света. Дори по нашите български (американски) телевизии, тя е с пъти повече от колкото по руските.

183

Рони актьорът

преди 1 година

започна разпада и Зеленски к0микът ще го завърши......свидетели сте на историята каскети смачкани, дори да не ви харесва.

182

Анонимен

преди 1 година

Русия - Империята на злото е оцеляла единствено благодарение на убийствата и пропагандата, която тотално манипулира руските роби. Сега това се случва и в Европа с активното участие на русофили-предатели, които има в изобилие и тук. Именно заради тях т'ъпчeм на едно място повече от 30 години.

181

Анонимен

преди 1 година

230, гутбай АМЕУЙКА! Там, дет не съм бил никога. Наутилус Пампилиус.

180

учуден бил.....

преди 1 година

най обикновенЕвтинТрол.

179

Анонимен

преди 1 година

ГОД БЛЕС АМЕУЙКА!

178

Учуден

преди 1 година

Бе за руската незнам но англосаксонската пропаганда мнаго арно действа оти убави паре дават за това как по ербап да се лажем.

177

рушката пропаганда

преди 1 година

не успява да скрие над 90 000 убити монголоидЪ и над 10 милиона напусналиКлоаката.

176

Анонимен

преди 1 година

Мразя безплатно украинците

175

Българин

преди 1 година

Няма по-долна и лъжлива гьобелсова пропаганда от московската.Точно от Москва започнаха лъжите,че Кирил и Методий са фиромистанци и кирилицата е Славянска азбука,а не българска.

174

дъждовна вода

преди 1 година

Хванахте ли нишката? Самите еесовци пишат в текста, че критичните европейски съюзници на киевския режим се подготвяли за нов поток от бежанци от Украйна тази зима. Тази подготовка съответства и легитимира истинността на заявлението на шефа на ДНР Пушилин, че руските войски значително напредват по цялата линия на съприкосновение.

173

Анонимен

преди 1 година

Тая пропаганда е презназначена за вътрешно ползуване и не е за нас. Така и не можахте да разберете кое е за нас и кое не е за нас.

172

Един такъв въпрос

преди 1 година

щом руснаците са лои, а укрите добри.... ЕС защо забрани на жителите си да гледат руски ТВ канали? Защо ЕС реши, че жителите ѝ са некадърни да отсяват истина и лъжа? Цензурата, инфлацията и безкрайното пращане на пари към укрите не им правят услуга! И да, те са виновни за енергийната криза и инфлацията! руснаците са долна ***, факт! но т ъ п и т е укри ни закопават! ФАКТ!

171

анти-укро

преди 1 година

настроенията се подхранват от инфлацията, която търпим заради тях. Добавете арогантното им поведение, защото това няма как да скриете това от хората, които живеем по морето. Никой не им е виновен. пияндетата от русия са смрад, но и укрите не са по-различни!

170

КЪДЕЕ СВЕТ. ОБЩНИСТ?

преди 1 година

Занимават ни с пасквили за ДА отклоняват вниманието ни от най-важното СЪБИТИЕ,ЧУТОВИШНОТО ПРИЗНАНИЕ НА МЕРКЕЛ ЗА УРОДЛИВИТЕ ЕВРОАТЛАНЦИ ,САМОПРОВЪЗГЛАСЕНИ НА "МИРОТВОРЦИ", ЗА МЕТОДИТЕ НА ШАНТАЖ И КОВАРСТВО С КОИТО СИ СЛУЖАТ. ТОВА КОЕТО СА ВЪРШИЛИ ТЕЗИ *** НА САТАНАТА ,ТРЯБВА МОМЕНТАЛНО ДА БЪДАР РАЗСЛЕДВАНИ И ДА ПОСЛЕДВАТ МИЛОШЕВИЧ...ЗАРАДИ ТЕЗИ ПЕРКЕНДЕТА ДНЕС ПОГРЕБВАМЕ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ МЛАДИ ХОРА. ТОЗИ ЧУТОВЕН ШАНТАШ Е НЕ САМО ЗА РУСИЯ А И ЗА УКРАИНСКИЯ НАРОД,ЗАБЛУДЕН СЕГАШНИТЕ ИМ СПОНСОРИ.