65

Анонимен

преди 1 година

"По всички критерии в момента си в Запада. " - България е толкова западна страна, колкото Естония и Литва са "скандинавски" ;)

64

Анонимен

преди 1 година

Аз мога да бягам къде си искам навсякъде ще съм добре , вас видя негодници.. И Сибир ще ида ... Прекрасно място , и развита инфраструктура Новосибирск , Томск , Красноярск. Има индустрия университети най-добрите .. и всичко ..

63

Муахаха

преди 1 година

До 68 - и 90 дни ще изчакам! И какво? И ще пусна парното на 2 и 100 Евро сметка, голяма работа, едно излизане на рестурант! Всяка втора сграда последните 3 месеца е с нова термопомпа и продължават да слагат! Вятърните турбини дето преди войната седяха за украса и за вземане на субсидии сега се въртята денонощно!Всяка къща си слага солари!Путин направи услуга на планетата!Хората ще се научат да живеят от възобновяема енергия 20 години по рано!!!

62

Германец

преди 1 година

"ако дойде време да ходя предпочитам Сибир пред запада" -- България е член на евроатлантическото семейство. По всички критерии в момента си в Запада. Има решение -- чемодан, вокзал, мацква :)

61

ха ха

преди 1 година

Я стига ми хвалихте пропаднала русия дето и те самите бягат от там

60

Анонимен

преди 1 година

"момента на вън е 4 градуса, в апаратамента е 22 без да съм пуснал парното и се щъкаме по тениски" изчакай още 10 дена ....

59

Анонимен

преди 1 година

Защо да ходя в Сибир , заминавай ти за САЩ и Берлин .. Аз тука съм добре , ако дойде време да ходя предпочитам Сибир пред запада..

58

Анонимен

преди 1 година

Руснак ли ги списва тези статии, слушам 1 година кк ще ми е студено пък ми е топло.

57

До Укро феновете

преди 1 година

Заглавието казва всичко ! А вие си вервайте на пропагандата че Русия ще се предаде или пък ще умре от глад и студ или от липса на горива и боеприпаси.

56

Муахаха

преди 1 година

Абе айде стига руски пропаганди!Живея в Западна Германия,в момента на вън е 4 градуса, в апаратамента е 22 без да съм пуснал парното и се щъкаме по тениски!Изолацията и стъклопакетите са на ниво което в БГ ще почнат да ползват след 20 години!Сметката ни за ток е 60 Евро на месец на 4 членно семейство!Другия месец слагам балконските солари за 1200 Евро които стават все по-пополярни тук и ще падне с поне 30%!Дали сега дали след 20 години,все щеше да се наложи да живеем без съветски изкопаеме!

55

Анонимен

преди 1 година

В соца имаше електричество всеки мушеше по 4KW печка на стая ..

54

До 54

преди 1 година

Ами отивай в Сибир като ти харесва. И не ги мислете европейците, ще се оправят. Ето Гърция почва да строи още еди терминал. А и 300 евро за отопление едва ли ще убие европееца.

53

Анонимен

преди 1 година

Това е заради глупавите политики на запада ... Тези наистина са мислили да намаляват населението с ваксини. Иначе няма друго обяснение защо се лишиха от ядрени централи , във Франиця от 52 реактора работят само половината..

52

Анонимен

преди 1 година

В държавата на мутрите освен фекал нищо друго няма да има за Българина. Вие сте п р о с ти и тиквата ви е хитър. И тръгна бай Г а н ьо към Шенген понесъл чанта със сланина салам, ракия, лук зелен и пушката на баба Нина. И пак не влязохме в Шенген но в ЛИДЛ пуснаха банани...

51

Анонимен

преди 1 година

Който не е живял в соца не знае какво е без ток, на тъмно и празни магазини ( без София). Който помни това не го е страх. Всичко се преживява. Най-трудно беше зимата на 1994 г., когато нямахме вода в София 3 дена, а имахме 18 часа.

50

Анонимен

преди 1 година

Нали знаете , че цялата индустрия ще се срине , ние и да мръзнем това няма да помогне , ще ставаме все по бедни..

49

Анонимен

преди 1 година

До 52 - Аз за някой, дето може се обърка пиша ... Бях с 9000 лева месечни доходи в Осло, на 25 години и живеех по зле, отколкото с като на 18 бачках барманче в София инсригах 2200 с бакшиша (и беше добре тогава), макар да бапках от 12 до 12 ... Ама хората не го разбират това. Мислят си, че едва ли не се варгаляме в пари...

48

Анонимен

преди 1 година

Да ви кажа че съм ходил в Новосибирск прекрасен град с метро. на Същата Географска ширина в Канада само Едмънт , А в Русия Сибир има има сума ти големи Градове много по на Север Томс , Якутск

47

Анонимен

преди 1 година

Скоро и у нас. Нали пращаме помощ на Украйна.

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50. Не им обръщай внимание. Те си нямат представа от нищо само плямпат глупости. Не са излизали от техните си села.