85

Мухаха

преди 1 година

Европа не купувала газ и петрол от Русия ..... ВЯРНО Е ... ЕВРОПА КУПУВА ГАЗ ОТ АМЕРИКАНСКИ ПОСРЕДНИЦИ, КУПУВАЩИ ГАЗ И ПЕТРОЛ ОТ РУСИЯ продаващи с определената надценка . Не случайно САЩ упорито отказват да включат Русия в списъка си с терористични държави. Щото трудно се прави търговия с държави от този списък ... САЩ в момента дава луди заеми на Украйна и я заробва икономически и става НЕЗАМЕНИМ ПОСРЕДНИК между Европа и необходимите и ресурси на Русия . ЕТО ОТ ТОВА СА ВИСОКИТЕ СМЕТКИ В ЕВРОПА.

84

Анонимен

преди 1 година

А може ли европейците да грабнат сопите и да изрият всички тези заради които са на този хал. Нещо се унасят и самозабравят.

83

ама

преди 1 година

До 98 що пишеш глупости и неща които не са ти ясни

82

Анонимен

преди 1 година

който има енергия , ресурси и храна има всичко.. Русия има всичко , запада има само едни компютърни процесори като коз и нищо повече.. Китай е вложил 500 милиарда и ще изпревари запада и в тази област.. Русия също.

81

Истината

преди 1 година

Д-р. Държави имат атомни електроцентрали защо да им е студено тях ги управляват здравомислещи хора не за пари, а за развитие на държавата.

80

Анонимен

преди 1 година

Днес другаря Си беше в Саудитска Арабия , бяха събрали Лидерите на целия арабски свят , СА , Катар , Египет , Палестина и др. Скоро ще ви спрат и арабския кран на петрола.. Петрол срещу нищо , банкноти на финасови пирамиди няма да има..

79

Анонимен

преди 1 година

Бежанците не бегат в Русия щото иска бачкане.. помощи няма ..

78

Анонимен

преди 1 година

Германуянобвинява Русия за проблемите си ...

77

Анонимен

преди 1 година

Слава на Русия.. Ще победи сатинския запад..

76

Анонимен

преди 1 година

България е малка държава, без посока, чийто срок на годност изтече преди 40 години и сега е в активен процес на изгниване. Безсмислено е да се спори за нея и позицията й. Елементарно е - гответе се за живота след България.

75

Анонимен

преди 1 година

Да Берлин е бедно село в сравение с големите руски градове , това Москва , Казан , Сан Петербург дори сибирската екзотика Новсибиркс е по-добра от Берлин..

74

Стоян

преди 1 година

До 78 - Аз просто казах, да изчакаш 10 дена. Ти толано откачи и взе да разтягаш няккави луди теории, кактони да правиш предположения за социалноото, икономипеското и семейното ми положение. Нямам намерение, да споря с теб, в какъвто и да е капацитет. Освен хулите ти, едва ли ще чуя нещо полезно. А и ... Скучен си. Пожелаваю ти неприятна нощ.

73

Анонимен

преди 1 година

До 79 - Дори не съм сигурен, къде точно е Смитли.

72

Анонимен

преди 1 година

Който се е хванал с Германците винаги е губил войната .. Не ми хвалете Германия , от германците нищо не става.. Работил със всякакви , американците са бандити престъпници мошеници , от германците нищо не става , руснаците се имат за голяма работа - тяхното образование най-добро , знаят най-много те математика и всичко и затова правят грешки после някой да им върви по здника

71

Анонимен

преди 1 година

До 79 - Достстъчно съм ходил. "Денонощно" означава 24 часа на ден. Максималното, което постигахме с големите турбини по 11.3 мвтч на Вестас беше около 42-44% от максималния капацитет на денонощие, при около 55% период на експлоатация в денонощието. И това е средна стойност. Ималинсме дни с по 100, когато е имало бури, но сме инали и дни с под 4 часа на ден. И това в морето. Затова отказвам, да повярвам, че ви се въртят "денонощно" перките.

70

До 77

преди 1 година

Айде първо се разходи малко из Германия и тогава да си говорим! То от Симитли не става мой човек!

69

Муахаха

преди 1 година

Не Стояне, ще си пусна парното за да съм по тениска!А ти пак ще бухаш дЪрва в кюмбето, ще зъзнеш с румбата плетена от баба си и ще викаш - аааа тия на запад повче мръзнат, щото кюбета нямат! Много са ми смешни хорица дето са затънали до ушите във вашкии, а се смеят на западняците щото им били окаляни подметките на обувките! Вас си гледайте, тук като стане зле, в БГ ще се мре!

68

Анонимен

преди 1 година

"Вятърните турбини дето преди войната седяха за украса и за вземане на субсидии сега се въртята денонощно!" - В Германия? Айде стига с глупостите. Дори в датското крайбрежие го няма това, а там вятъра е почти гарнатирано целогодишно явление.

67

Стоян

преди 1 година

До 71 - Но ще си пуснел парното и няма да си по тениска, нали? Много плоски вхалби. И смени си името, че се излагаш.

66

Германец

преди 1 година

"изчакай още 10 дена" -- известен кремълски шахматист два месеца след началото на тридневния блицкриг, 2022.