27

ББ

преди 1 година

ще излезем...и този път ще е с..."камъни и дърве",ще спрем със сила предателствата ви с дпс и гроб...играете опасна игра...аз не съм съучастник в геноцида над мирни украйнци...децата ми не са...а вашите с нинова,борисов,доган,пеевски и плеядата милиардери не пройзвеждащи нищо,май ги храните с рубли???...кгб...

26

ББ

преди 1 година

удобно забравяш,кой носи чувалите с бюлетини!дИпутати на дпс-гроб...ама сте си авери и си правите услуги...който плаща Народа ни???закрихте я бсп-то!!!

25

Анонимен

преди 1 година

Е, а пък вие,комунистите , сте предателите на БЪлгария и екзекуторите на българския народ ! Ако нямаше комунисти в България, досега да сме по-добре от Швейцария !!! Ноооо, не би ! Дори днес ни управляват децата и внуците на комунистите - те обраха до шушка народа и днес харчат окрадените пари - само комунисти са милионери !!!!

24

Анонимен

преди 1 година

Когато ученик получи слаб 2 в училище (за шенген) сяда, пише си домашното и се явява на поправителен, а не се вайка и плаче като нашите политици

23

факт

преди 1 година

за другите не знам но бсп винаги е била роб на ссср . така че ,,,

22

Анонимен

преди 1 година

Единствените, които отказаха да са роби на САЩ бяха Виденов и правителството му. Като наказание САЩ ни спретнаха хиперинфлацията и с помощта на СДС свалиха Виденов от власт. После никой политик не си и помисли да не е роб на САЩ.

21

Анонимен

преди 1 година

Защо на снимката е без ***

20

Активист

преди 1 година

Гечев даже и не допуска, че точно заради такива като него партията се обезличава от 130 години, но това нямало никакво значение. Важното е той да е депутат.

19

Поразяващата уста

преди 1 година

Само като гледам физиономията на снимката и си мисля този дедо ще доносничи ли или ще мърсува :)))

18

Анонимен

преди 1 година

Гечев прав си бате. Партията се обезличава последните 130 г до пълното й изчезване. И с тебе така, че то много мандати вече направи 7- 8 ли са?

17

РГ

преди 1 година

Агент Икономов_ доносника не може да е роб, той е титан на мисълта, професор който не е написал за последните 15 години нито един ред . Пък!

16

АСЕН

преди 1 година

Абе Гечев, нали ти си от българския политически елит? Добре че сам си казваш какъв роб си.

15

Анонимен

преди 1 година

Робите на дружество Топлофикация е негово решение в 1992- 1993 г. Познат му беше модела централно отопление.

14

Този

преди 1 година

Може да е комунист,но конкретно по темата е абсолютно прав.Роби сме,защото крадоха 12г.,запада ги пазеше и сега се навеждат яко.

13

Анонимен

преди 1 година

Българите са роби на политиците си и чорбаджиите си. Политиците ни са роби на началниците си. Нация от роби!? Е как да уважаваш такъв народ, който се дърля на русофили и русофоби, а е забравил, че трябва да бъде преди всичко българофил? Обричаме се на обезличаване и ще изчезнем съвсем безславно, но логично, от географската карта на света.

12

баба мара

преди 1 година

ние нямаме политически елит от 1878 до сега са ни управлявали само цър-ву-липолит елит се създава с поколения с подходящо образование това сега не сапартии а икон групировки няма чест няма достоинство само келе-пир

11

Аноним

преди 1 година

ЩОМ ТОЗИ ГОСПОДИН УПРАВЛЯВА ОЩЕ 2022 ГОД БЪЛГАРИ СПАСЯВАЙТЕ СЕ ПОЕДИНИЧНО БЪЛГАРИЯ Е ПРОПАДНАЛА ФАЛИРАЛА

10

Анонимен

преди 1 година

Доносникът на ДС , агент Економов , говори за национален интерес . Защо не защити националния интерес при сделката с Ровър когато беше министър , или при лиценза на Юнион банк от която си "купи " къща . Национален , национален интерес ама личния над всичко . Няма такъв лицемер и демагог като Гечев

9

ми те

преди 1 година

лидерите от 44та насам са ваши хора, ко рониш крокодилски сълзи гиди дрта комуняфка

8

Майора

преди 1 година

Докато има хора евродепутати като Йончева и Радан , които винаги глауваъ срещу България , ще сме в това положение! Иначе ако се следват законоте за единство мс нсцивтс , независимп от политическите прострастив , в интетес на страната може да се състави кабинет! Според хсн Кубрат силни сме кпгатп сме заедно , а не по единично!