269

sa

преди 1 година

Пишете пълни глупости , елате в Бургас и вижте как работи руската пропаганда на всеки украинец са им дали по една супер луксозна кола . Снимайте ги разпространявайте снимките като информация. Снимайте и количките с които пазарят . Руснаците със сигурност им дават и джобни да харчат.

268

hahaha

преди 1 година

Каква руска пропаганда, като техните медии са забранени? Май май самите украинци си разнасят репутацията ;)

267

Анонимен

преди 1 година

Иронията е, че европейците почти нямат достъп до руската пропаганда. Руските и проруските медии са забранени, а европейците не знаят руски, за да се информират от руски блогъри. Това, което ги настройва срещу бежанците са са самите бежанци и последствията от помощтите за Украйна.

266

марги

преди 1 година

Що се хабите да пишете? Има ли разумен човек да вярва на написаното? На телевизиите! На вестниците и на българските медии ИЗОБЩО? Вече не!

265

Анонимен

преди 1 година

в бгт също ли работи рус пропаганда че не искат специални места а хотели по черноморието.не годни медии поне измислете нещо разумно да драскате

264

Яяя

преди 1 година

Няма пропаганда в БГ важно е по Нова ТВ всичко да е в сини и жълти цветове ,

263

Анонимен

преди 1 година

И как да ви повярва на писанията, като на живо видях украинските баровци с чаените да поркат в хотелите из Констанца с накифлените пр-ки под ръчички стиснали по едно чаучау на каиша, а в същото време изнурени млади майки с бебета на ръце пешком се движеха до румънската граница, и нито едно юуксозно возило не спираше даже да ги попита как са. Толкоз за тази история с украинците и ес пропаганда. Просто ги използвах, измамиха и захвърлиха. Направиха обикновения украинец на пушечно месо за сметка

262

кой както

преди 1 година

а пък мен украинската и проукраинската пропаганда ме настройва негативно спрямо укритие. А как да възприема укрохубавица и умница възмутена, че в хотела им сервирали, виждаш ли скумрия, а тя според нея е "храна за бедни и мирише'.

261

Анонимен

преди 1 година

Тя Украйна ще се оправи даже преди нас, ние с тези руски *** няма да можем, затова не ни искат никъде и сме банановата република в Европа. Маскима е, че който се е откъснал от руските престъпници живее добре

260

Ах

преди 1 година

Никой не е виновен че укрити настроиха целия свят против себе си със своето държание.Нека европедалите и долните *** да кажат колко пенсионери получиха такова отношение както долната украинска ***?Тия *** дойдоха тук на почивка!!!Къде в ЕС га приеха в 4 и 5 звездни хотели???Никъде,!!!Защо не вкараха тия наглеци в лагери като сирийците,авганистанците и др.бежанци?*** да кажат с колсо се увеличиха венерическите болести по морето,откакто се довлякоха тая ***?

259

Анонимен

преди 1 година

А как западната мълчи онзи ден като превзеха едно поселище около лисичанск намериха в една подземна цистерна на една бензиностанция гниещи трупове всичко е видео документирано снимана е околноста и бензиностанцията

258

Анонимен

преди 1 година

Дълъг пасквил, който не обясни едно, у нас не руската пропаганда вкара украинците в 5 звездни хотели и ги храни на ден с толкова, колкото никой бг гражданин никога не е получавал от държавата. Не руската пропаганда нарече бг децата "убийци" за това че играеха на шашки, нито пък имаше наглостта да заяви че украинците живеели в стандарт много по-висок от тоя на българите и за това мястото им било в лукс хотели. Това го направиха самите украинци. Нека си кажем истината. МОЛЯ!

257

Воин

преди 1 година

Как крадливите грозни и ръбави политици си подават задните части и поемат дълбоко нарежданията на евро -изчадията, които искат да ни унищожат като нация и да ни разграбят балкана, че е най-високо разположен и се предполага, че при повишено морско равнище, ще могат да си спасят задниците там. Как колите им били виновни, а изсичат безмилостно горите и зелените площи по градовете и ги превръщат в бетонени клетки за бройлери. Как Ше раздават оръжия на укри, а бедстващите българи да умират. Как, а?

256

Анонимен

преди 1 година

Злобари!

255

Украинка

преди 1 година

Вече мисля, че наистина им плащат за такива новини, това е вече на нишо не прилича.

254

Анонимен

преди 1 година

Кто прочетох "Съдебномедицинска експертиза" и ми стана ясно колко зле е автора на тоя бълвоч. Абе ДНес. бг може ли с такова настървение да копаете дъното БЕ. Толко ли малко капацитет имате?

253

АНГЕЛ

преди 1 година

Руската пропаганда ли е виновна че гну.сните Укри крадат като невидели. Русия ли е виновна ,че идват пълнят колата до горе и бягат без да платят, те ли са виновни ,че правят по 300 лв сметки в кръчмата и бягат. Русия ли е виновна за това че наглостта им е безгранична и си мислят че цяла Европа им е длъжна. Европа и САЩ са им длъжни ФАКТ ! Те ги вкараха в тая беля.

252

Анонимен

преди 1 година

Не кремълската, а украинската пропаганда. 7-8 милиона които били търсили спасение. Ние гледаме по тия в България. Търсят спасение по пет звездните хотели по морето. Като стане въпрос за местене веднага спират да търсят спасение. Това кремълска пропаганда ли е? Нито сме кьорави, нито чак толкова ***, че така да се мъчите да ни манипулирате.

251

Бай Х

преди 1 година

Само *** и бивши ченгета и техните спермотозоиди,вярват в ценостите на НАТО,цветни революций като з-адниците им,войни,специални операций,унищожаване разделяне на държави...А иначе драскачи колкото искаш,идват празници трябва да изкарат някой лев...Бездарници дастойни за съжаление

250

Анонимен

преди 1 година

До Статистик Всеки има право да ходи в петзвезден хотел. Това не е престъпление. Само шумкарите мразят богатите и успелите.