46

Анонимен

преди 1 година

Абе след като стоиш като напиканно мушкато до Байдън и той публично ти набива кофата, като на лакей от негов протекторат, земи да млъкнеш. Или ако не лаеш сигурно ще излзат неща, дето ЦРУ по"братски"са събрали за теб. Вече веднъж повдигна глава и веднага излезе информация за евентуални сексафери със сътруднички на партитита на партията ти. Русия напада съседна територия с над 90%руско население, на което са му нарушени всякакви права. В Косово какво бе различното?

45

Анонимен

преди 1 година

Фашистка Русия и кремълския диктатор ще си получат заслуженото с лихвите за тази безсмислена и жестока война.

44

Анонимен

преди 1 година

до69.Абе момченце каква фашистка държава е Русия?Тя разгроми фашизма в Европа преди 80 години.Ти в час ли си въобще?Няма семейство в Русия което да не е дало жертва в борбата с фашизма през ВСВ.

43

Анонимен

преди 1 година

А пък фашизма въобще не си е тръгвал от света сащ-украйна. Вчера ОПЕК имаха среща и отново лоши новини за сащ и запада. Няма да добиват големи количества петрол както им се искаше на сащ и не Европа определя тавана на цениге. Днес цяла Украйна беше в метрата масирана ракетна атака от страна на Руските сили. Еми какво да кажа идва края на западната хегемония.

42

до Истината

преди 1 година

Няма Мински договор...

41

нещастник

преди 1 година

ако превода е верен чух думата МНОГОПОЛЮСЕН СВЯТ от тъпата немска каска осъзнала където се намира германия и скапания ЕС! В Г ЗА НА САЩ!

40

Арат

преди 1 година

До Арат дългът на ...

39

Анонимен

преди 1 година

Не империализмът се завърна в Европа, нацистко внуче, а фашизмът и нацхаизмът се завърнаха в Европа, но ти е неудобно да признаеш, защото им се радваш и ги подкрепяш. Верен внук на дядо си.

38

Адмирации

преди 1 година

Ако Европа, влезе в състава на Руската федерация, Русия ще обезпечи ресурсите на производството, ще даде най-евтините газ на индустрията, евтини горива за хората и бизнеса, метали и суровини за обща икономика. Когато Европа и Русия, започнат да се трудят заедно, то американците няма как да командват всяка европейска държава чрез посолство и да определя какво и как да прави! Кой има интерес от война? Кой продава скъп втечнен газ за Европа?

37

Арат

преди 1 година

До НякойМоже би е добре да започне с изплащането на Хитлерова Германия към Царство България, които са някъде към 200 милиарда марки, защото НРБ веднага след 10-ти изплати на куп всичките си задължения към ГДР, а в отговор нищо !!!

36

анонимен

преди 1 година

Империализмът никога не е напускал Европа. Просто сега се появи една нова империя, която иска парче от баницата.

35

Анонимен

преди 1 година

300 хиляди руски роби бяха мобилизирани от септември и сега от 16 декември ще има нова мобилизация... Смятайте сега, колко хиляди руски башибозук е избит в Украйна. Поне 150 хиляди са груз 200 заедно с ранените. Русофобът в Кремъл мрази руснаците.

34

Анонимен

преди 1 година

Путин ви матира,стойте сега на 17 градуса,без икономика и бъдеще,теглете заеми,включвайте печатницата за пари и залъгвайте себе си,че вие сте победители.Вече даже облъчените от пропагандните медии зомбита не ви вярват

33

пак плющи

преди 1 година

Незнам кое се е завърнало ама в момента тече нова масирана ракетна атака над цяла Украйна.Вовата плющи здраво и не му пука от нищо.

32

Арат

преди 1 година

Първо се откачи от САЩ, пък тогава прави Европа германска империя.

31

Смешко

преди 1 година

Американците и британците извършиха терористичен акт върху критична за Германия енергийна инфраструктура, каквато беше тръбата на Северен поток, а на Шолц му беше позволено единствено жалко да изскимти, че "било саботаж ама течало разследване не се знаело кой е". Тоя, заедно с целия ЕС е политически импотентен, Големия Брат и европейската им островна колония ги гаврят както намерят за удобно. В Голямото Зануляване, ЕС е предивдено да се разпадне на 3 по-малки икономически съюза.

30

Някой

преди 1 година

Да не забравяме все пак, че Германия има дълг и карма и към нас. Берлински договор? Наем на земите ни поне да плащате.....ЕС като има клаузи за история и идентичност да провери. Има си история, факти и събития с години......

29

Анонимен

преди 1 година

Айде и тоя се помисли за император. Абе Европа вече си има Макрон, нема нужда от още един цезар.

28

Анонимен

преди 1 година

В Германия тече деиндустриализация.За какво се пъне Шолц,ЕС е вече потъващ кораб

27

Някой към 11

преди 1 година

Въпреки че древна Македония е била разположена в днешна Северна Гърция....