11

Муто мечкаря...

преди 1 година

С БОЙ И ГЛАД ...и НАФТАТА става по-евтина...

10

Ето как ...

преди 1 година

Руската мечка , с бо'й и глад СВАЛИ нефта от 87$/ барел, на 65$...хахаха.. значи че от януари ще може и на 50$....!!!!!

9

Хаха

преди 1 година

И сега рашките ще си продават по-евтино нефта на Украйна.

8

бачкатор

преди 1 година

Занеш ли кога ще го пуснат под 60 долара барела,когато и ОПЕК го направят! Те петрол имам огромен пазар да продават,само че ние ще ядем на мотиката сапа със 6 лв литър бензин и дизел...

7

Анонимен

преди 1 година

Няма да повлияе до пролетта, после ще повлияе.

6

Анонимен

преди 1 година

Хахахахах, каква офанзива бе, астралопитеци скъсани!? През ден за ядрени бомби говорите, оти армия не ви остана. Украинците ви бият като маче у дирек по целийо фронт, скоро у мацква ше влязат.

5

Хахаха

преди 1 година

АМИ Рашките ДА ПРОДАВАТ НА 60$....КЪВ ИМ Е ПРОБЛЕМА за 5$...хахаха....НАЛИ СА БОГАТИ?!.

4

r3v0lv3r

преди 1 година

Едно време *** вървяха с цигулка и мечка, с бой и глад и руската мечка ще затанцува балет.

3

карачанаков

преди 1 година

Каква офанзива ве смешници ,нали СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ щеше да приключи за няколко дни.Язък за погубените човешки животи ,за срутените сгради за десетките престъпления за които надявам се да си платят Пу т и тата оня отгоре вижда бави но не забравя.

2

Анонимен

преди 1 година

Логично е да не повлияе, след като на армията си не плащате и стотинка, изразходвате съветски допотопни ракети, а за жълти стотинки внасяте дронове с двигатели на косачки от Иран и ЕсЕсЕсЕр-ски ракети от КНДР. Иначе е време да внесете и мало МиГ-21 от Иран и КНДР, че самолети нямате, а това им е най-модерното на партньорите ви.

1

По същество

преди 1 година

Нефтът си е техен, ресурсите са си техни, земята си е тяхна. Имат ресурси, имат храна, имат всичко в излишък. Каквото им трябва, ще си купят от Китай и Индия за ресурси. Работата на ЕС и НАТО - тръгнал малък Пенчо от село да плаши мечката с тояга.