26

баба мара

преди 1 година

за всичко е виновен сащ те започват конфликтите а германия и останалите сехващат на гмо мозъка им 75 години живяхме в мир но вие не искате мир а дапечелите от воините спрете оръжието за украина преговори и мир меркел евиновна за бежанците от изтока тя да поеме отговорността

25

Да бе

преди 1 година

Все едно слушам реч от конгрес на БКП от преди 10-ти ноември.

24

Анонимен

преди 1 година

До Народ престъпникСамо да ти напомня една маалка подробност! Русия и нациска Германия влизат във втората световна война като съюзници и съвсем заедно си поделят Полша. А това, че са загинали над 20 милиона руснаци е вярно, НО това е основно поради никаквата подготовка и екипировка. Съотношението на падналите е 8 към 1 руски към немкси войници.

23

Анонимен

преди 1 година

На ощетените откъм акъл им пуснаха нова дъвка от Възраждане, Сидеров и Волгин: "Германия не била самостоятелна държава". Колкото и да го предъвквате, Германия е локомотивът на Европа и докато Русия не направи тая чудовищна глупост, водеше доста различна външна политика от САЩ. Путин се запути и сам си е виновен.

22

Адмирации

преди 1 година

Либералистите как ще се защитават, ако Украйна мине през Украйна и Полша? Тези меки китки как ще държат оръжие и ще убиват, та те са либерали и защитават правата на мравките и дивите мишки, пък ще убиват хора? Най-много да си харесат и влюбят в руски войник! Русия направи много грешки в последните 33 години! Ако има сили да си върне позицията на империя, тя трябва не да създава държави, а да ги анексира в състава си. Ако държавите от Варшавския договор бяха анексирани, сега проблем нямаше да има

21

Анонимен

преди 1 година

Да, американският.

20

до 21

преди 1 година

В Донбас са убити 11 000 сепаратисти(престъпници) и около 3000 цивилни жертви (използвани за жив щит срещу украинската армия)... Именно Путин 11 пъти налага вето в ООН, когато то искаше да изпрати миротворци там.

19

Анонимен

преди 1 година

Тези вече се гърчат от безпомощност.ЕС с високомерието и робуването си на САЩ си отряза достъпа до евтини ресурси.Китай няма да се обърне срещу Русия,защото съюз с Русия е пътя да постигнат намерението за хегемония над Запада.Европа ако иска бъдеще,трябва да се еманципира от господарите си зад океана и да се разбира и с Русия.Друг вариант към момента няма.

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 Русия можеше и да убие 1 милион украинци за един ден ако руснаците не изпитваха животински страх от САЩ.

17

Случаен минувач

преди 1 година

"...Германия прави всичко възможнo..." Какви възможности има държава, на чиято територия има окупационни войски от 70 години?... Ама била силна икономика - така са решили господарите. Днес са решили друго.

16

Анонимен

преди 1 година

Дори на русoробите децата им на Запад, никой нормален не бега към Русия.

15

Анонимен

преди 1 година

Накратко, Вермахта налазва. Лошо, ***, лошо!

14

Анонимен

преди 1 година

До Народ престъпник Едва ли имо друг народ по-голям престъпник от руския.

13

Анонимен

преди 1 година

Че той империализмът не си е тръгвал от Европа. Русия навърши 301 години откак стана империя.

12

Гиб Мелсън

преди 1 година

Нещо съм пропуснал мига в който Германия е станала независима държава. Много добре знаем, че Германия е победена държава от втората световна и като такава от тогава е на пряко подчинение на Вашингтон. Преди ФРГ, сега цяла Германия. Всички много добре знаем, че когато президент на САЩ пристигне в Берлин и канцлерите на Берлин лазят в краката на президента на САЩ и му целуват краката и въртят опашки за да се подмажат подобаващо. Искам да чуя мнението на китайския президент а не на васал.

11

пришълеца

преди 1 година

Най-големият враг на комунизъмо:))))

10

Анонимен

преди 1 година

Русия първо ще поеме украинския шнур, след това ще се разпадне. Процесът е в действие.

9

Анонимен

преди 1 година

Македония световна империя без граници! Където грее слънцето, навсякъде е Македония! На знамето на Македония има истински лъч слънчева светлина! Да живее слънцето и славата на Александър!

8

Анонимен

преди 1 година

Чета коментарите, някакъв рускообъркан човечец, води диалог сам със себе си и се надъхва, че е многоброен, бухахахах

7

всеки сантиметър от

преди 1 година

От кога суверенните държави на Европа станаха територия на НАТО?