280

Анонимен

преди 1 година

Естествено като свърши войната и санкциите ще паднат. Бизнес, Сър!

279

Анонимен

преди 1 година

Защото има прекалено много купени продажници в Европа, зависими от руснаците! Лукойл Газпром си работят генерирайки милиарди печалби, част от тях си пътуват за кремъл без проблем...захранвайки мръсната СВО..

278

Augusto Pinochet

преди 1 година

НАЙ-ВЕЛИКАТА СТРАНА В СВЕТА Е РУСИЯ!!! ТЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА НА КОЛЕНЕ!!! СЛАВА НА РУСИЯ!!! А НА ТЕБ ЙОАНЧЕ ТИ ЖЕЛАЯ ПРЕД АНГЛОСАКСИТЕ ВСЕ ТАКА НА КОЛЕНЦА ДА БЪДЕШ И ОРАЛНО ДА ГИ РАДВАШ!!! ПО-ДОБРЕ ЩЕ ТИ ПЛАЩАТ ЗА ПОДОБНИ СТАТИИ

277

юлиян

преди 1 година

До И защо;Ако, според твоите думи никой не искаше да живее в Русия, ТОГАВА ЗАЩО ОТ ВЕКОВЕ ВСИЧКИ ЗАПАДНИ ИМПЕРИИ НАПИРАТ КЪМ НЕЙНИТЕ НЕОБЯТНИ ТЕРИТОРИИ,А ПОСЛЕ НАКУЦВАЙКИ ЕДВА ЕДВА СЕ ТЪТРЯТ ПРЕБИТИ ОБРАТНО ВКЪЩИ.

276

юлиян

преди 1 година

Не обръщайте внимание на пасквилите на групата на ''Дойче веле''.''Дойчо'' нека си вели.За това им плащат.Просто подминавайте измислените им ''свободни съчинения''и се съсредоточете върху други,по-сериозни материали.

275

Бачо

преди 1 година

"Защо не е на колене" е глупав въпрос. Защото: Кат' Русия няма втора тъй могъща на света!

274

И защо

преди 1 година

Като е толкова добре в Путинска Русия,никой не иска да живее там? Отговор....хората са глупави, защото не могат да разберат гения Путин! И аз не мога....

273

Анонимен

преди 1 година

Няма и да бъде поставена на колене. За сметка на това ЕС се разпада с всеки изминат ден.

272

то рублата се качи

преди 1 година

3 пъти от март насам

271

Руснаците са

преди 1 година

свикнала да е зле, тез де не са свикнали им е по-голям зора. Друго, виж кой е с русия в момента- китай, сауди арабия, индия - не са от най-демократичните, но със сигурност икономически може да са по-силни от т.нар. запад. Так че икономическата война май не се знае кой ще надвие. Едо е сигурно най-силно че го усетят тез общества де бяхо по-задоволени, тез де нямат няма ко да ги уплаши

270

Русия е много зле

преди 1 година

Статията е с много искривени числа, в тях на едно място слагат доходи, социални и други държавни услуги и субсидии, с цел раздуване на доходите, не се махат данъци, осигуровки и т.н целта е заблуждение. Истинската картина е съвсем друга. Които иска да отиде да живее там.

269

Анонимен

преди 1 година

А те кои точно санкции са почнали въобще? Цяла година ЕС купува газ колкото може. Ембаргото на нефта почна тази седмица. Таванът на цените на нефта реално не е почнал защото таванът е 60 долара, а сорта Уралс сега се продава на 43 долара. Европа още не е почнала русия. Ако войната се проточи няколко години, тогава ще видите ефекта от санкциите.

268

Голата истина

преди 1 година

Кой кого на колене? Едно просто влизане в нета и сравнение на цените в Русия у нас и на запад може да ви накара не само да ахнете ами и да помечтаете и на нас такива санкции на наложат. Русия: средна брутна заплата преди дакъка 90000 рубли почти 3000лв. Цени:яйце 20ст, хляб 600гр. 60ст., пилешко филе 7-8 лева, свински бут 6 лв. кашкавал 12-13лв. За бензина, тока и газта да не говорим.Тук всеки си знае колко а на запад поне двойно на нащо. Тежко,тежко се живее пот путинския гнет!

267

London

преди 1 година

Вчера се завърнах от Кайро- ЕгипетНашия тър оператор ни показа висок паметник около 20м издигнат в чест на СССР /Русия за жечна братска дружба...ами защо??? Египет потърсили паръ от САЩ за да построят Суетския канал но те им отказали...та парите полъчили от Руснаците..

266

гост

преди 1 година

До глад и сополи Само ако загубят войната, което според мен е малко вероятно, а победителите не ги съдят и те пишат историята.

265

гост

преди 1 година

Защото русия има всичко необходимо за икономиката си и е възможно да самозодоволява нуждите си сама - енергия, метали, храна и сибир за когото трябва.

264

Рапунцел

преди 1 година

Напротив! Има огромен резултат срещу Европа!

263

Русофил

преди 1 година

Мечти! Мечти!Никой не може да постави Русия на колене!

262

Никола Вапцаров

преди 1 година

И ако нас ни карат да умираме,а ако нас ни тикат към куршумите, то сигурно и лудия разбира,че ние трябва да си кажем думата.Та казвам аз, понеже няма олиои хлябът е от мъката по-чер, един е лозунга:"Терора долу! Съюз със СССР!"

261

Православен брат

преди 1 година

Путин пое фалирала страна, чиято стойност на активите на практика беше равна на външния й дълг. Днес Русия се възражда и ще успее да се пребори с всички санкции . Руснаците са обичат родината си.Днес целият западен политически бомонд обсъжда темата: Къде да намерим убиец за Путин? Готови да платят милиард за това. И днес казвам едно: искам той да живее възможно най-дълго. Искам да му стисна ръката и да му благодаря, че спря целия този хаос.Бог да му даде сили и здрав!