6

Анонимен

преди 1 година

Заради вашите оръжия хората мизерстват и гладуват...Господ да накаже тези,които разпалват войни,за да си продават оръжията!

5

Problems

преди 1 година

Стотици трилиони са загубите от най наглата диверсия на фармацефтичната мафия последните 8 000 години.. Най тежко пострадаха бедни страни вкл нашата...частите за борба с терора да проведат бързи действия за блокиране на подобни нагло престъпни диверсии. Има огромен обем вкл видео информация за виновните лица и организираните престъпници. Информацията е от ежегодни подобни диверсии рекламирнаи като ГРИП,Flu,SARS,MERS,Swineflu ,birdflu...

4

Анонимен

преди 1 година

ако тези пари бяха давани за наука и просперитет на ВСИЧКИ хора сигурно изобщо нямаше да има войни и глад и мизерия и може би много от нелечимите болести щяха да са лечими или изобщо предотвратими. Пъки вие си плюйте по тоя или оня и не се замисляйте :(

3

Анонимен

преди 1 година

Натовските държави имат производство за около 430 милиарда. Русия е с 18 милиарда. Всичката мара втасала и Русия тръгнала да гони имперски амбиции и да се прави на велика сила. Къде бе ушанковци сладки! Ше ви папам!

2

Анонимен

преди 1 година

Великите радетели и борци за демокрация, филантропи и миротворци са най-големия производител на оръжия и разпалвач на войни, но като и медиите и банките са твои, много трудно някой ще изкаже различно мнение.

1

Анонимен

преди 1 година

Едните бензиностанция, другите оръжеен завод, но това няма значение, този в силна позиция диктува правилата, пък лакеите тичат отстрани и слугуват с надеждата за някоя троха и комплекса, че са от страната на силните.